Arkadaşlar bu kamyon değil TIR, yorumlarınıza dikkat edin
Arkadaşlar bu kamyon değil TIR, yorumlarınıza dikkat edin
geyik muhabbeti sarmış ortalığı
Zaferim Karaambar gamyon garajına üyemisin,guru fsulye testinden geçtinmi de poz veriyon bislere
Çenkisim sen bana göster şeyini pardon tşörthünü
İso sakın elime düşme bu fosil meselesi burda bitmedi,seni atomlarına ayıracam ferdane işine yaradığını alacak gerisi havaya karışacak yani ismailin isini alıcam sadece mail olarak ekranlarda olucaksın
Yav kamyon değil 18 teker diyom alla alla
günaydın AdanaMT'nin güzel insanları, hayırlı işler bol kazançlar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın kanka iş çıkışı geliim mi senin yanına t-shirt e bakiim bi nahal etmişin
sen kal aşk ben giderim buralardan
Günaydın herkese
TIR cı amca sanada günaydın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkeslere günaydın iyi işler boollllllll kazançlarr
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Herkese Günaydın,
Stressiz mutlu bi iş günü 'mümkünse' ...
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
herkese günaydııın güzel insanlar. bugün toplantıda görüşmek üzere .artık akşama börek .çörek bekliyoruz elleriniz dolu gelsin yoksa hanmlar hazırlayıp getirsin kaç gündür açım ona göre
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese selam kardeşler gününüz güzel geçsin.akşama görüşmek üzere.şöööööle bi döniimmm bariii hava çok güzel vfr nefes alsın azcıkkkk.
ANCAK GERÇEK BİR SALAK KARŞISINDAKİNİ SALAK ZANNEDERMİŞ
selamun aleyküm ağalar istanbul tarafına giden varmı
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bence sana günaydın
bu saatte günaydın mı olur
öğle yemeği yiyorum ben burda
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)