alp görüyorumki okuyorsun senden ne haber, nerelerdesin
alp görüyorumki okuyorsun senden ne haber, nerelerdesin
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
tamam mehmet daha güzel bir resim çekmedim o yüzden duruyor
dediğin gibi, bilgilerde cbf 500, resimde er5
ER-5 in yerini hiç birşey tutamaz mı diyorsun Gürselim
onun yeri bende ayrı zaferim, ilk göz ağrım
ben işe gider iyi akşamlar arkadaşlar
beyler herkese hayırlı akşamlar diliyorum
kızı kolda fazerı yolda severim.
Herkeze iyi aksamlar,
Muzaffer abi sana geçmiş olsun ufaklığada tez zamanda geçer insallah diyorum. Bel fıtığı göz ardı edilecek bi hastalık değil ama çokta korkulacak bişi değil, (benim kide laf zaten onlarca kişi sana bu konu hakkında yalan dogru bissürü tavsiyede bulunmuıştur.) Benim babam ameliyay çözümüne basvurdu bir normal biri de lazer le olmak üzere 2 kere ameliyet oldu (en son Dr.a oraya bi fermuar dik bunun 3.sü 4.süde oalcak anlaşılan dedi ) Önemli olan ameliyet olsanda olmasanda beline çok ama çok dikkat etmen, yerden bi torba bile kaldırırken önce bi test edip ondan sonra kaldırman lazım. bizim ki ilk ameliyettan 34sene sonra benle birlikte Çimento torbası sallıyodu bizim köydeki inşaatta, 3 ay geçmedi bel fıtığı nüksetti.
biraz dikatle çok kolay üstesinden gelebilirsin.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
muzafferciğim şimdi okudum yazını.tekrar geçmiş olsun diyorum.ameliyatsız kurtulabilmene sevindim.umarım en kısa sürede iyileşirsin.aynı dileklerimi mert içinde sunuyorum.ameliyatı bir çırpıda biterde tez vakitte de o da,sağlığına kavuşur inşallah.sevgilerimle.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkeze iyi geceler.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Gursel Abim sorduğun için sağol. Yanınıza gelemesemde kalbim sizle. Motorun aküsü yata yata bitti. Geçen şöle bi göz ucuyla baktım bukelamun gibi bulunduğu ortamın rengini almış. Yarın akü alıcam inşallah. Sizleride motosiklet kullanmayı da çok özledim. Siz benim kusuruma bakmayın idare ediverin.
Muzaffer Abim sanada geçmiş olsun.Umarım hareketlerle atlatırsın olayı. Yanlız senin geleceğinde tarz değişikliği görüyorum.Artık racingden enduroya falan kayman gerekebilir belki.Malum oturuş pozisyonu.Gerçi 600F lede enduroyla gider gibi gidiyosun ama olsun
Mert'e de acil şifalar diliyorum.Çok geçmiş olsun
Günaydın arkadaşlar,hepinize hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Muzafferim Mertçiğede acil şifalar dilerim
Günaydın,
Stresin gerginliğin olmadığı huzurlu ve bol muhabbetli bi gün diliyorum herkese.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Muzaffer Abi sana ve Mert'e geçmiş olsun. İnşallah bir an önce atlatıp sağlığınıza kavuşursunuz.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
arkadaşlar kusura bakmayın sırf bu hafta içerisinde alacağımdan bu kadar soru soruyorum özellikle janti abi ramzeyden bahsetmiştim motordan garip bi ses gelio gaza bastıkca artıyordu onu almadık bi tane popcorn 90 cc var fakat 99 model sizce alınır mı?? herkese günaydın bu arada bol kazançlar
Muzaffer abi sana ve oğluna Allah 'tan acil şifalar dilerim...
Günaydın...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)