selamün aleyküm arkadaşlar
selamün aleyküm arkadaşlar
arkadaşlar aldığım duyumlara göre bir akşam bici partisi olacakmış galiba adananın meşhur soğuk yiyeceği bence adana mt bunu iyi değerlendirelim herhalde makine arkadaşımızın konudan bilgisi olabilir selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
1-3-4-6-8-10-12-16-26-27-29-30 dışında bana uyarrrr
hahaha tüh yaw aynen ben bende çalışıyom ve dışarı çıkamıyom
8-20 arası bir haftasonu gezisi olsa tadından yenmez gibiymiş sanki.
Birde menderesten öööleee baraj boyunca gidince bir köprü gözüküyor.Uzaktan görünce allaa mutlaka geçmeliyim dedim.Yanına gidince baktım kapkaça vurkaça dikkat falan yazıyor aman dedim bu nedir vahşi batıyamı çıkıyor nedir bulaşmadım.Ama içimde kaldı şimdide ne var orayı geçince yav valla cehenneme çıkıyor ya da orayı geçince çöle düşüyosun deseniz inanacak kıvama geldim acaip gizem oluşturdu.
Şaka şaka eğlenceli bir yerse hep beraber gidelim, gezelim diyecektim(Tırstığımı çaktırmadan).O gölün yanındaki yollarda gezmek için bile değer.Hem uzun da olmaz çok katılım çok olsun gibisinden bir düşünceyle yola çıkaraktan...
(yolun üzerinde tavsiye edeceğiniz bicici var mı?)
dostum merak ettimo kapkaç yazısı nerede acaba.
gerçekse yolumu değiştireyim bundan sonra.
ben çoğu zaman göl çevresini gezerim,stres mtres kalmaz.bide aksi tarafı bazen balığada giderim oralara.
olmazsa seni koruma çağıralım yanımıza
bu arada trafikle mücadeleyi ne yaptın.kazalara devammı
doktor bicileri alıp hastaneye gelelim ?
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Merhaba
Gnusher'ın dediği genelde hafta içi ve akşam saatlerinde olan olaylardır. Korkacak birşey yok. Kalabalık gideceksin zaten. Haftaiçi bir gün kızların oraya gidelim ayran - sıkma yiyelim. Hem hep beraber tanışmış hemde sohbet etmiş oluruz.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
slm arkadasla ben emrah motosıklet.web'ten tanıyanlar varsa bılırler bende burdayım artık ıyı forumlar
oo emrahcığım nasılsın bakıyorum başka ekiplerle takılıyosun gerci adanada bu moda oldu sağlıcakla kal
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
nerede,ve ne oldu.
meraklandırmayıp açıklasan.test sürüşümü yaptırıyorlar
varsa öyle bir şey gidelim.
evet ertuğrul 33 plaka yoksa o adres sorduğumuz krosçulardan birisi senmiyidn
Volkancım Gs e çok yakışmışsın. alalım sana 1 tane
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)