hiç sorma birader bende cumaertesi akşam yemeğine kadar orda idim ama elde olmayan sebeblerden dolayı saat 20.00 de geri döndüm sizlerle tanışmayı bende çok isterdimPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
hiç sorma birader bende cumaertesi akşam yemeğine kadar orda idim ama elde olmayan sebeblerden dolayı saat 20.00 de geri döndüm sizlerle tanışmayı bende çok isterdimPcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
selam herkese. ben ne zamandır şu adanda bir mt topluluğu yokmudur diye düüşünüyordum, hep yanlız gezerim mt ile dün de kızkalsesine gitmiştim oradan dönüşte baktım 7-8 tane motorlu arkadas gidiyor hemen daldım aralarına saolsunlar selamımızı aldılar. Işıklarda durduğumuzda sohbet ettim mersin mt lilermiş. adanada varmı siizin gibi grup diye sordum var dedi ve bana bu adresi verdiler hatta biz az önce beraberdik falan dediler mersine kadar beraber geldik sonra ben adanaya devam ettim. bugünde hemen aranıza katılayım dedim. eğer gezilere gidipte bana haber vermezzseniz alınırım bakk.....
selam amanat galiba seni hatırladım. ışıklarla bizim tekteker kaan la konustuunu gordum arkanızdaydım. Aramıza hoşgldin. Tabii ki birlikte olursa keyfi cıkar. gezi planlarını daha cok mersin mt il grubunda yapıyozruz. Ama Adana daysan adana çmsk dan ismail abimiz var . ilgili birisi.. gezileri o ayarlıyo sanırım . irtibata gec pazar gunku gibi yalnız gezme. gorusmek uzere.
hepinize günaydın bir düzeltme yapmak istiyorum adana gezilerini kulüpte karar alıp organize olunuyor ben dalış hocası ve haftasonları hep bogsakta oldugum için bogsak gezi programı benle ilgiliydi ben yaptım ve gelecek bütün arkadaşlarada orada rahat etmelerini eylenmelerini saglarım ne yazık ki yaz bitene kadar hafta sonları adana grubuma katılamıcam iş önce ama eşimle 2 sefer 1 er haftalık 2 turumuz herzaman oluyor o zamanı 4 gözle bekliyorum umarım 1, si marmaris mot festivali olur
Bende varım. Gsm:0-536-2684595 ayrıca topiği açan NX4_FALCON Elindekiler Sürücü eldiveni olmalı idi. Sportmenliğe yakışmıyor.
amanat dostum seni bir tanısaydık,tanışma başlığında kendinden motorundan biraz bahsedersen seni daha iyi anlarız,bu arada süleyman demirelde bizim klüp var oraya takılabilirsin üye olmak kaydı ile
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Selam TÜm ArkadaŞlar Motorumu Cbr 600f4 Kirmizi Satmak İstİyorum Ve Hepİnİzİn Yardimina İhtİyaÇ Duyuyorum.acİlen Ev Alma Durumumuz Var 15000 Km De Olan Motorum Sahİbİnden.com Da Bulabİlİrsİnİz Resİmlerİ Ve Kaydi Oradadir Ama İsterİmkİ Adanadan Bİr ArkadaŞa Verelİm. Fİyati Da OldukÇa Kirdim **12.250 Ytl **fİyati Hepİnİzden Yardim Ve Destek Beklİyorum SaĞ Tarafta Takozun Altinda 3 Cm Çatlaktan BaŞka BİŞeyİ Yoktur. Kazasizdir Bakimlari Adana Honda Sucularda Yapilmaktadir. Garantİsİ De Devam Etmektedİr.
[QUOTE=osmanozkar]Selam TÜm ArkadaŞlar Motorumu Cbr 600f4 Kirmizi Satmak İstİyorum Ve Hepİnİzİn Yardimina İhtİyaÇ Duyuyorum.acİlen Ev Alma Durumumuz Var 15000 Km De Olan Motorum Sahİbİnden.com Da Bulabİlİrsİnİz Resİmlerİ Ve Kaydi Oradadir Ama İsterİmkİ Adanadan Bİr ArkadaŞa Verelİm. Fİyati Da OldukÇa Kirdim **12.250 Ytl **fİyati Hepİnİzden Yardim Ve Destek Beklİyorum SaĞ Tarafta Takozun Altinda 3 Cm Çatlaktan BaŞka BİŞeyİ Yoktur. Kazasizdir Bakimlari Adana Honda Sucularda Yapilmaktadir. Garantİsİ De Devam Etmektedİr. Modeli ise 2004 hepinize ilginiz için teşekkür ederim.YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM
dün adanadaydım iş için. numune hastanesi civarında o kawasaki 2000 i gördüm ama motoru süren,boğsaktaki hondayı süren bandanalı abiydi.kafamla selam verdim oda bana selam verdi.ben durdum oda motorla benim tarafa doğru geldi. sanki yavaşlar gibi oldu ama yanımdan pat pat pat sesleriyle uzaklaştı ben o motora binmek istiyorum yaaaa...
