Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
    ael320, hocam bugn bizde boğsaktaydık.. sizinkilerden birkaçı ile tanıştık.. güzel bir geziydi..
    hiç sorma birader bende cumaertesi akşam yemeğine kadar orda idim ama elde olmayan sebeblerden dolayı saat 20.00 de geri döndüm sizlerle tanışmayı bende çok isterdim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    amanat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aradim Ve Sonunda Buldum Sizi....

selam herkese. ben ne zamandır şu adanda bir mt topluluğu yokmudur diye düüşünüyordum, hep yanlız gezerim mt ile dün de kızkalsesine gitmiştim oradan dönüşte baktım 7-8 tane motorlu arkadas gidiyor hemen daldım aralarına saolsunlar selamımızı aldılar. Işıklarda durduğumuzda sohbet ettim mersin mt lilermiş. adanada varmı siizin gibi grup diye sordum var dedi ve bana bu adresi verdiler hatta biz az önce beraberdik falan dediler mersine kadar beraber geldik sonra ben adanaya devam ettim. bugünde hemen aranıza katılayım dedim. eğer gezilere gidipte bana haber vermezzseniz alınırım bakk.....

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    selam amanat galiba seni hatırladım. ışıklarla bizim tekteker kaan la konustuunu gordum arkanızdaydım. Aramıza hoşgldin. Tabii ki birlikte olursa keyfi cıkar. gezi planlarını daha cok mersin mt il grubunda yapıyozruz. Ama Adana daysan adana çmsk dan ismail abimiz var . ilgili birisi.. gezileri o ayarlıyo sanırım . irtibata gec pazar gunku gibi yalnız gezme. gorusmek uzere.

Motosikleti
    SUZİKİ İNTURUDUR 1400
    hepinize günaydın bir düzeltme yapmak istiyorum adana gezilerini kulüpte karar alıp organize olunuyor ben dalış hocası ve haftasonları hep bogsakta oldugum için bogsak gezi programı benle ilgiliydi ben yaptım ve gelecek bütün arkadaşlarada orada rahat etmelerini eylenmelerini saglarım ne yazık ki yaz bitene kadar hafta sonları adana grubuma katılamıcam iş önce ama eşimle 2 sefer 1 er haftalık 2 turumuz herzaman oluyor o zamanı 4 gözle bekliyorum umarım 1, si marmaris mot festivali olur

Bende varım. Gsm:0-536-2684595 ayrıca topiği açan NX4_FALCON Elindekiler Sürücü eldiveni olmalı idi. Sportmenliğe yakışmıyor.

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    amanat dostum seni bir tanısaydık,tanışma başlığında kendinden motorundan biraz bahsedersen seni daha iyi anlarız,bu arada süleyman demirelde bizim klüp var oraya takılabilirsin üye olmak kaydı ile
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

osmanozkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6... CBR 600 F4 2004 ve Cbr 600 f6 ve 2006 zx10
    Selam TÜm ArkadaŞlar Motorumu Cbr 600f4 Kirmizi Satmak İstİyorum Ve Hepİnİzİn Yardimina İhtİyaÇ Duyuyorum.acİlen Ev Alma Durumumuz Var 15000 Km De Olan Motorum Sahİbİnden.com Da Bulabİlİrsİnİz Resİmlerİ Ve Kaydi Oradadir Ama İsterİmkİ Adanadan Bİr ArkadaŞa Verelİm. Fİyati Da OldukÇa Kirdim **12.250 Ytl **fİyati Hepİnİzden Yardim Ve Destek Beklİyorum SaĞ Tarafta Takozun Altinda 3 Cm Çatlaktan BaŞka BİŞeyİ Yoktur. Kazasizdir Bakimlari Adana Honda Sucularda Yapilmaktadir. Garantİsİ De Devam Etmektedİr.

