yükselim haydutum hayırlı vede hayırlı olsun eeeee aganın eli tutulmasssss
yükselim haydutum hayırlı vede hayırlı olsun eeeee aganın eli tutulmasssss
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
D.GÜRSELİM SEN NERELERDESİN?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gürsel abi adını kaçak koydum vallaa
iyi akşamlar kirwe
kireee kaçak balıkcılık yapıyormuşsunuzzz
EVET ADANA MT HERKEZE ÇOK ÇOK TESEKKÜR EDERİM NİHAYET EHLİYETİMİ ALDIM DARISI OLMAYANLARA ARTIK GEZILERDE BERABERİZ .AMCA BAKIYORUMDA SENDENDE BIrSEY KAÇMIYOREEE ARTIK ÇARSANBA GÜNÜ KUYRUGUMUZU DOGRULTURUZ.İNS PAZAR HAVA GÜZEL OLURDA GEZİMİZİ YAPARIZ.
İYİ DİLEKLERİNZDEN DOLAYI HERKEZE TESEKKUR EDERIM
BİDE BU HAYDUT LAKABI BANA AILEMIZDE ÖYLE DERLER KÜCÜKKEN COK YARAZDIM HEMDE NASIL AMCAM SİZE ANLATIRSA AGZINIZ ACIK ALIR.
ayıp size ne arıyorsunuz ne soruyorsunuz
şaka şaka çalışıyorum , birgün 15:00 da girip ertesi gün sabah 07:00 da işten çıktım. öbür gün 07:00 da girip 23:00 da çıktım, anlayacağınız iş yoğun maşallah
iş başlayınca uzak kaldım
herkese selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
d.gürsel-kardeş bu kadar parayı ne yapacaksın
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yarın ne yapıyon kirwe menüde ne war inşallah
arkadaslar kusura bakmayın kuyruk flan düzeltemem babam öyle söyledi ve kendısı bu ısın uzmanı oldugu ıcın böyle oldugu ıcın kuyruk düzeltmenın yanlıs birsey oldugunu soyledinot:suan 18 yasında olmadıgın ıcın babamdan ızın almam lazım babamda 18 yasına kadar boyle bırseyın olamayacagını soyledidiger arkadaslardan sonra sıra gelırse yaparım ee sıram geldıgı zman memnunıyetle yaparım
herkese iyi akşamlar,ben bugün geç geldim çook çalıştım çook ve çok yoruldum yatacağım iyi geceler
selamlar maşallah adana mt iş başında herkes çevrimiçi..
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)