eğer boğsaktaki süren abi olsaydı;bana söz vermişti artçı yapıcaktı beni ama o değildiiii... s.o.s adanalı abilerim bi kere biniim şu motora
faceinface adlı üyeden alıntı
dOSTLAR NEYE KARAR KILINDI YUSUF BEY NE YAPALIM HADİ BAKALIM ADAEM BEY BİŞEYLER SÖYLEYİNDE BERABERCE UYALIM
tüm adana lı arkadaşlar merhaba.
dün akşam haftalık olağan toplantımızı yaptık, toplantıda kulaklarınızı çınlattık.
tüm. mt.izmir in selamları ve saygıları var, lütfen kendinize iyi davranın.
sevgilerimizle.
merhaba arkadaşlar.
bende adana da oturuyorum.
motorsikletim jinlun 250 cc.
sizlerle tanışmak, kulübe üye olmak ve tüm aktivitelerde sizlerle olmaktan mutluluk duyarım. bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. kılıçbalığı nicki olan Yusuf abi ile bağlantı kurmamı söylediler buradaki arkadaşlar. yusuf abi ben seni bulamıyorum ama sen beni bulursan sevinirim.
sevgiler tüm motorcu dostlara ve adanalı motorcu arkadaşlara...
Emre İLTER
emre birader kılıç abim hergün akşam kulüpte atla bir akşam gel genelde 9 gibi hepimiz kulübe bir uğrarız sende gelirsen tanışır anlaşırız kendine ve motoruna iyi davran sevgilerilteremre adlı üyeden alıntı
amanin birader o acıktım akif abi ya arkasına binipte akıllı kalan olmadı şimdiye kadar sen ne istediğinin farkında değilsin adanaya gelince kulübe uğra yanına gidelim beraberbenkaan adlı üyeden alıntı
[QUOTE=ael320]emre birader kılıç abim hergün akşam kulüpte atla bir akşam gel genelde 9 gibi hepimiz kulübe bir uğrarız sende gelirsen tanışır anlaşırız kendine ve motoruna iyi davran sevgiler
sevgili ael320 kardeş,
öncelikle ilgine, alakana teşekkürler. ancak ben kulübün yerini bilmiyorum. bana tarif edersen büyük bir zevkle gelir ve hepinizle tanışmak isterim tabi ki...
sevgiler.
yüreğindeki motor ateşi hiç sönmesin
[QUOTE=ilteremre]öncelikle kulübün tlf nu yazayım bu bir322 2354846 yeri tarif edeyim buda iki birader kenan evrendeki yoncadan yukarı çık birader halikarnas restauranttan sola dön ilk sağa viraja gelince soluna bakınca çmsk yı görürsün kardeşim zaten yol üstü hep restoran sercan istanbul hep o yol üstünde her gün 11 den sonra kulübümüz açıktır akşamlarıda muhakkak tanıdık simalar ordadır kendine iyi bak sevgiler selamlarael320 adlı üyeden alıntı
Herkese selamlar.07 Mayıs 2006 pazar günü Cross gezisi düzenliyoruz.Gelmek isteyen arkadaşların http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=13306 linkine kendilerini eklemesi rica olunur.
07 mayıs 2006 pazar günü çmsk racing gurubu arkadaşlarımız pozantı tünel restoranda kahvaltıya gidecektir gelmek isteyen arkadaşların sabah saat 8,30 da kulüp önünde olmaları ayrıca sabah erken saat olduğu için ve çevreyede sayğılı olmak gerektiğinden arkadaşlar lütfen agresif geliş yapmamanızı rica ediyoruz şimdiden hepinize göstereceğiniz titizlikten dolayı teşekkür ederiz.
evet dostlar pozantı kahvaltı gezimizi sag salim kazasız belasız toplam 10 racing le yaptık gelen ve katılan kardeşlerime teşekkürler gelemeyenlere de selamlar
Bu arada bu pazar günü tarsus selah ustanın oradan kalkacaz bir organizasyon var.8 e yakın büyük motor var racing.sizleride aramızdan görmekten mutluluk duyarız..ulaşmak isteyenler ruzgaryagiz@yahoo.com adresinden bana ulaşabilirler...
Mutlaka bekliyorum...
ael320 abi ben seni tanıyom.Honda motorun var siyah..ya gelsenize.Can abinin telini bana ulaştırsana..
0543 280 50 55 telefon numaram bekliyoz...
mersin mt olarak biz de kaTILMAK İSTERİZ. AMA YOL HAKKINDA BİRAZ BİLGİ VEREBİLİR Mİ TECRUBELİ ARKADAŞLAR.? KAC KM? ....VS?
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)