"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
El falına da bakıyormusun abi
Sigara içilmez ise oğlanla geleceğim, içilirse kaçmak zorunda kalacağım. Malum boğulacak gibi oluyorum.
Motorunu sattın, yerine birşey aldın mı?
Şimdi Cengiz abimde haklı, sende haklısın...Nasrettin hocanın düştüğü durum anlayacağın; herkes haklı...
Bir Alman malının fotoları yokmuydu Allah aşkına;
Kaldırın çabuk şu Japon motorunun fotolarını, gözüm görmesin....
farketmez abi alem bana karşı zaten
Adana MT bu olduğu için çocuğa sizi tavsiye ettim.Yanlış insanlarla tanışıp zarar görmesin diye.Ama beklemediğim bi yanıt aldım =)
Sigara içeni dışlıyomusunuz
Şakaydı =)
Abi almadım henüz.Yaza kadarda başka planlarım var. Kısmetse bakıcaz =)
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
@Tequ Mali gene enduro mu alıcan yoksa tarz değişikliği var mı?
Sigara içeni dünya dışlıyor artık. 1¾ (hesabı yapamayanlar için = 21 ay ) sene önce bıraktım, içenlerde bu lanetten kolayca kurtulurlar inşallah.
Bahse girerim bugün Adana MT de mesaj sayısı 10500'ü geçer (bu hızla giderse)
burada yabancılar kelimesi hatalı kullanılmış sanırım.ama anlatılmak istenen aynı, yada benim anladığım :
düzeyli, düzgün insanlar gelsin aramıza.birbirimize saygımız sevgimiz artsın, arkadaşlarımızın yazdıklarından benim anladığım bu
ne konuştuğunu bilmeyen, ağzı bozuk, yada çevresindeki insanları rahatsız eden kişilerin aramızda olmasını sanırım hiçkimse istemez.bunları yazmamızdaki amaç bu.
ha şuda var kimisi derseki burada siteye üye olan herkes istediği yere yazar çizer takılır, o kişinin bu özgürlüğü olduğu gibi benimde o kişiye birşey yazmama hakkım var.
bu arada malicim şahsi algılama sakın ben bunu genel anlamda yazdım
vayyyyyyyyy kıskandın demek yarında başka japon ekleyimde gör
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
İşte gayet güzel açıklamışsın. Herkesin görüşü ve bakış açısı bu şekilde olmalı. Zaten grup genelini rahatsız eden bir durum olduğunda herkes bunu birbirine söylüyor. Mesele şu ki bir insanı tanımadan etmeden gelme diyemezsiniz. Zamanında grupta olmayan birçok insan vardı. Biz nasıl tanıdık bu adamları? Nasıl aramıza aldık? Önceden bize yazısı mı gönderildi bu adam şöyledir böyledir diye? Benim karşı çıktığım konu bu konu. Birini tanımadan etmeden uzak dur demek çok yanlış bir hareket olacaktır. Bence bu konuda bireysel olarak değil grup olarak konuşup karar almak gerek. Burada her yazdığımız kelime kişisel algılanıp sonucu hiç hoş olmayan tartışmalara yol açacaktır; ki gidişat şu an öyle.demirgursel adlı üyeden alıntı
@Tequ Stunt olayına gir bence. Sen meraklısın zaten motorun önünü arkasını kaldırmaya. Hatun meselesine bir şey diyemeyeceğim
Al abi benden sana bi alman malı (Özenle kapalı bi resim seçmeme rağmen gelen tepkilere şaşırmadım desem yalan olur .Buyrun en efendi pozunu koyuyorum heidi ablanın )Bir Alman malının fotoları yokmuydu Allah aşkına;
Kaldırın çabuk şu Japon motorunun fotolarını, gözüm görmesin....
Böylede bi esprisi kalmıoki
Hatun olayında da gezdireceğim zaman senin makineyin verirsin artık sırf senin için stunt işine giricem
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Herkes istediği gibi anlamakta ve yorum yapmakta serbest,fakat benim uslubum biraz sert olabilir,kimseyi şimdiye kadar küçümsemedim,hor görmedim ve dışlamadım,beni anlayan Demir gürsele teşekkürler,Gelenide kovmadık gelmek isteyenide kovmayız ama bizim aileye uymak kaydıyla,ayda yılda bir gelipte dışardan gazel okuyanlarıda hiç sevmem,
yabancılara açık değiliz mali,adamı tanımıyoruz bizim orası aile ,herkes çoluğunu cocuğunu yetişmiş genç kızını getiriyor bilmem anlatabildimmi,sen gel bir bak ondan sonra ekiple konuşulur karar verilir yanlış anlama kardeşimizsin sen bizim
cümlenin sonuna kadar okunupta cevap verilseydi bu kadar millet yanlış anlamazdı
Zamanında Adana MT büyürken ortalarda olmayanlar la da bizim şu an hiç işimiz olmaz. İçeri de gazete okuyanları da görüyoruz.
Tekrar söylüyorum bu karar alınacaksa grupça alınır. Tek bir kişinin görüşüne göre hareket edilecekse bu işte ben yokum.
Cengiz abi eğerki ayda yılda bir gelipte dışardan gazel okuyan ve cümlenin sonuna kadar okumadan yazan tanımın bana ise Ben cümleyi sonuna kadar okudum.Ha ayda yılda bir gelirim doğrudur.Beni MTden koparan nedenleri de çoğunuz biliyor zaten.. Onu geçelim ben sizin ortamınızı zaten biliyorum ek olarak tekrar gelip ortamınıza bakma ihtiyacı hissetmediğimden böyle birşey yazdım.Mutlaka insanlar grup oluşturmak isteyebilir.Kendi seçeceği adamları dahil edebilir.Ama yeri burası değil sadece onu belirttim ben.Adana MT de takıldığım 2 sene zarfında ben çoğunuzu hiç görmemiştim bile.Kiminiz eski olup katılmazdı, kiminiz sonradan yeni katıldı.Ama o dönemde biz bu tutumda olsaydık ne eskiler gelebilirdi ne de yeniler katılabilirdi bunu anlatmaya çalışıyorum. Bununla beraber beni ve bir kaç arkadaşımı gruptan ihraç etmek amaçlı oluşumlarda olmuştu Onlarada bakıp güldüm zamanında.Kimseye dargın kızgın değilim ve bu yazılarımı hayatımda ilk defa birilerine laf itelemek amacı ile değil de içimden geldiği için yazıyorum.Benim için anlamı büyük yani
Hasan abi gel senle Stunt Team kuralım bizde
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
arkadaşlar,başından beri okuyorum.lütfen birbirimize karşı biraz daha hoşgörü.aslında yazılanlar hemen hemen aynı kapıya çıkyor.sonradan pişman olacağımız sözler sarfetmeyelim.
cengiz'gurubumuzun,artık aile gibi olduğunu,eşlerle ve çoluk-çocuk toplanıldığını ve buna uymayacak kişilerden,rahatsız olunacağını yazmak istemiş,yine gurup adına.
tabii ki karar alınacaksa bu gurupça alınır.onun için biz zaten bir gurubuz.
Mali'de,kendisininde belirttiği gibi,bizim gurubumuzun yapısını bildiği için,uyum sağlayabileceğini düşündüğü için,tanıştırmak istediğine ben eminim.
HEPİMİZ BİRİMİZ,BİRİMİZ,HEPİMİZ İÇİN SEVGİLERİMLE.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Teşekkürler Bora abi.
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)