Ben (Ya da belki biz) geleceğim. Tatlı niyetine pastanız da benden...
Ben (Ya da belki biz) geleceğim. Tatlı niyetine pastanız da benden...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Bey olarak konuşuyorum,%99 geliyoruz inşallahütelaaa...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar hekese selam akşam ne durumdayız börekler tatlılar yenecek mi sohbetler edilecekmi.çok hoş oluyor gerçekten bu birliktelik ve arkadaşlık kayda değer nazar değmesin diyorum .gününüz güzel geçsin herkese hayırlı işler.
Haluk abi Doğum günün kutlu olsun nice yıllara
::repci::.............ᄊ乇尺イ.............::repci::
Haluğun doğum günü mü? Kutlu olsun Halukçum... Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Form'a girip en aşşagıya inince orda dogum günü olanları gösteriyor...
::repci::.............ᄊ乇尺イ.............::repci::
Haluk abi Feyizbukunda gördüm,doğum gününmüş, sanırım yanlış değildir.
Doğum günün kutlu olsun, nice mutlu seneleri ailen ve bizlerle geçirmen dileğiyle. Hepidibörtdey
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Haluğun doğum günü mü? Halukçum doğum günün Kutlu olsun... Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara kardeş...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
teşekkürler arkadaşlar akşam gelecekler direk kutlar artık. buarada mertinde doğum günü bugünmüş.Mert'cim seninde doğum günün kutlu olsun.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
akşam gelde doğum gününü kutlayim HALUKÇUĞUM
kızı kolda fazerı yolda severim.
Haluk abi doğum günün mübarek olsun....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
arkadaşlar bugün toplantıya gelemeyeceğim.sabah işten çıktım plaka çıkarma mücadelesi ardından muzafferin ve benim motora cant şeriti uygulamamız sebebiye daha yeni eve girebildim, ve akşam işe tekrar gideceğim, anlayacağınız aşırı yorgun vaziyetteyim.yatıp 1-2 saatte olsa uyuyacağım yoksa gece işte sabah edemem.anlayışınız için teşekkür ederim
bugün yine güzel bir birliktelik oldu, ve kareye takılan arkadaşlar karizma pozlarıyla
600 f imize arka cant şeritli ön cant sade nasıl gider diye bir hafta deneyeceğiz ve beğenilerinize sunacağız, ön cantı seçenler şeritsiz arka cant seçenler şeritli motorun sağından görünüm diyenler sade şeritsiz solundan görünüm diyenler bir cant şeritli biri şeritsiz kalsın demiş oluyor.beğenilerinizi değerlendirip seçimimizi yapacağız, yolumuza ona göre devam edeceğiz
1- şeritli
2-şeritsiz
3-biri şeritli biri şeritsiz
tercihleriniz bizim için değerli lütfen oylarınızı esirgemeyin
buda cbf 500 ümle ilk pozum
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bahçemde emeği geçen Özellikle Demirgürsele sonra (Zion1) Cengize, Haluk hocama,Boracığıma ve Büyük Cengize çok teşekkür ederim. Bir daha bahçeme davet edeyim diyecem ama ama beni batıracaklar diye korkuyorum....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Geleneksel adana mt Çarşamba buluşmasının gülleri gelebilirim deyipde gelemeyanler çatlasın
Gecenin billur sesli en baba solisti
Güzel ve renkli geceye katılan herkese sonsuz saygılar ve de sevgiler
haluk abi nice beraber güzel yıllara iyiki dogdun
abi sen batmazsın....
gürsel abimin sorusuna cevaben de ... ön cantı sagdan şeritle sol şeritsiz arka cantı soladan şeritle ve sagınada gök kışagının yedirenginde parçalar halinde olsa olmazmı benim naçizane fikrim bence güzel olur rengarek
e hadi iii geceler datlı rüyalar herkese
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
gecemizde ikramlarından dolayı,sevgili mustafa abimize ve gökhan kardeşimize teşekkür ederiz.
gecede gezi hakkında bir öneri sunuldu.eğer hava şartları müsait olurda yağmursuz olursa,geçen haftaki rotamızı isteyenler çoğunlukta.yine kartopu oynamak istiyorlar.fikirlerinize sunarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın
isonun iş muhalefetinden dolayı gelemedik
pazar günü mersindeyim ben sabahtan gitcez arkadaşımın düğünü var
ne güsel hiç bişeye katılamıyorum
sen kal aşk ben giderim buralardan
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)