Doslar ben cumartesi gunleri calismiyorum o yuzden mesajlari kontrol edemiyorum Size zahmet gezi yada toplanmayla ilgili bir gelisme olursa ararsaniz sevinirim 0541 256 37 07 tesekkurler
Doslar ben cumartesi gunleri calismiyorum o yuzden mesajlari kontrol edemiyorum Size zahmet gezi yada toplanmayla ilgili bir gelisme olursa ararsaniz sevinirim 0541 256 37 07 tesekkurler
Buralar baya bi boş kalmış Havalar kötü gidiyor onun etkisi olabilirmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
slm mehmet
iyi akşamlar
Selam arkadaşlar,havaların böyle yağmurlu gitmesinden ve sağlık sorunlarından dolayı bu aralar biraz seyrek görüşebiliyoruz lakin gönüller bir olsun.Pazar günü nereye kararlaştırılırsa bizim için fark etmez Allah'tan bir mani çıkmazsa katılabiliriz,cümleten iyi geceler.
bendende iyi geceler,ama pazar hala kapalı ve hafif yağmur gözüküyor fikrim hala geçerli,muzafferim kızların orayı netcen yazık,nuri abinin orası daha müsait en azından bizim, kimse kimseye karışmaz bizden başkası olmaz bilmem anatabildimmi
bende adana dan katılıyorum beyler
Günydn........
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
hehe ben size demedimmi oturun oturduğunuz yerde, bir yere gidemezsiniz diye. bensiz bir gezi eksik olur bi kerem.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
arkadaşlar,yarın toplantı salonumuzda saat kaçta buluşuyoruz ?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
slm, Bora abi. demir ve çelik Gürsellerin arkadaşı.
Şahin Erdem
herkeslere iyi akşamlar yarın adana içinde bir yerlerde olursanız gelmeye çalışırım kendi adıma konuşmak gerekirse))
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)