osmana buyuk gecmıs olsun ....arkadaslar ben yarın pass mısafırlerım vaaar teee trabzondan daaa
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
adaşım program ne [/QUOTE]
yav adaşım yazdım ya okusan ..beyler baktımki sabah kimse birşey yazmamış ozaman başımın çaresine bakar kendimce pazar günümü değerlendiririm.hepinize iyi geceler dilerim
kızı kolda fazerı yolda severim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
slm adana mt sakinleri.
Osmanda bişey yok çok şükür,arabada bişey yokmuş vuran arabada hasar var BMW imiş neyse ucuz atladıldı,proğram nedir bir bilsek ona göre yorum yapcem ama nereye kim gidiyor bilinmiyor
-günaydın sevgili dostlar.
-osman kardeş,geçmiş olsun diyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
teşekkür ederim tekin abi çarşamba günü beklerim
senin ne işin var mt lerde mütü lerde kalk dersine çalış , önce şu karnenden haber ver bakem takdir gelmiştir eminim
osmanım geçmiş olsun nedir bu ya Allahtan sana birşey olmamış.daha yenide bir yığın masraf ettin
abi senin misafirin hiçmi bitmez
sanada selam şahin de pekte sakin sayılmayız
günaydın zafer
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Bu yağmurlu havada,gününüz aydın olsun.
abi sınav görevi var açık lise sınavları.
gerçekten olmuşmu bilmiyorum ama internetten tabu replikleri diye ararsan bulursun.
geçmiş olsun osman'a bikan akıtmak lazım ona
bu arada bir plan yaparsanız ben 12:30 dan sonra boşum
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Günaydın arkadaşlar,Osman kardeş geçmiş olsun mademki Trafiğe çıkıyoruz böyle şeyler hepimizin başına gelebilir Allah beterinden korusun.Saat 12.00 den sonra ben hazırım Muzaffer bana bir haber edersen seni öperim BY....BYE.
hangi ders kırık olan?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
çok teşekkür ederim arkadaşlar oluyor böyle şeylerde bu sıralar biraz fazla oldu hayırlısı allah beterinden saklasın..
sAAT 4'TEN SONRA Bİ PLANINIZ varsa paylaşırsanız sevinirim,görüşmek üzere...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)