cengizim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermermesin, gülden dogum gunun kutlu olsun daha nice yaşlara
cengizim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermermesin, gülden dogum gunun kutlu olsun daha nice yaşlara
nörüyonuz millet nevar ne yok
akburak.net
Gülden abla doğum günün kutlu olsun...
::repci::.............ᄊ乇尺イ.............::repci::
:)Arkadaslar nerdesiniz motoru garaj motoru diye satliga cikaracagiz yakinda
hafta sonu bulusmaya ne dersiniz 0541 256 37 07:)
[QUOTE=demirgursel;1404544]teşekkür ederim mustafam sağol darısı sana olsun
abi bu seferde senin ağzından bal damlıyor
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
Mustafa al bir motor sende çarşambada kuyruk düzeltiriz
Kenan sen motoru dama çıkart temiz hava alsın,sen yazıları takip etmiyorsun herhalde,hafta sonu sağnak yağış var evde otur pencereden dışarıyı seyretseller akıyor misali
Arkadaşlar, selam, ben HaYaLeT,
Cengiz ile birlikteyim, az önce çalışmadan geldik, gruptaki planlardan haberimiz oldu, ancak durumumu Cengiz'im biliyor, bütün hafta gün doğarken araziye çıkıp dönüş itibariyle ev halkıyla ilgilenemeden dinlenmeye geçtiğim için Pazar gününün de yağışlı olması sebebiyle ailece birşeyler yaparız diye planlıyorduk. Herkeslere söylüyorum, bizim oğlan daha derdini anlatamadığı, yürümediği için sizinkilerden daha çok bağlıyor bizi. Aynı şekilde, Pazar günü sadece yağışlı değil biraz da rüzgarlı ve soğuk bir gün olacağı için hanım çocuğu dışarı çıkarmaya pek hevesli değil. Ben bir kez tek başıma evimizi açtım, fakat zevcem yanımda olmayınca öksüz oğlan gibi hisettimdi kendimi. Şimdi de zaten izin vermez, "bütün hafta yüzünü görmedik" der, boşar valla beni. Açıkçası ikimiz de size evsahipliği yapmayı çok isteriz, hanım "bahar gelsin, oğlan da az yürür falan, ablalarına emanet ederiz" diyor, ben de "havalar güzel olursa kimseyi şehrin dibinde geziye ikna edemeyiz" diyorum ama gerçekten de ilkbahar gelsin, çok güzel planlarımız var Cengiz'imle. Bu seferlik beni hoşgörün lütfen.
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Gülden dogum günün kutlu olsun.
Sevdiklerinle nice mutlu yıllara.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
hayırlı yaşlar ,hayırlı yıllar gülden kardeşim
kızı kolda fazerı yolda severim.
[QUOTE=muzaffer1968;1405175]İstanbuldan yeni geldim
Gülden doğum günün kutlu olsun nice yıllara
HOŞGELDİN ADAŞIM şu işi kafanda dert etme .benide üzme
kızı kolda fazerı yolda severim.
İyi Akşamlar arkadaşlar umarım hepiniz iyisinizdir,Pazar günü havanın yağmurlu olacağı kesin gibi görünüyor hiç bir şey yapamazsak Adana'nın içinde bile vakit geçirebiliriz,Gülden yeni yaşın hayırlı olsun sevdiklerinle,daha nice sağlıklı,mutlu yıllara.Görüşmek üzere iyi geceler.
iyi akşamlarrrrrrrrrr,murat ve güççük çenkiz bisde oturuyoruz geyik yapıyoruz,pazar için fikirleri görelim hade bakem,
Muzafferim hoşgelmişsen,muzaffeer abimin dediği gibi kafana dert etme onunla yaşamasını öğren,
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)