Sigara içen içmeyen herkese günaydınlar
Sigara içen içmeyen herkese günaydınlar
Born To Be wild,Live to Ride...
muzo yağmurda arabanlamı gidecen geziyeyoksa motorlamı yağmur yağarsa nuri abinin oraya bile gelemezsin motorla aha buraya yazıyom ogaddarr
hade bakem,görecez ben sağnak yağmurda yağsa gelicem tabi hastane işi olmazsa,ama sen yağmurda motorla çıkcen buna kargalar da güler bende
slm arkadaslar dun toplanti degilde toplanmak guzeldi bu alemde yeni oldugum icin kim ne derse varim ve pazar yagmurda yagsa her yere gelirim hoscakalin
yaf çok muhteşemsin muzocum hemen anladın,zati alilerinden tık yok,kanımca arabayla takılacak
Kenancım ben sana her zaman söylüyorum çarşambaları gel diye,burası klübe benzemez herkes seviyeli,başkanımızda süper daha ne istiyon allahtan hayabusamı
Sagol Cengiz abi gercekten baskanimiz super fakat her seye tamamda istedigi motorla tek teker giderse bizim havamizi sondurur diye dusunuyorum bu kararina bi onlem alabilirsek daha iyi olur
As you sow / so you shall reap
muzaffer motoru incitmeden indirip kaldırıyor derkenkrikomu var yoksa başka bişeymi
Hatırlar gibi oldum
http://i36.tinypic.com/15wnqf8.jpg
Başka birşey derken
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
mesayim bitti ben eve gider hade iyi akşamlar,
Biz Yokmuyuz Bea
[B]Motor, her an öleceğinizi bildiğiniz için zevklidir...[/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)