eeee o zaman günaydın....
eeee o zaman günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Bu nasıl Adana MT hiç yakışmıyor bu kadar sesizlik
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
arkadaslar bugun sızın ıcın özel kısır yaptırdım haberınız olsun
kızı kolda fazerı yolda severim.
yengemizin ellerine sağlık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ooo yine akşam bol yemek bol eğlence sizleri bekliyorr ne güzell gidenler benim yerimede kısır yiyinn
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Hadi bilin bakalım;
9999. ve 10000. mesajları kim atmış? Tabiki (1+Mu)Zafer
Adana MT şuan en çok mesajla 1.
Adana MT günaydın,hayırlı işler bol kazançlar dilerim herkese,
Ne yaptınız akşam biz gelemedik pederden dolayı, anlatın bakem iyi eğlendinismi,
Tırcı baba saada günaydın
yok kıs dürdane dün taburcu ettiler eve getirdik 3 kere bayıldı bizde bişey anlamadık neye istinaden çıkardıklarını,ama en azından gözümüzün önünde, o yüzden biraz daha iyi olacak inşallah
akşam eğlence filan olmadı.muzaffer+eşi,nuri+eşi,ben+kızım ve fuat+yeğeni vardı.kısırda kaldı.saat 22'de dağıldık.herkes nerelerde yav.
cengiz,gözün aydın mı diyeyim bilmem ki.bayılma olayına üzüldüm.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Geçmiş olsun, inşallah acil iyileşir. Moral herşeyin başı.
Toplandığınız yeri buraya yazdığınız takdirde daha çok katılım olabileceğini düşünüyorum.En azından ben bi uğrardım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Günaydın,acil şifalar dilerim cengiz abi....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
teşekkürler iyi dilekleriniz için,zamanla düzelir inşallah elimizden geleni yapıcaz gerisi allaha kalmış,
Biz olmayınca millet erken kaçmış demekki
Günaydın hayırlı işler bol kazançlar.
Cengiz abim gözün aydın Allah acil şifalar versin inşş bundan sonra daha iyi olur...
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)