herkeslere iyi günler diyecem ammmaaa kimsecikler yok neysee iyi çalışmalar ferda hangi arkadaşın siirte gidiyor
herkeslere iyi günler diyecem ammmaaa kimsecikler yok neysee iyi çalışmalar ferda hangi arkadaşın siirte gidiyor
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
hava çok güzel,bari çıkayım da biraz gezeyim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese kolay gelsin hayırlı işler hafta sonu için programı çarşamba konuşalım da şöööle bir gezelim ya arkadaşlar
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Sizde bu şans varken adanaya çığ düşer...
bahtsız deve smileysi...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Adana MT kış uykusuna yatmış kimsecikler yok
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kış uykusu değil,tesadüfi gündüz toplantıları.dün ben dr.gökhanın oraya gittim,muzaffer ve d.gürsel'de sonradan geldi.oradan ç.gürselin oraya.bugünde,turgay abi,fatih bey,muzaffer,d.gürsel ve ben mustafa abimizin oradaydık.
üçgen değil,5 gen-6 gen ama şeytanlıkla ilgisi yok.
İyi akşamlar adana mt,nin güzel insanları.
Bora abi bugün uğramadın. bir demlikde çay yaptım. baktım kimse gelmedi adaşımdan beraber içtik.
Yarın çarşamba toplantımıza müsayit olan herkezin gelmesini isterim. adaşım demir gürselin biliyorsunuz uzun zamandır kuyruğu eğriydi. kısmet olursa adaşım tatlı getirip kuyruğunu düzeltecekmiş. önemle duyurulur.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
iyi geceler arkadaşlar
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
Arkadaşlar herkese Merhabalar
aşağıdaki fotoda kırmızı daire içine aldığımı sizde benim gibi dogru görüyorsunuz değil mi ? Adana MT'yi hiç bu halde görmedim son 4-5 aydır.
Bi durgunlukmu var nee? havalardandır muhtemelen Muhabbetiniz bol olsun kalınsağlıcakla.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Adana MT ölmez Vatan Bölünmez
Born To Be wild,Live to Ride...
abicim gerçekten uzun soluklu bir gezi oldu seninki, sel garaj-ev arası
yok isom seni yanlış anlarmıyım yanlış anlaşılacak birşeymi kalmış apaçık yazmışsın maşallah istesemde yanlış anlayamıyorum
biraz sazanlaramı karıştım ne
inşallah yağar
adaşım çayında senin gibi sıcak ve mükemmeldi teşekkür ederim
bu arada adaşımında dediği gibi yarın buyrun arkadaşlar ağzımız tatlansın
allahına gurban yürü be kim tutar adana mt yi
bora abide okeyleseydi bugün Mustafa abi, Turgay abi, ben, Bora abi tekire uzayıp gelecektik
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)