Günaydın arkadaşlar....
Günaydın arkadaşlar....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Selamlar olsun herkese ancak ayıkabildim,Muzaffer abi yeni motormu aldında haberimiz yok yoksa başka bişeymi var,anlamadım gitti,neyse yeniyse eğer hayırlı olsun allah kaza bela vermesin haa birde hani anlarsınyagereği düşünüldü gerçi benim artık gezi tolantı olayı bundan sonra biraz zor peder düzelene kadar,
Herkese Hayırlı Ugurlu Güzel bir hafta DiLerim...
Born To Be wild,Live to Ride...
Muzaffer abinin yeni motoruna bu hafta hediye alalım, çok sevineceği kanaatindeyim
Yaw adaşım, ben aşağı yukarı her pazar gezilere katılıyorum ama sen arada bir izin alabilirsen geliyorsun
şimdi sen işin gereği, üstelik Cumartesi günü gittin diye başımamı kalkıyon
Yeni motorunda hayırlı olsun, allah kaza bela göstermesin, allah hayırlı müşteriler nasip etsin ancaaaak şu senin meşhur kuyruk doğrultma olayın var ya, bu durumda yine gündeme geliyor (Hani oskarın kuyruğu var ya ondan)
Bencede çok sevinecek Jant şeridi benden hemde kırmızı olanından
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Mor sibop kapağıda olabilir. Neyse süpriz yaparız; özelden mesajlaşalım.
Çok güzel bir geziydi. Zafer hocam haber verdiğin için teşekkürler.Fotğraflar için haluk hocama ve turgay hocama teşekkürler.Görüşmek üzere sygılar.
Fatih GÜL
Ahanda esinti01 de feyk çıktı.....
noluyoz yaf benimde kafam karıştı fatih kim hemde mesajı 2 adet bunda bir mokluk var ya hadi hayırlısı
evet ya esinti01 Fatih,01esintisi Gülden bende şaşırdım olim iso ortalığı hep sen karıştirin
Havalar soğuyunca balıklar gölün yüzeyine çıktı,bende avlanmadan yapamıyom....
Başka birisi derken.....
Adana mt ,mt değil yalan rüzgarı....Herkeste bi esme sevdası....Bi gürleyecem o olacak....
Yaaa bi otostopsici gökhan abi vardı,ne oldu iyileştimi....
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)