duyuru
sevgili arkadaşlarım,yarın ki olağan toplantımızda bir konu ile ilgili,bilgi ve fikirlerinize ihtiyacımız olduğundan dolayı,katılımlarınızı bekliyoruz.hepinize sevgilerimle.
duyuru
sevgili arkadaşlarım,yarın ki olağan toplantımızda bir konu ile ilgili,bilgi ve fikirlerinize ihtiyacımız olduğundan dolayı,katılımlarınızı bekliyoruz.hepinize sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hayırdır ne duyurusu ne fikri hade bakem baklayı çıkar
hayırlı akşamlar
gökhan hocam ailecek geçmiş olsun.
bora abi konuyu merak ettim hayırdır..
[QUOTE=muzaffer1968;1416330]Adaşımmmmmm, nerdesin Daha iyileşemedinmi Sana bi iğne yapimde hemen iyileş
ya adaşım yedek parça işini bırakıp doktor olmaya kararmı verdin.kasaba koyun teslim edilirmi
kızı kolda fazerı yolda severim.
muzaffer abi durumun nasıl,nasıl oldun
Bora çatlatma adamı hadi ne bilgisi ne duyurusu
Arkadaşlar iyi akşamlar.
Gökhan hocam geçmiş olsun. yapacağım birşey olursa haberim olsun. acil şifalar diliyorum.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Halka açılacağız sanırsam, yarın Bora abi açıklayacaktı ama ben şimdiden söyleyeyim
İyi akşamlar arkadaşlar,Gökhan hocam tüm ailenize geçmiş olsun senide Allah korusun aman hastalanma sen bize lazımsın,Muzo sen yine bir şeyler karıştırıyorsun yeni bir SARI ZAMBAK vakası olmasın zira yarın akşam çok önemli bir işim olmasına rağmen o işi erteleyip toplantıya katılacağım ona göre.Hepinizi öpüyorum yarın görüşmek üzere By....Bye.........
her şakanın bi gerçeklik payı vardır derler
Eh ne yapalım yarını iple,halatla hatta vinç ile çekeceğim merak ettim şincik,neyse ozaman ben erkenden yatayımda sabah olsun,herkeşe iyi geceler datlı rüyalar
Allahtan birşey çıkmazsa yarın hisse senedi almak için geleceğim toplantıya.
Ama yeni bir konu açayım;
Güzel yaz akşamlarında yaptığımız toplantılarda açık havadan dolayı çok hissedilmiyordu, kışın kapalı yere geçtiğimizde ben nefes alamamaya başladım.
Maşallah sigara tiryakisi epeyce varmış aramızda. Ben masanın iki tarafında da bulundum; deli gibi sigara da içtim, bu sebepten içeni de anlıyorum. Ama içende içmeyeni anlasın.
Önerim; sigara içene 62.30 TL ceza keselim, ikinci defa yakalanırsa ağzına biber sürelim. Valla nefes alınmıyor, içmeyin kardeşim.
Murat tarzı bir yazı oldu, zevkle okuyun
abicim bende içerde sigara içilmesine karşıyım bide çocuklarda oluyor
içeride sigara içmek yasak olsa sigara tüketimimizde azalır..
Tamam cezadan sana 31.15 TL düşüyor, kırışırız
yani arkadaşlar gönül kalk kozandan gel.. insan bi çıtlatır ya merak ettim ne toplaşması bu??
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)