Sevgililer gününüz mübarek olsun...Hayırlara vesile olmasını yüce Allah'tan niyaz ederim...AMİN...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
döktük valla çok güzel oldu. tantunileride götürdük.
gelelim resimlere buyrun tantuni ve mersin fotoları
sabah mustafa abinin oraya gittik motorları hafiften bi temizledik
sonrada yola çıktık.
mersinde forumun yanında yeni bir tatunici açılmış oraya gittik
ha babam de babam yedik
gördüğünüz gibi habire yiyoruz ve yedikçede güzelleşiyoruz sizde farkettinizmi?
muzaffer abi yeni bir fazer almış onu teslim aldık.
ve dönüş opet de mola
süper bir gezi,süper tantuni muhteşem mersin gezisi idi gelen arkadaşlarıma teşekkürler.resimler turgay abide yarin yükleriz gelmiyenler çatlasın.bu arada gezimizi organize eden ZAFER kardeşime teşekkür ederim
kızı kolda fazerı yolda severim.
ohhhhh be rahatladık yau.güzel bir geziydi ve keyifli idi.tüm katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
ooohhh ne güzel yapmışsınız.helal olsun valla.şimdi pişman oldum gelemediğime.afiyet olsun,götürmüşsünüz.havada süperdi.emeğinize sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
çok güzel bi gün geçirmişsiniz elinize ayagınıza motorunuza salık
bende çarşamba akşamı gitmiştim tantuniye ama ne yazıkki fotograf çekmedim
Yorucu bir günün ardından hepinize iyi akşamlar süper bir gün geçirmişsiniz elinize sağlık ben böyle gezileri sevmediğim için katılmadım(YALANNNN....)yoksa işim müsaitti gelebilirdim,İnanın arkadaşlar aklım sizde kaldı neyseki makinaların sağını solunu Fuat'cığım sıktıda sorunsuz bir gezi yaptınız onunda ellerine sağlık dönüş heberinizi aldıktan sonra telefonumu kapatabildim bayağı uzun bir yol yaptınız motorlarınızın sağı solu gevşemiş olabilir haftaya Cumartesi ben yine Fuat'cığımdan rica ederim saat 10.30 da gelebilirseniz tekrar bir kontrol gerekebilir çünki bakım şart.Ayrıca tüm sevenlerin sevgililer gününü kutlar nice senelere diyerek,Görüşmek dileğiyle bay by.
Sevgili Mustafa Abi,
Pazartesi motorun altına genişçe bir sac kaynattıracağım. Zira düşen parçalar yollarda kaybolmasın, bu sacın içine düşsün. Daha sonra Fuat abim yerine takar.
Ne dersin mantıklı mı?
herkese iyi akşamlar,sabahtan beri babamın yanında olduğumdan ancak girebildim nete,millet gezmiş boğaz taşlamış haberimiz yok valla süpersiniz sizi gidi kurtlular sizi,havada güzel tadını çıkarmışsınız tekerinize sağlık allah muhabbetimizi bozmasın
mersine giden arkaşlar o yedikleriniz içtikleriniz hiçte sağlıklı değil bir kere bizim hiç canımız istemedi burada
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Sevgili Zafer kardeş bu sac fikri sana makul gelebilir ama bence Fuat ustanında bir fikrini almanı tavsiye ederim zira benim kafama yatmadı niye diyecek olursan,motor hem hafif hem süratli yüksek süratte sacın altına giren hava motoru yukarı kaldıracağından mazallah uçuverirsin aman aman iyice araştırmadan servisin fikrini almadan böyle bir işe kalkışma belki daha pratik bir yolu vardır,örneğin Japon malı civata kullanıp bu işi çözebilirler diye düşünüyorum zira bendeki motorun sizinki gibi bir sorunu olmadı şimdiye kadar.
gördüm sizin makinaları foruma gidiyodum bende
Orgazma Dudak Büktürür
yuhhhhhhhhhhhh size bizsiz gezin ayıp ayıp
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
biraz daha beklesem herkese günaydın diyecem ama çook uykum geldi çook,
bu arada yarın hava yağışlı % 80 gösteriyor,hepinize iyi geceler ile hayırlı sabahlar arası bişey ama bilemiyorum ne diyeceğimi
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)