için için daha çok için.
için için daha çok için.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Abi naptın direk katliam yapmışsın bunlar nasıl resimler
Çok marjinal ornekler seçmişsin bu kadar da olmaz heralde
Born To Be wild,Live to Ride...
iyi akşamlar,adana mt nin güzel insanları
iyi akşamlar zion1
herkeslere iyi akşamlar diliyorum diyecem ammaa herkes toplantıda şimdi gırgır şamata pastalar tatlılarr bende evimde oturuyorum çekirdek yiyip yaprak dökümünü izliyorumm bu hafta gelemedim inşş haftayaa
içmeyenler bölümünde bende varım ve kapalı ortamda içilmesine karşıyımm aslında her türlü karşıyımm inş içenlerde bir an önce bizlerin yanına gelirr
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
arkadaşlar toplantı nasıl gidiyoor.anlatın biraz
oradada internet var diye hatırlıyoorum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bu ne dir yaw aslında içmesek iiiii de, içiyoruz işte ne yapalım ha kimseyi de rahatsız etmemek engüzeli ammaaa dünyaya geldik bir kere allahın insan ogluna bahşettigi bütün nimetlerden faydalanmak gerek diye düşünüyorum zaten soludugumuz ekzost ve bacalardan cıkan kömür kokuları arasında sigara nur nimet kalıyo bence hem sigara içerek bagışıklık sistemimiz güçleniyor ama bende bırakmaya çalışmaya çalışanlar tarafındayım ama baya bir müddet sürer bu muhabbet
bırakınca da bööle oluyor işte
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydın adana mt
pazar günü yapmayı planladığımız k.maraş gezisi,pazar günü orada yağışlı olması nedeniyle oy birliğiyle ertelenmiştir.bu hafta,yoğun istek üzerine,en son yaptığımız rota olan,gülekte sucuk,şekerpınarında tatlı ve çay,dönüştede kartopu oynama şeklinde olacaktır.isteyenler araba ile ve çocukları ile katılabilecekler.bilgilerinize
maraştaki arkadaşlarda,ertelendiği hakkında bilgilendirildi.
pazar günü burada da yağış olmazsa;buluşma yeri herzamanki gibi mola tesisleri,saat 9.00
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydınlar Herkese;
Maraş gezisinin iptal oldugubu duyunca üzüldüm bi, ama Gülek ve Şekerpınarı duyuncada acaiip sevindim. Bana bu git-gelleri yaşattığı için Bora abiye sevgiler
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Önemli toplantı mı? Ne kararı? Meraklandım iyice.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
günaydın arkadaşlar herkese selam güzel bir gün diliyorum.akşamki toplantı çok keyifli idi.aslına bakarsanız gerçekten güzel oluyor yaaa.
Pazar günü yağmur yağsada kısa bir tur yapmayı düşünüyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
akşamki toplantıya katılan ve verilen kararlarda beni desteklediğiniz için teşekkürler. hepinize saygılarımı sunuyorum, yine birlikteliğin güzelliklerini siz degerli arkadaşlarımla paylaştık .iyiki varsınız. çok eylendim.pazara işşallah güzel bir gezi olur katılım yoğun gibi gözüküyor,tabiki hava şartları müsait olursa.toplantıda alınan kararlar özeldir lütfen burada açıklamayın yanlış anlaşılabilir merak edenler gezide tekrar bilgilendirileceklerdir.okadar..
kızı kolda fazerı yolda severim.
Merak eden gezilere ve toplantılara katılır abicim,okadar
Pazar günü Yağmurda benimle gezmeye gelen kim var
slm adana mt nin güzel insanları.
Günaydın...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)