Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    cengizim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermermesin, gülden dogum gunun kutlu olsun daha nice yaşlara

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA 1000 RR SUZUKİ GSXR1000
    nörüyonuz millet nevar ne yok
    akburak.net

Motosikleti
    Ne yazik ki Şuan Yok :(
    Gülden abla doğum günün kutlu olsun...
    ::repci::.............ᄊ乇尺イ.............::repci::

Motosikleti
    Fz1000 Fazer

Kenan ıncırlık

:)Arkadaslar nerdesiniz motoru garaj motoru diye satliga cikaracagiz yakinda
    hafta sonu bulusmaya ne dersiniz 0541 256 37 07:)

Motosikleti
    olacak bigün elbet
    [QUOTE=demirgursel;1404544]teşekkür ederim mustafam sağol darısı sana olsun

abi bu seferde senin ağzından bal damlıyor
    [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    Mustafa al bir motor sende çarşambada kuyruk düzeltiriz

Kenan sen motoru dama çıkart temiz hava alsın,sen yazıları takip etmiyorsun herhalde,hafta sonu sağnak yağış var evde otur pencereden dışarıyı seyretseller akıyor misali

Motosikleti
    olacak bigün elbet
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mustafa al bir motor sende çarşambada kuyruk düzeltiriz

Kenan sen motoru dama çıkart temiz hava alsın,sen yazıları takip etmiyorsun herhalde,hafta sonu sağnak yağış var evde otur pencereden dışarıyı seyretseller akıyor misali
    abi şubatda askere gidiyorum gidim gelim yaparız abi
    [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı kenanduyul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar nerdesiniz motoru garaj motoru diye satliga cikaracagiz yakinda
    hafta sonu bulusmaya ne dersiniz 0541 256 37 07
    kenan bey maşallah trafikte seni devamlı görüyorum ama gezilere katılmaya gelinca senden çıt yok
    kızı kolda fazerı yolda severim.

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Arkadaşlar, selam, ben HaYaLeT,

Cengiz ile birlikteyim, az önce çalışmadan geldik, gruptaki planlardan haberimiz oldu, ancak durumumu Cengiz'im biliyor, bütün hafta gün doğarken araziye çıkıp dönüş itibariyle ev halkıyla ilgilenemeden dinlenmeye geçtiğim için Pazar gününün de yağışlı olması sebebiyle ailece birşeyler yaparız diye planlıyorduk. Herkeslere söylüyorum, bizim oğlan daha derdini anlatamadığı, yürümediği için sizinkilerden daha çok bağlıyor bizi. Aynı şekilde, Pazar günü sadece yağışlı değil biraz da rüzgarlı ve soğuk bir gün olacağı için hanım çocuğu dışarı çıkarmaya pek hevesli değil. Ben bir kez tek başıma evimizi açtım, fakat zevcem yanımda olmayınca öksüz oğlan gibi hisettimdi kendimi. Şimdi de zaten izin vermez, "bütün hafta yüzünü görmedik" der, boşar valla beni. Açıkçası ikimiz de size evsahipliği yapmayı çok isteriz, hanım "bahar gelsin, oğlan da az yürür falan, ablalarına emanet ederiz" diyor, ben de "havalar güzel olursa kimseyi şehrin dibinde geziye ikna edemeyiz" diyorum ama gerçekten de ilkbahar gelsin, çok güzel planlarımız var Cengiz'imle. Bu seferlik beni hoşgörün lütfen.
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gördüğün gibi bişey yok abi,sallamıyolar seni....
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı akburak1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sağol latifcim sende ne var ne yok
    Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gördüğün gibi bişey yok abi,sallamıyolar seni....
    ayıp sana daha yeni gördük
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

celikgürsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 A
    Gülden dogum günün kutlu olsun.

Sevdiklerinle nice mutlu yıllara.
    Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!

Motosikleti
    xxxxx
    hayırlı yaşlar ,hayırlı yıllar gülden kardeşim

Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Cengiz ile birlikteyim, az önce çalışmadan geldik, gruptaki planlardan haberimiz oldu, ancak durumumu Cengiz'im biliyor, bütün hafta gün doğarken araziye çıkıp dönüş itibariyle ev halkıyla ilgilenemeden dinlenmeye geçtiğim için Pazar gününün de yağışlı olması sebebiyle ailece birşeyler yaparız diye planlıyorduk. Herkeslere söylüyorum, bizim oğlan daha derdini anlatamadığı, yürümediği için sizinkilerden daha çok bağlıyor bizi. Aynı şekilde, Pazar günü sadece yağışlı değil biraz da rüzgarlı ve soğuk bir gün olacağı için hanım çocuğu dışarı çıkarmaya pek hevesli değil. Ben bir kez tek başıma evimizi açtım, fakat zevcem yanımda olmayınca öksüz oğlan gibi hisettimdi kendimi. Şimdi de zaten izin vermez, "bütün hafta yüzünü görmedik" der, boşar valla beni. Açıkçası ikimiz de size evsahipliği yapmayı çok isteriz, hanım "bahar gelsin, oğlan da az yürür falan, ablalarına emanet ederiz" diyor, ben de "havalar güzel olursa kimseyi şehrin dibinde geziye ikna edemeyiz" diyorum ama gerçekten de ilkbahar gelsin, çok güzel planlarımız var Cengiz'imle. Bu seferlik beni hoşgörün lütfen.
    sağlık olsun murat başka zamana
    @çelikgürselim sanada iyi akşamlar

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    İstanbuldan yeni geldim
    Gülden doğum günün kutlu olsun nice yıllara

Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Hayaletim benim, sen dert etme, biz tabiki durumlar müsait olursa demiştik sen keyfine bak
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    xxxxx
    [QUOTE=muzaffer1968;1405175]İstanbuldan yeni geldim
    Gülden doğum günün kutlu olsun nice yıllara

HOŞGELDİN ADAŞIM şu işi kafanda dert etme .benide üzme

M.Ozbayrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1200 GS
    İyi Akşamlar arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,Pazar günü havanın yağmurlu olacağı kesin gibi görünüyor hiç bir şey yapamazsak Adana'nın içinde bile vakit geçirebiliriz,Gülden yeni yaşın hayırlı olsun sevdiklerinle,daha nice sağlıklı,mutlu yıllara.Görüşmek üzere iyi geceler.

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İstanbuldan yeni geldim
    muzaffer hoşgeldin istanbulda olduğunu unutmuşum , sayfaya baktım bugün boyunca yazmamışsın, bende arayacaktım hayırdır iyimisin diye, tekrar hoşgeldin.

evet mustafa abi, arkadaşlar adana içinde bir yerde oturmak isterseniz banada uyar

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    iyi akşamlarrrrrrrrrr,murat ve güççük çenkiz bisde oturuyoruz geyik yapıyoruz,pazar için fikirleri görelim hade bakem,

Muzafferim hoşgelmişsen,muzaffeer abimin dediği gibi kafana dert etme onunla yaşamasını öğren,

Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muzafferim hoşgelmişsen kafana dert etme onunla yaşamasını öğren,
    nasıl yani

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)

Bu Konudaki Etiketler