gönüller bir olunca ne yagmur ne çamur maşaallah
allah nazarlardan saklasın
adana mt ciler olarakta bi kan akıtmamız lazım
gönüller bir olunca ne yagmur ne çamur maşaallah
allah nazarlardan saklasın
adana mt ciler olarakta bi kan akıtmamız lazım
Birkan, eski motorumu İstanbul'dan aldığımda "sözde" özel nakliyecileri ile anlaşmıştım, çıka çıka sıradan bir kamyon ile gönderilmiş bir paket elime ulaşmıştı. Malzemenin sağlam ulaşması en önemlisi, daha önce olmayan ufacık bir çizik bile olsa bin pişman olabilirsin.
Ben de şimdi kullandığım motoru getireceğim zaman Vedat Abi'yi tavsiye etmişlerdi, sanırım minibüsle getirme ihtimali var, herhangi bir kargo şirketinden çok daha sağlıklı olacağını düşünürüm, adam bu konuda ihtisas sahibi, ama işi nasıl-neye yapar bilmiyorum.
Sen en iyisi anahtarı bana ver, para-pul da istemem, benzin de...
oderint dum metuant
ooo Adana MT yine durmamış..Cengiz Abi'nin de dediği gibi KURTLU GEZGİNLER.. valla en iyisini yapmışsınız....
Bu arada Demirgürsel'in kulağından Telefon düşmüyor.. Ne yoğun adam yaaa hepinize selamlar...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
aaa herkes sivil
Orgazma Dudak Büktürür
Bura neresi yav bizim kurtlu ahali
Hava bir açsa vallahi Suriye'de alırsınız soluğu.
herkeze yakşamlar
ben de bir tane mondial 125 uag varda yeni aldım nasıl bir motor oldugu hakkında bilginiz varmı
yakşamlar demiştim
ya ben mondial 125 uag varda nasıl bir motor oldugu hakında bilgisi olan varmı
Maksat gönüller bir olsun, gezi yağmur bahane Adana Mt şahane
bizdende selam mehmet yaz gelsede kamp kursak diyor bütün arkadaşlar onun yeri başka oldu, dört gözle yazı bekliyoruz
ben deyildim ama sağolsun arkadaşlar belli bir yerden sonra motora hayır dediler benide kendileri gibi datlı su motorcusu yaptılar
artık gelde beraber gidelim bir yerlere zafer, bu kadar mola yetmezmi
kaynamadı, otobüs altı biraz sakat, diğer yolcuların bagajlarını motoruna doğru yığsalar nerden bileceksin
bunlarda benden ama malesef net çıkmamış
haluk bulldog köpekten kaçarken, görevlinin kurtarışı
bunlarda adana mt nin çiçekleri
buda araya kaynayan konyalı hanımın yeni doğan yiğeni
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkeslere iyi akşamlar hava yağmurlu olmasına rağmen yine toplanmışsınız hayranım sizlere yaaa Allah bozmasın muhabbetimizi
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
waaaayyyy iki gün ortalıkta görünmedik mt ye giremedik neler neler olmuş yaw yürginize saglık
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Abilerim inşallah yaza yine güzel bir kamp haftası geçiririz, aklımda zaten...
bu arada Köpeklerle sorunu olan Haluk abi.. yine bulmuş kendini kovalattıracak bir köpek
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
[QUOTE=msoysarac;1407353]Abilerim inşallah yaza yine güzel bir kamp haftası geçiririz, aklımda zaten...
QUOTE]
Yaz kampı için en ideal yer bence kızkalesine gelmeden 1 km önceki BP Camping.Umarım yaza kamp yaparsınızda bende sizlerin arasına katılırım..
Born To Be wild,Live to Ride...
Günaydın Adana MT,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
günaydın herkese .. Gene güzel bir gezi yine ADANA MT
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)