kirwe ,balığa gelecek arkadaş osman mı
kirwe ,balığa gelecek arkadaş osman mı
Adaşımmmmmm, nerdesin Daha iyileşemedinmi Sana bi iğne yapimde hemen iyileş
Gökhan hocam, senden ses seda çıkmıyor Pazar günü işini ayarla, bize katıl
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
motor bakarken gördüğümüz arkadaş mı
kirwe sen cumartesi gün kü resimleri yüklemedin mi
kivre internetim problemli o yüzden yükleyemedim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
orda yüklesene
kablom yanımda deyil 1
milletin canı balık çekmesin akşam vakti 2
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
sen foto çekerken demedin mi yüklerim diye
zafer,gökhan,b.çenkis,k.çenkis,d.gürsel,ümit siz k.maraş'a gelmiyormusunuz ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
slm abi,demir gürsel pazar günü çalışıyor
bora kardeşim gezi programını çarşamba günü yapsak. belkide maraş yerine başka altarnatif olmazmı.. ?
kızı kolda fazerı yolda severim.
iyi akşamlar Adana mt...
:cat:
iyi akşamlar
Nuri kardeşim motorun hayırlı, uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin gönlünce bin...
:cat:
Vallahi değil Maraş, Tibet dağları deseniz gideceğim bu hafta...
Tabi motor çalışır inşallah, en son Karataş'a gitmişti.
Sizlere iyi geceler adana mt nin güzel insanları
Herkese İyi geceler ;
Bu hafta sonu buralardayım, gitmiyorum İst.la falan Maraş yolcuları arasına kendi adımı da yazdım. Cumaya kadar daha bi kesinleşir buluşacağınız yer gidilecek güzergah falan bende ona göre uygun bi yerden katılırım gruba. kalın sağlıcakla gör
şmek üzere.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
abi şirinle gelmeyi düşünüyorum ama kesin geliirm desem yalan olur cenkis abiden hondayı alsammııııı??almasammıııııı??? kararsızım yavaş yavaş kendi motorumlamı gelsem ne yapsam...
siz ne yapıyonuz yaw kendi aranızda konuşmayın ayıp oluyor msn denen bişey var alaaa alaaa nevar yani iki üç tene balık yakaladıysanız ben bir haftadır yiyemedim hatta bu ikinci hafta....... nan ahada yarın gidip alıp yemezsem ne oluym
aha yakaladım hafta sonu geziye katılırsanız en karizmatiginden bir foro isterim ona göre
abi seni hiç iyi görmüyorum bence sen bir yere gidemen
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Günaydın arkadaşlar... Benim büyük kız iyileşti, ardından küçük kız ateşlendi. Şimdi o iyileşti sayılır ama bu sefer eşim ateşlendi. Sırayla gidiyoruz bakalım. Sıra bana gelecek mi? Çarşamba toplantıya geliyorum. Bizim nöbet listesi yeni yapılıyor. Haftasonu nöbet koymazlarsa Maraş'a ben(iyileşirse eşim de) geliyorum.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)