Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Makine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Triumph Tiger Explorer
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye karşı çıksınlar,gurupta kim şimdiye kadar gelene gelme,istemiyoruz demiş...

Yada karakterin bizim guruba ters ,kusura bakma arkadaşım demiş...

Gurubumuzdaki herkes paşa torunu değil,her renkten insan var...

Gurup kimseyi yadırgamıyorken,neden gurubumuz yadırganıyor...

Amaç düşünceleri dile getirmekse-ki herkes yapıyor bunu...

En küçüğünden en büyüğüne herkesin düşüncelerine önem veriliyor...

Bence onemanshow.com'u açmanın zamanı geldi geçiyo malican...

Allah'ın sana verdiği yeteneklerini bu kadar aleli kullandığın için tebrik ediyor,bizide bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürü bir borç biliyorum...

İnsanları sevmek önemli ama dahada önemli saygı,saygı göstermek....
    Alıntı endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yabancılara açık değiliz mali,adamı tanımıyoruz bizim orası aile ,herkes çoluğunu cocuğunu yetişmiş genç kızını getiriyor bilmem anlatabildimmi,sen gel bir bak ondan sonra ekiple konuşulur karar verilir yanlış anlama kardeşimizsin sen bizim

Malicim sen yabancı değilsin ama arkadaşın konusunda ben çekimserim çünkü bizim toplantılar eşli ve çoluk çocuk genç kız karışık bilmem anlatabildimmi
    İsmail, Cengiz abinin yazısında durum öyle anlaşılıyor. "Yabancılara açık değiliz" demek sence ne demek?

@demirgürsel Gürsel motor çok yakışmış sana. Fotolar için teşekkürler.
    "Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Ne bu şimdi demirgürsel satlıkmı kardeş

Alıntı Makine adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İsmail, Cengiz abinin yazısında durum öyle anlaşılıyor. "Yabancılara açık değiliz" demek sence ne demek?

Cengiz fikrini söylemiş bunda ne varki, isteyen gelir istemeyen gelmez

Kim gelmişde grubdakiler, gelme demiş
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

azgurbuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora gördüğün kazan kara ise içindeki kurtlar boz ise belediye başkanlığını aytaç alacakeğer kazan beyaz kurtlar ağaç kurdu ise Bilici alacak yok kazan aliminyum içindeki kurtlar sibirya kurdu ise özülkü alacak nasıl yorum ama
    yaf türkçe meali kıçın açık kalmış

Zaferim her aksakallıya güvenme memlekete ne geldiyse aksakallılardan geldi,sen traş olmuşlarından görmeye bak

İso aksakallı nene seni öldürür dikkat et örümcek bağlamıştır
    El falına da bakıyormusun abi

Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adana MT sakinleri bu akşam buluşuyormusunuz buluşuyorsanız nerde buluşuyorsunuz =)
    Sigara içilmez ise oğlanla geleceğim, içilirse kaçmak zorunda kalacağım. Malum boğulacak gibi oluyorum.

Motorunu sattın, yerine birşey aldın mı?

Şimdi Cengiz abimde haklı, sende haklısın...Nasrettin hocanın düştüğü durum anlayacağın; herkes haklı...

Motosikleti
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet aynen öyle farklı birşey söyleyen veya savunan yok ki; isteyen gelir isteyen gelmez.

Kim gelmiş de grup dakiler , gelme demiş
    Hiç olmadı. Gayet güzel gitmişti.

Alıntı azgurbuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi Cengiz abimde haklı, sende haklısın...Nasrettin hocanın düştüğü durum anlayacağın; herkes haklı...
    Politik laflar bunlar. Nabza göre şerbet verme

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Bir Alman malının fotoları yokmuydu Allah aşkına;

Kaldırın çabuk şu Japon motorunun fotolarını, gözüm görmesin....

Tequ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    4x4
    çok istiyorsan karşıda dururuz
    farketmez abi alem bana karşı zaten
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Niye karşı çıksınlar,gurupta kim şimdiye kadar gelene gelme,istemiyoruz demiş...

Yada karakterin bizim guruba ters ,kusura bakma arkadaşım demiş...

Gurubumuzdaki herkes paşa torunu değil,her renkten insan var...

Gurup kimseyi yadırgamıyorken,neden gurubumuz yadırganıyor...

Amaç düşünceleri dile getirmekse-ki herkes yapıyor bunu...

En küçüğünden en büyüğüne herkesin düşüncelerine önem veriliyor...

Bence onemanshow.com'u açmanın zamanı geldi geçiyo malican...

Allah'ın sana verdiği yeteneklerini bu kadar aleli kullandığın için tebrik ediyor,bizide bu zevkten mahrum bırakmadığın için teşekkürü bir borç biliyorum...

