bizim biraderler yagmur felan dinlemedi gitti kızıldaga kar yagıyormuş şimcik orda
bizim biraderler yagmur felan dinlemedi gitti kızıldaga kar yagıyormuş şimcik orda
bende özden arkadaşımla birlikte ceyhanda çay içip pasta yiyoruz selamlar hepinize
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
selam gençler, evde pinekleyenler
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
aleykümselam cengizim biraz sonra pinekleme işi sona erecek
şşşşşşşşşşşş çelikgürsel sanada meraba
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ne oldu bu millete adana mt 5. 6. sıralara inmiş zoruma gitti ölesine yazdım
Bende anlamadım osmanım. kimsecikler yok buralarda şaşırdım. :silent
Bugünkü havadan,da olabilir. yağmur hiç birimizi evden dışarıya çıkartmadı. alışmışız pazar günleri gezip dolaşmaya biraz sıkıldık ama bunda,da bir hayır var.
Bende anlamadım osmanım. kimsecikler yok buralarda şaşırdım.
Bugünkü havadan,da olabilir. yağmur hiç birimizi evden dışarıya çıkartmadı. alışmışız pazar günleri gezip dolaşmaya biraz sıkıldık ama bunda,da bir hayır var.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Sevgili Arkadaşlar, hepinize özelden mesaj attım; bir dahaki sefere buraya yazarım Bora abi taş sana...
Biz sabahtan çıktık ahanda yeni geldik. İki defa ıslandık kuruduk.
İlahi Haluk benmi çektim, benmi poz verdim; niye laf atıyorsun
Mustafa abi bak Fuat abim yol öncesi motorun ayarlarını kişiselleştiriyormuş. Laf etme Alman teknolojisine.
Canım kardeşim benim Alman teknolojisine laf etmem söz konusu bile olamaz,beni üzen,endişelendiren sizlerin huzursuz olması yoksa bana ne yinede siz uzun yol yaptınız 150 km. den aşağı değildir buda civataları normal olarak gevşetebilir Cumartesi günü görüşelim diyorum.
İyi akşamlar AdanaMT...
oderint dum metuant
İyi akşamlar Tarım Bakanım
İşlerin hayırlısıyla bitti ve gezilere hazırmısın?
İyi akşamlar canlarım benim.
Aman dikkat et zafer abi ıslanmışsınız madem selim paşamıda kendinide hasta etme.
Mustafa abi yağmur çamur dinlemem giderim demişsin. bugün motorla biryerlere gittinmi.?
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
muzaffer abi yeni motorunuz hayırlı olsun. neden haber vermediniz ki? ben cumartesi tatildim :(
bir dahaki sefere haber ederseniz sevinirim. bu arada orası yaprak tantuni. mersinin en eski tantunicilerindendir. merkezde silifke caddesinde ana şubeleri var. ben merkezde yerken siz de orda yemişsiniz
afiyet olsun...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Günaydın Millet
Uyandınızmı, ayıldınızmı, haftaya hazırmısınız?
Günaydın arkadaşlar,
Gezi resimlerinize baktım ve çok güzel eğlenmişsiniz adaşım yine cüzdanını evde unutmuştur acaba kim ısmarladı
Haftaya pazar günü müsaitim nereye gezilecekse şimdiden plan yapalım derim
umaruım hava güzel olur
Gökhan hocam büyük geçmiş olsun, umarım çabuk iyileşirsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi haftalar AdanaMT...
oderint dum metuant
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)