[QUOTE=osmanozkar]Selam TÜm ArkadaŞlar Motorumu Cbr 600f4 Kirmizi Satmak İstİyorum Ve Hepİnİzİn Yardimina İhtİyaÇ Duyuyorum.acİlen Ev Alma Durumumuz Var 15000 Km De Olan Motorum Sahİbİnden.com Da Bulabİlİrsİnİz Resİmlerİ Ve Kaydi Oradadir Ama İsterİmkİ Adanadan Bİr ArkadaŞa Verelİm. Fİyati Da OldukÇa Kirdim **12.250 Ytl **fİyati Hepİnİzden Yardim Ve Destek Beklİyorum SaĞ Tarafta Takozun Altinda 3 Cm Çatlaktan BaŞka BİŞeyİ Yoktur. Kazasizdir Bakimlari Adana Honda Sucularda Yapilmaktadir. Garantİsİ De Devam Etmektedİr. Modeli ise 2004 hepinize ilginiz için teşekkür ederim.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM

benkaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 mct
    dün adanadaydım iş için. numune hastanesi civarında o kawasaki 2000 i gördüm ama motoru süren,boğsaktaki hondayı süren bandanalı abiydi.kafamla selam verdim oda bana selam verdi.ben durdum oda motorla benim tarafa doğru geldi. sanki yavaşlar gibi oldu ama yanımdan pat pat pat sesleriyle uzaklaştı ben o motora binmek istiyorum yaaaa...
    eğer boğsaktaki süren abi olsaydı;bana söz vermişti artçı yapıcaktı beni ama o değildiiii... s.o.s adanalı abilerim bi kere biniim şu motora

faceinface - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YZF R6
    bende geliyorum

bende geliyorum

ya ma ha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YBR 125
    bende varım arkadaslar.

osmanozkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6... CBR 600 F4 2004 ve Cbr 600 f6 ve 2006 zx10

Hadi Bakalim Bu Hafta Nereye Yolculuk Dostlar.

Alıntı faceinface adlı üyeden alıntı
    bende geliyorum

bende geliyorum

dOSTLAR NEYE KARAR KILINDI YUSUF BEY NE YAPALIM HADİ BAKALIM ADAEM BEY BİŞEYLER SÖYLEYİNDE BERABERCE UYALIM

kuvva - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tüm adana lı arkadaşlar merhaba.
    dün akşam haftalık olağan toplantımızı yaptık, toplantıda kulaklarınızı çınlattık.
    tüm. mt.izmir in selamları ve saygıları var, lütfen kendinize iyi davranın.
    sevgilerimizle.

ilteremre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 cc.
    merhaba arkadaşlar.
    bende adana da oturuyorum.
    motorsikletim jinlun 250 cc.
    sizlerle tanışmak, kulübe üye olmak ve tüm aktivitelerde sizlerle olmaktan mutluluk duyarım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. kılıçbalığı nicki olan Yusuf abi ile bağlantı kurmamı söylediler buradaki arkadaşlar. yusuf abi ben seni bulamıyorum ama sen beni bulursan sevinirim.
    sevgiler tüm motorcu dostlara ve adanalı motorcu arkadaşlara...
    Emre İLTER

Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı ilteremre adlı üyeden alıntı
    merhaba arkadaşlar.
    bende adana da oturuyorum.
    motorsikletim jinlun 250 cc.
    sizlerle tanışmak, kulübe üye olmak ve tüm aktivitelerde sizlerle olmaktan mutluluk duyarım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. kılıçbalığı nicki olan Yusuf abi ile bağlantı kurmamı söylediler buradaki arkadaşlar. yusuf abi ben seni bulamıyorum ama sen beni bulursan sevinirim.
    sevgiler tüm motorcu dostlara ve adanalı motorcu arkadaşlara...
    Emre İLTER
    emre birader kılıç abim hergün akşam kulüpte atla bir akşam gel genelde 9 gibi hepimiz kulübe bir uğrarız sende gelirsen tanışır anlaşırız kendine ve motoruna iyi davran sevgiler

