ıyı geceler adana mt
İyi geceler arkadaşlar
As you sow / so you shall reap
Her zamanki yerimizdeyiz... Ama saat kaçta?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Günaydın arkadaşlar diyorum fakat sitede benden başka kimse yok telefonum açık iş yerine motoru yıkamaya gidiyorum hava çok güzel sizden heber bekliyorum.
günaydın adana mt'nin sevgili motorseverleri.saat 13.00'den sonra bana da uyar.görüşmek üzere,sizi kurtlular sizi.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
havaçok güzel arkadaşlar.herkese günaydın.
günaydın adana mt
1 den sonra bi aksilik çıkmazsa nuri abinin ordayım
2 haftadır göremiyorum sizleri özledim valla
Nuri abi hayırlı ugurlu olsun. allah kaza bela vermesin. güle güle kullan.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
slm Bora abi
slm şahin kardeş
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bana göre günaydın çünküm yeni kalktım,1 den sonra nuri abinin ordayız görüşmek üzere
selam arkadaslar.net te problem olduğundan pek giremiyoorum.kendinize iyi bakın.herhangi konuda haberleşmek isteyen telefondan ulaşırsa ilgilenebilirim.
bu arada ben işyerindeyim. size iyi gezmeler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Herkese iyi akşamlar,bu pazarı nuri abimizin cafesinde değerlendirelim dedik,çünkü Nuri abimizin yeni VFR 800 ünü hayırlayacaktık,hemde motorlarımız biraz soğusun dedik,birde mantı girince işin içine işin boyutu değişti zevkli bir pazar geçirdik, gelemeyenler orta yerinden çatlasın
http://img382.imageshack.us/img382/1...8805290ze7.jpg
gelen,katışan herkese teşekkür ederim,ayrıca mantı için Nuri abimize teşekkür eder motoru için tekrar hayırlı olsun allah kaza bela vermesin,keyifle zevkle kullanmak nasip etsin
allah adana mt nazardan korusun. resimler cok güzel herzamanki gibi
number one adana mt
maşallah maşallah.. yine mantılar afiyetle yenmiş... Nuri abimize hayırlı ugurlu olsun yeni motoru...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
12:45 te Selim'le geçtik ordan, hiçbiriniz yoktunuz
Bizde gidip pazar uykusuna yattık
Yeni motor hayırlı olsun, kimin ?
Ya git alla alla geçmiş miş miş,selimi kandır ancakmotor Nuri abinin,muzaffer abinin abisinin,sen takıl kendi çapında gelme mantıyı kaçırdın muhabbeti kaçırdın
afiet olsun yine çohk çohkk güsel bir gezi olmuş Allah daha yeni geziler nasip etsin!... Nuri abicim hayırlı uğurlu olsun motorun Allah kaza bela vermesin!...
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)