Herkeze İyi akşamlar;
Cengiz abimin babasına acil şiflar diliyorum ;
yaff nolmuşş burası böyle, MT il gruplarında hep üst sıralarda olan Adana 6.7. olmus, bende ki de el/fare tıkı alışkanlıgı ilk ili tıkladım gitti Adana diye meğer Antalyaymış bakıorum ediorumm yaff bu adamlar nerden türedi bi anda diyiorumm ))
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Bugün akşam toplantı var ya, ondan kimse buraya tıklamıyor Akşama saklıyor sohbeti
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
adana mt ben muzafferin abisi nuri artık aranızdayım herkese selamlar üyelik adım tabiki ciigu
Cengiz abim tekrar acil şifalar diliyorum allah sıhhat versin...
Nuri abi hoşgeldin ilk mesajın hayırlı olsun
Born To Be wild,Live to Ride...
İyi Akşamlar arkadaşlar,Cengiz'ciğim Allah sabır versin,çok çektirmesin zira yatanada,bakanada çok zor bende 1992 senesinde seninle aynı zorlukları yaşamıştım.Ciigu aramıza katılmanın hayırlara vesile olmasını dilerken hoş geldin diyorum ve öpüyorum görüşmek üzere by.
Cengiz babana tanrıdan acil şifalar dilerim .NURİ HOŞ GELDİN
akşam çok gelmek istedim ama rahatsızım şimdiden herkese iyi eğlenceler
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
Cengiz bey, babanıza Allahtan şifa dilerim. Geçmiş olsun. İnşallah acilen sağlığına kavuşur.
Oooo kimsecikler yok burda, tabi toplantı saati vurun muhabbetin dibine,
walla sırf şu iş için taşınıcam adanaya ) hayırlısı ile şu günler bi uzuyaydı havalar bi ısınaydı bende gelicem Çarşambaları, hem daha doğrultulmamış bir kuyruğum var ))
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Mustafa abim Turgay abim,isocum muzafferim sağolun teşekkürler,
Veyis hocam teşekkür ederim sağolun,özledik tatlı sohbetinizi,yüzünüzden eksik olmayan gülücüklerinizi
Bu akşam kısada olsa dostlarımı gördüm,insanın böyle günlerde derdini,acısını paylaşacak birilerinin olması çok güzel hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız
Nuri abimize hoşgeldin demeyi unuttum,HOŞGELDİN CİİGU abimiz umarım kalıcı ve katılımcı olursun
Günaydın Adana MT ciler,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
Demir gürselim ve boracım sizlerede hayırlı yolculuklar tek parça gidin gelin
Gürselim motorun parasından ne kırparsan o kardır,hani varya KUYRUK için lazım olacak
Muzafferim sanada geçmiş olsun dün öğrendim nasıl oldu belin,sıkıntı hala varsa teknik bilgi verebilirim,nede olsa eski bel fıtığı olanlardanım
gunaydın adana mt .........zafer abi nerde artık sabahları yazmıyon uykudamı kalıyon
günaydın herkeseee
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
Günaydın arkadaşlar.
@ciigu Hoş geldin Nuri abi. Forum değerli bir insan daha kazandı.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)