muzaffer abi o, kuyruğu gösterip,de anlatman beni çok güldürdü. bıravo abiçiğim sen çok yaşa.
muzaffer abi o, kuyruğu gösterip,de anlatman beni çok güldürdü. bıravo abiçiğim sen çok yaşa.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
-nuriciğim hoş gelmişsin.
-fazerr muzaffer;allah seni bildiği gibi yapsın,gece gece yarıldım gülmekten
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yengemize sevdikleriyle birlikte nice mutlu yıllara....
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
demır gursel hocam honda 500 luk hayırlı olsun.allah kaza bela vermesın.gule gule kullan.
G Ü N A Y D I N
Herkese iyi günler diliyorum ben karnemi almaya qidiyorum...
::repci::.............ᄊ乇尺イ.............::repci::
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
abi sen süpersin yaaaaaaaaaa
canın sağolsun ne demek herkes görevini biliyor
hayırdır gökhan hocam neye sıkıldın
teşekkür ederim halukcum
hayırlısı olsun mertcim ben başarılı bir karnen olacağına eminim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın herkesee.. gürsel abi motorun hayırlı olsun çok sevindim abi tekerin düz bassın
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
Günaydın Adana Mt nin gezginleri,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Gülden kardeşim nice mutlu yıllara her şey gönlünüzce olsun,allah muhabbetinizi her daim mutlu etsin canlarım benim
Muzaffer abim kuyruk işinde Türkiyede tek geçerim seni,ancak bu kadar net ve görsel bir şekilde anlatılabilir anlayanlara yalnız abi sen kuyruğu elinle düzeltmişsin, kuyruk eğri olarak gösterecektin onu Gürsel düzeltecekti
Hava durumu Cumartesi %30 yağışlı Pazar günü % 60 yağışlı gösteriyor ona göre En uygun Muratın çiftliği derim
murat bu işe ne diyor
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Günaydınn haftanın son gününde herkeslere hayırlı işler bol kazançlar.
Doğum günümü kutlayan herkeslere çok teşekkür ederim nice mutlu beraber senelere inşşş...
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Muratın haberi yok zion oraya gidecekti akşam aradı murat sabah erkenden seni alırım dedi muhtemelen şimdi ordadır,muratın memnun kalacağını sanıyorum çünkü işden güçden gezilere katılamıyor dünya ile bağlantısı kesik onun içinde değişiklik olur,,
Şimdi muratla görüştüm,yarın kesin cevap veririm dedi,
Gülden nice mutlu yıllara sevdiklerinle beraber inşallah..
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)