Alıntı benkaan adlı üyeden alıntı
    dün adanadaydım iş için. numune hastanesi civarında o kawasaki 2000 i gördüm ama motoru süren,boğsaktaki hondayı süren bandanalı abiydi.kafamla selam verdim oda bana selam verdi.ben durdum oda motorla benim tarafa doğru geldi. sanki yavaşlar gibi oldu ama yanımdan pat pat pat sesleriyle uzaklaştı ben o motora binmek istiyorum yaaaa...
    eğer boğsaktaki süren abi olsaydı;bana söz vermişti artçı yapıcaktı beni ama o değildiiii... s.o.s adanalı abilerim bi kere biniim şu motora
    amanin birader o acıktım akif abi ya arkasına binipte akıllı kalan olmadı şimdiye kadar sen ne istediğinin farkında değilsin adanaya gelince kulübe uğra yanına gidelim beraber

ilteremre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 250 cc.
    [QUOTE=ael320]emre birader kılıç abim hergün akşam kulüpte atla bir akşam gel genelde 9 gibi hepimiz kulübe bir uğrarız sende gelirsen tanışır anlaşırız kendine ve motoruna iyi davran sevgiler

sevgili ael320 kardeş,
    öncelikle ilgine, alakana teşekkürler. ancak ben kulübün yerini bilmiyorum. bana tarif edersen büyük bir zevkle gelir ve hepinizle tanışmak isterim tabi ki...
    sevgiler.
    yüreğindeki motor ateşi hiç sönmesin

Motosikleti
    klr650 1998
    [QUOTE=ilteremre]
    Alıntı ael320 adlı üyeden alıntı
    emre birader kılıç abim hergün akşam kulüpte atla bir akşam gel genelde 9 gibi hepimiz kulübe bir uğrarız sende gelirsen tanışır anlaşırız kendine ve motoruna iyi davran sevgiler

sevgili ael320 kardeş,
    öncelikle ilgine, alakana teşekkürler. ancak ben kulübün yerini bilmiyorum. bana tarif edersen büyük bir zevkle gelir ve hepinizle tanışmak isterim tabi ki...
    sevgiler.
    yüreğindeki motor ateşi hiç sönmesin
    öncelikle kulübün tlf nu yazayım bu bir322 2354846 yeri tarif edeyim buda iki birader kenan evrendeki yoncadan yukarı çık birader halikarnas restauranttan sola dön ilk sağa viraja gelince soluna bakınca çmsk yı görürsün kardeşim zaten yol üstü hep restoran sercan istanbul hep o yol üstünde her gün 11 den sonra kulübümüz açıktır akşamlarıda muhakkak tanıdık simalar ordadır kendine iyi bak sevgiler selamlar

pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Herkese selamlar.07 Mayıs 2006 pazar günü Cross gezisi düzenliyoruz.Gelmek isteyen arkadaşların http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13306 linkine kendilerini eklemesi rica olunur.

Motosikleti
    klr650 1998
    07 mayıs 2006 pazar günü çmsk racing gurubu arkadaşlarımız pozantı tünel restoranda kahvaltıya gidecektir gelmek isteyen arkadaşların sabah saat 8,30 da kulüp önünde olmaları ayrıca sabah erken saat olduğu için ve çevreyede sayğılı olmak gerektiğinden arkadaşlar lütfen agresif geliş yapmamanızı rica ediyoruz şimdiden hepinize göstereceğiniz titizlikten dolayı teşekkür ederiz.

evet dostlar pozantı kahvaltı gezimizi sag salim kazasız belasız toplam 10 racing le yaptık gelen ve katılan kardeşlerime teşekkürler gelemeyenlere de selamlar

MasterDaRüzgar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu arada bu pazar günü tarsus selah ustanın oradan kalkacaz bir organizasyon var.8 e yakın büyük motor var racing.sizleride aramızdan görmekten mutluluk duyarız..ulaşmak isteyenler ruzgaryagiz@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirler...

Mutlaka bekliyorum...

ael320 abi ben seni tanıyom.Honda motorun var siyah..ya gelsenize.Can abinin telini bana ulaştırsana..

0543 280 50 55 telefon numaram bekliyoz...

davulcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mct 250
    mersin mt olarak biz de kaTILMAK İSTERİZ. AMA YOL HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VEREBİLİR Mİ TECRUBELİ ARKADAŞLAR.? KAC KM? ....VS?

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)

Bu Konudaki Etiketler