İnsanları sevmek önemli ama dahada önemli saygı,saygı göstermek....
    Adana MT bu olduğu için çocuğa sizi tavsiye ettim.Yanlış insanlarla tanışıp zarar görmesin diye.Ama beklemediğim bi yanıt aldım =)
    El falına da bakıyormusun abi

Sigara içilmez ise oğlanla geleceğim, içilirse kaçmak zorunda kalacağım. Malum boğulacak gibi oluyorum.

Motorunu sattın, yerine birşey aldın mı?

Sigara içeni dışlıyomusunuz
    Şakaydı =)
    Abi almadım henüz.Yaza kadarda başka planlarım var. Kısmetse bakıcaz =)
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    @Tequ Mali gene enduro mu alıcan yoksa tarz değişikliği var mı?

Motosikleti
    Bianchi 21 Vites
    Sigara içeni dünya dışlıyor artık. 1¾ (hesabı yapamayanlar için = 21 ay ) sene önce bıraktım, içenlerde bu lanetten kolayca kurtulurlar inşallah.

Bahse girerim bugün Adana MT de mesaj sayısı 10500'ü geçer (bu hızla giderse)

Motosikleti
    4x4
    @Tequ Mali gene enduro mu alıcan yoksa tarz değişikliği var mı?
    Abi ucuz birşeyler alıp sadece stunt olayına girebilirim, sürmelik birşeyler düşünürsem SS olayına giricem .Dağ tepe gördük yeterince birazda caddeden hatun topama olayına gireyim diyorum
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

burada yabancılar kelimesi hatalı kullanılmış sanırım.ama anlatılmak istenen aynı, yada benim anladığım :
    düzeyli, düzgün insanlar gelsin aramıza.birbirimize saygımız sevgimiz artsın, arkadaşlarımızın yazdıklarından benim anladığım bu
    ne konuştuğunu bilmeyen, ağzı bozuk, yada çevresindeki insanları rahatsız eden kişilerin aramızda olmasını sanırım hiçkimse istemez.bunları yazmamızdaki amaç bu.
    ha şuda var kimisi derseki burada siteye üye olan herkes istediği yere yazar çizer takılır, o kişinin bu özgürlüğü olduğu gibi benimde o kişiye birşey yazmama hakkım var.
    bu arada malicim şahsi algılama sakın ben bunu genel anlamda yazdım
    Ne bu şimdi demirgürsel satlıkmı kardeş

satlık alacakmısın muzaffercim

Kim gelmişde grubdakiler, gelme demiş
    yani şimdiye kadar kimse gelen birine gelme kardeşim demedi, çünkü hiçkimsenin öyle bir hakkı yok.her motosiklet.net üyesine açık.
    ama şuda var kendi şahsıma davranışlarını beğenmediğim biri çıkıp gelse, ilgi göstermem olur biter.sanırım karşılıklı alınan elektrikle ilgili

vayyyyyyyyy kıskandın demek yarında başka japon ekleyimde gör
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı
    Hiç kimsenin öyle bir hakkı yok.her motosiklet.net üyesine açık.
    ama şu da var kendi şahsıma davranışlarını beğenmediğim biri çıkıp gelse, ilgi göstermem olur biter.sanırım karşılıklı alınan elektrikle ilgili
    İşte gayet güzel açıklamışsın. Herkesin görüşü ve bakış açısı bu şekilde olmalı. Zaten grup genelini rahatsız eden bir durum olduğunda herkes bunu birbirine söylüyor. Mesele şu ki bir insanı tanımadan etmeden gelme diyemezsiniz. Zamanında grupta olmayan birçok insan vardı. Biz nasıl tanıdık bu adamları? Nasıl aramıza aldık? Önceden bize yazısı mı gönderildi bu adam şöyledir böyledir diye? Benim karşı çıktığım konu bu konu. Birini tanımadan etmeden uzak dur demek çok yanlış bir hareket olacaktır. Bence bu konuda bireysel olarak değil grup olarak konuşup karar almak gerek. Burada her yazdığımız kelime kişisel algılanıp sonucu hiç hoş olmayan tartışmalara yol açacaktır; ki gidişat şu an öyle.

@Tequ Stunt olayına gir bence. Sen meraklısın zaten motorun önünü arkasını kaldırmaya. Hatun meselesine bir şey diyemeyeceğim

Motosikleti
    4x4

Al abi benden sana bi alman malı (Özenle kapalı bi resim seçmeme rağmen gelen tepkilere şaşırmadım desem yalan olur .Buyrun en efendi pozunu koyuyorum heidi ablanın )

Böylede bi esprisi kalmıoki

@Tequ Stunt olayına gir bence. Sen meraklısın zaten motorun önünü arkasını kaldırmaya. Hatun meselesine bir şey diyemeyeceğim
    Hatun olayında da gezdireceğim zaman senin makineyin verirsin artık sırf senin için stunt işine giricem
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    2010 CBF1000F

