Osmanım büyük geçmiş olsun. çok şükür sende birşey yok. allah birdaha böyle birşey göstermesin.
arkadaşlar bugün yapacağımız bir pilan olursa şayet benimde haberim olsun. görüşmek üzere.
Osmanım büyük geçmiş olsun. çok şükür sende birşey yok. allah birdaha böyle birşey göstermesin.
arkadaşlar bugün yapacağımız bir pilan olursa şayet benimde haberim olsun. görüşmek üzere.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
boşver zayıf öğrencinin bayrağıdır, ikinci dönem o bayrağı en önde taşırsın inşallah
haydaaaaaaaa inanmıyorum, halbuki babanın edebiyatı iyidir çok iyi edebiyat yapar
bu arada arkadaşlar teklif değerlendirin
menderesin sonunda tahta masa diye güzel göle nazır bir yer var orada buluşmaya varmısınız
MENDERESİN SONUNDA TAHTA MASA DİYE GÜZEL BİR CAFE VAR, GÖLE NAZIR ORADA SAAT 14:00 DA BULUŞMAK DİLEĞİMLE
KİMSEDEN FİKİR ÇIKMIYOR, BENİM AKLIMA BU GELDİ HEMEN DEĞERLENDİRİN LÜTFEN BENDE EVDEN ÇIKACAĞIM, HERKES BİRBİRİNE TELEFON ETSİN .
(bu arada orayı tanımıyorum, mekan olarak geniş duruyor, gittiğimizde görebiliriz hörmet iyimi)
hadi canlan adana mt
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kirwe
nerdesin
çelik gürsel sana da merhaba
uyudum, orası kapalı mekan
izleyiciler cevap yazında ona göre hareket edelim
ben evden çıkıyorum tekrar bakamayabilirim, orada görüşmek üzere
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Herkese Hayırlı pazarlar.
Osman geçmiş olsun birader,bence de senin kan akıtman lazım.
Ben 2 gün once İSTANBULDAN NASIL MOTOSİKLET GETİRİRİM die bir konu açmıştım ama arada kaynadı gitti galiba...
Born To Be wild,Live to Ride...
selamlar abi bi motor alma zamanım geldi diye düşünüyorum yeni başlayacağım çin malı v.s istemiyorum önerebileceğiniz motorlar olursa lütfen mesaj yoluyla 2.el temiz haber verirseniz çok teşekkür ederim artık adana mty le beraber bnnde yol almak istiyoum lütfen yardım edinnn
((((janti))) Usta Bnn şuan Istenbuldayım Burdan Sr Almayı Düşndümde Otobüs şöförleri Ile Konuştum Bişi Olursa Bnn Bilmem Diorlar Kargoda 350 Ile 500 Arası Fiyat Istiyor Garanti Veremem Diyor
Ben adanadan bir kargo firması ile görüştüm bana dragstar 1100 için (270kg) 260 ytl fiyat çıkardı ki biz maksumim ölçüleri söyledik.Oraya gitmeden adanadan halledecektin kargo işini.Otobuse gelince ben ufak bi makina getirecegim için sorun olmaz alta atarız dediler ama gene dedigin gbi garanti vermiyorlar çok iyi paketlemek lazım çiziklere karşı.Tren i sordum 4 aydır nakliye hizmetini bırakmış onlarda Başka bir yol bilen varmı acaba ?
Born To Be wild,Live to Ride...
@Janti Sür gel dostum. Yada bana anahtarı ve benzin parasını ver ben getireyim. Hemde ücretsiz
Osman'a geçmiş olsun. Allah kazadan beladan korusun cümlemizi.
Zafer üstadım müsait olduğunda görüşelim. Özledim.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
birkan her hangi bir kargo şirketi bile taşırken cok da dikkat etmeyecektir. Kamyon garajından birisiyle anlaşıp getireyim desen zarar görme riski çok çok yüksek. Aslında Hasan abinin dediği mantıklı geliyor. Yani sürüp gelmek... Havaları kontrol edip sür gel bence... biraz yorucu olabilir ama.. zevkli bir yolculuk geçirirsin diye düşünüyorum...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
bol şans kardeş,yolun açık olsun...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
çok teşekkür ederim arkadaşlar iyi dilekleriniz için
bencede bi kan akıtmak lazım.
BUGÜN,HAVA MUHALEFETİ NEDENİYLE,YOL YAPAMAYAN (ADANA MT),YİNE DURAMADI VE BİRARAYA GELDİ.allah bu birlikteliği bozmasın amiiiin.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)