Günaydın Millet
Mustafa abi yola çıkmadınmı hala?
Günaydın Millet
Mustafa abi yola çıkmadınmı hala?
Günaydın dün bizsiz geziye gidenler ve gidemiyenler hepinize Günaydın,şu anda tetikte bekliyorum herhangi bir program olursa seve seve uyarım yağmur,çamur demem.
Biz Selimle çıkarız birazdan...Birşey yapacaksanız arayın
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR.
Resimlere yeni baktım. güzel bir gezi olmuş ellerinize saglık.
Şuan dışarıda yağmur yağıyor. bu yağmurda,da herhangi birşey yapamayız zannedersem. yinede bir proğram olursa haberleşelim. herkeze selamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
şerefsizim benim aklıma gelmişti senin böyle bişey yapacağın diycem. ya çok terbiyesizsin ayıp valla.
evet evet öyleydi hiç güzel değildi. 3 er tane yedik baktık güzel değil o yüzden 4. ve 5. leri iptal ettirdik.
hadi leeeeeen
yağmur çamur da olsa tek başıma da olsa giderim dün diyordun. ne oldu mustafa abi.
Mustafa abinin sağı solu belli olmaz halukcuğum. bir bakarsın şimdi çıkar tarsus yapar gelir vallahi.
Haluk kardeş bana gaz verme yanıma bir arkadaş bulsam geçen haftaki gibi yine giderim yağmurlu havanın keyfide ayrı bir güzel ama dönüşteki üst baş motor temizliği düşündürüyor.
Zaten meselede o mustafa abi. yagmurlu havada motorlar çok berbat oluyor. yoksa çok zevkli olacağına inanıyorum katılıyorum sana.
Merhaba herkese... 4-5 gündür evde yorgan döşek yatıyorum. En sonunda bana da bulaştı virus. Körolası... Neyse ne çarşamba toplantısına ne de geziye gelemedim. Haftaya inşallah... Muzaffer hocam yeni Fazer'ın hayırlı olsun. Küçük Cengiz senin de işin hayırlı olsun.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
geçmiş olsun gökhan hocambiran evvel igleşmen dilegiyle
bugün bi toplantı yokmu..
gökhancığım geçmiş olsun.
osman kardeş,bugün bir toplaşma yok sanırım.olsaydı bu saate kadar olurdu.evde PTT (pijama,terlik,televizyon)yapacağız.arap kızı camdan bakacak.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
biraz gec acdım yazıları okudum, bu saatdeyeni kalkana gunaydın ögle yemegi yiyene afiyet olsun löp löp et olsun yanagınızdan göbeginizden sarksın,
gökhan hocam gecmis olsun. muzaffer abi yeni motorun hayırlı ugurlu olsun,
mustafa abi biz onlara motor bakımı demiyelim yarıs öncesi kontrol diyelim f1 deki gibi
muzafferciğim,sana dün özelden msj.attım.cevabını bekliyorum.
gökhancığım sana da az önce,özelden msj attım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlarım,abilerim ablalarım can kardeşlerim,güzel bi günün sabahında herkese herşeye günaydınn....
( sabah değil biliyorum yeni uyandım... )
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Herkese selamlar
Cengizcim işin hayırlı ugurlu olsun (Darısı başımaa)
Bu pazar yagmur gene planları bozdu anlaşılan
Born To Be wild,Live to Ride...
selam millet,bir millet uyandı hava yağmurlu ama ben demiştim gece % 80 yağışlı diye eee meteordan sorumlu bakan olarak doğruluk ilkemizdir.Boranın dediği gibi PTT yapmak daha keyifli gibi herkese iyi pazarlar
Gökhan hocam büyük geçmiş olsun. allah şifa versin.
dün hava gerçekten çok güzeldi yüreginize saglık güzel gezmişsiniz...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Bora abi pazar tatilin nasıl geçiyor.
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)