Alman malına amma meraklısın
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Herkes istediği gibi anlamakta ve yorum yapmakta serbest,fakat benim uslubum biraz sert olabilir,kimseyi şimdiye kadar küçümsemedim,hor görmedim ve dışlamadım,beni anlayan Demir gürsele teşekkürler,Gelenide kovmadık gelmek isteyenide kovmayız ama bizim aileye uymak kaydıyla,ayda yılda bir gelipte dışardan gazel okuyanlarıda hiç sevmem,

yabancılara açık değiliz mali,adamı tanımıyoruz bizim orası aile ,herkes çoluğunu cocuğunu yetişmiş genç kızını getiriyor bilmem anlatabildimmi,sen gel bir bak ondan sonra ekiple konuşulur karar verilir yanlış anlama kardeşimizsin sen bizim

cümlenin sonuna kadar okunupta cevap verilseydi bu kadar millet yanlış anlamazdı

Motosikleti
    Zamanında Adana MT büyürken ortalarda olmayanlar la da bizim şu an hiç işimiz olmaz. İçeri de gazete okuyanları da görüyoruz.

Tekrar söylüyorum bu karar alınacaksa grupça alınır. Tek bir kişinin görüşüne göre hareket edilecekse bu işte ben yokum.

Motosikleti
    4x4
    Herkes istediği gibi anlamakta ve yorum yapmakta serbest,fakat benim uslubum biraz sert olabilir,kimseyi şimdiye kadar küçümsemedim,hor görmedim ve dışlamadım,beni anlayan Demir gürsele teşekkürler,Gelenide kovmadık gelmek isteyenide kovmayız ama bizim aileye uymak kaydıyla,ayda yılda bir gelipte dışardan gazel okuyanlarıda hiç sevmem,

cümlenin sonuna kadar okunupta cevap verilseydi bu kadar millet yanlış anlamazdı
    Cengiz abi eğerki ayda yılda bir gelipte dışardan gazel okuyan ve cümlenin sonuna kadar okumadan yazan tanımın bana ise Ben cümleyi sonuna kadar okudum.Ha ayda yılda bir gelirim doğrudur.Beni MTden koparan nedenleri de çoğunuz biliyor zaten.. Onu geçelim ben sizin ortamınızı zaten biliyorum ek olarak tekrar gelip ortamınıza bakma ihtiyacı hissetmediğimden böyle birşey yazdım.Mutlaka insanlar grup oluşturmak isteyebilir.Kendi seçeceği adamları dahil edebilir.Ama yeri burası değil sadece onu belirttim ben.Adana MT de takıldığım 2 sene zarfında ben çoğunuzu hiç görmemiştim bile.Kiminiz eski olup katılmazdı, kiminiz sonradan yeni katıldı.Ama o dönemde biz bu tutumda olsaydık ne eskiler gelebilirdi ne de yeniler katılabilirdi bunu anlatmaya çalışıyorum. Bununla beraber beni ve bir kaç arkadaşımı gruptan ihraç etmek amaçlı oluşumlarda olmuştu Onlarada bakıp güldüm zamanında.Kimseye dargın kızgın değilim ve bu yazılarımı hayatımda ilk defa birilerine laf itelemek amacı ile değil de içimden geldiği için yazıyorum.Benim için anlamı büyük yani

Zamanında Adana MT büyürken ortalarda olmayanlar la da bizim şu an hiç işimiz olmaz. İçeri de gazete okuyanları da görüyoruz.

Tekrar söylüyorum bu karar alınacaksa grupça alınır. Tek bir kişinin görüşüne göre hareket edilecekse bu işte ben yokum.
    Hasan abi gel senle Stunt Team kuralım bizde
    Retro Moto Works
    Instagram & Facebook
    .../retromotoworks

Motosikleti
    Alıntı Tequ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hasan abi gel senle Stunt Team kuralım bizde
    Benim tarzım değil Mali kusura bakma.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.

Herkes istediği gibi anlamakta ve yorum yapmakta serbest,fakat benim uslubum biraz sert olabilir,kimseyi şimdiye kadar küçümsemedim,hor görmedim ve dışlamadım,Gelenide kovmadık gelmek isteyenide kovmayız ama bizim aileye uymak kaydıyla.
    cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.

söylüyorum bu karar alınacaksa grupça alınır. Tek bir kişinin görüşüne göre hareket edilecekse bu işte ben yokum.
    tabii ki karar alınacaksa bu gurupça alınır.onun için biz zaten bir gurubuz.

Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.

HEPİMİZ BİRİMİZ,BİRİMİZ,HEPİMİZ İÇİN SEVGİLERİMLE.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Teşekkürler Bora abi.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.

cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.

tabii ki karar alınacaksa bu gurupça alınır.onun için biz zaten bir gurubuz.

Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.

HEPİMİZ BİRİMİZ,BİRİMİZ,HEPİMİZ İÇİN SEVGİLERİMLE.
    Boracığım, şiir gibi yazmışsın

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)

Bu Konudaki Etiketler