günaydın
Dünkü toplantıda, pazar günü yapılacak olan gezi hakkında konuşulmadımı
Önerisi olan varmı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Abi Ne Oldu Sen Dün Neredeydin
2 haftadır satıyon ayıp oluyo
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Günaydın hayırlı işler boll kazançlarr....
Az önce İst olan bir motor kaza haberini okudum çok üzüldüm ölen kişi ise mt ye üyeymiş Allah kimseye böyle bir acı yaşatmasın
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Kimmişki....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tanıyıp tanımamamız pek önemli değil ama o da bizlerden biri.Trafikte motor kullanıcılara yeteri kadar önem verilmediğinden bu tür olaylar oluyor keşke herkes her sürücü bizler kadar duyarlı olsa
haklısın, bu tür olayları elimden geldiğince okumamaya çalışıyor. Çünkü çok üzülüyorum [/QUOTE]
evet bende okumamaya çalışıyorum ama maleseff yapamıyorum
[B][I][COLOR="DarkRed"]HeRkEs AyNıYkEn BeN FaRkLıYdıM...ŞiMdİ HeRkEs FaRk PeŞiNdE BeN İsE AyNıYıM...Bu Da BeNiM FaRkIM:bounce:[/COLOR][/I][/B]
Evvt arkadaşın yazılarını takip ederdim,allah rahmet eylesin...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Eğnel miydi Eğner miydi tam çıkartamadım adını, oraya daha önce gittimi grup? ben merak ediyorum orayı?
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
arkadaşlar,sağ salim gittik geldik.aldık canavarı.ilik gibi maaşallah.gürselime,allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.az sonra resimleri de konu açıp ekleyeceğim.
bu hafta sonuda dahil olmak üzere,5 gün yağışlıymış.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
allah hayırlı uğurlu etsin iyi günlerde kulanmak nasib etsin inşallah
Gürsel abi hayırlı ugurlu olsun ALLAH utandırmasın.Kazasız belasız binmen dilegi ile...
Bu arada ben dün toplantıya gelemedigim için istanbuldan adanaya nasıl motosiklet getiririm konusunda fazerrr abimlede görüşemedim.Bana buradan yardımcı olursanız sevinirim
Born To Be wild,Live to Ride...
sağol abi.Allaha şükür tek parça geldik, bora abimden iyi artçı bulamam herhalde.
sağolasın muzaffercim.gittik geldik, pazar ola hayrola bu pazar ben müsaitim, haftaya olmayabilirim
evet gökhancım yeniledim bile abi inan gönlüm er6f-n den yanaydı.ama şu an bana en uygun olan cbf.ve ancak bu kadar temiz olabilirdi
teşekkür ederim muzaffercim ilgin için
BORA ABİCİM SANA SONSUZ TEŞEKKÜR EDERİM
ÇOK GÜZEL BİR YOLCULUK OLDU,
NİZİPTEN SABRİ ABİM SANADA İLGİN İÇİN SONSUZ TEŞEKKÜRLER EDERİM
sabri abim üşenmedi akşama kadar bizle ilgilendi, Allah razı olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Gürsel abicim hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kazasız belasız günlerde. fotolarını koyacakmısın merak ediyoruz??
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)