[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
arkadaşlar ceyhana takı bujiteri üzerine işyeri açıyorum cumartesi açılışımız var muhtemelen pazarda iş yerinde olurum belki başka haftalara gezinize katılırım yolunuz düşerse beklerim cbf 150 için önünde binlerce km taşı hadi hayırlısı
@grar (erhan) senin motoru daha öncede hayırlamıştım ama olsun böyle güzel makine defalarca hayırlanır hayırlı uğurlu olsun allah güle güle binmek nasip etsin hepimze selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
hemşo bence sen temiz ikinci el bi cbf 250 al.
çin mali neüdüüü belirsiz motor alıp ta derdine düşme honda al kafan rahat kalsın yedek parça çok kolay bulunyor zaten.
BU ARADA BEN KARATAŞTAYIM Bİ ARA TOPLANIP BURAYA GELİNSENİZE SİZ YA... 50 Km BİŞE ZATEN VE ÇOK GÜZEL YER. HEPİNİZİ BEKLİYORUM
ya hemşerilerim niye yazmıyorsunuz yaaa?
Selamun aleyküm Adanalı motorcu kardeşlerim ..
Ben Şafak eskişehirden...Bende Honda cbr 125 var..
Bir hafta sonra adanadayım dayı oğluna sizden kız isticez hayırlısıyla inş. orda görüşürüz. Saygılarımla...
çok guzel resımler dostum güzelmiş yumurtalık daha nice keyifli geziler görürsünüz inş
Mahony Yumurtalık (ayas) çok güzeldir... bizde yazı orda geçiriyoruz. paylaşımlar için teşekkürler...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
abi bende yeniyim burada tanışmak isterim hemşerilerimle
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
arkadaşlarımın yeni motorlarının hayırlı olmasını ve kazasız belasız kullanmalarını diliyorum.özellikle ADAMINBİRİYİM arkadaşımın yeni motoru hakkındaki fikirlerini okumak isterim.
aramıza hoşgeldin barrokas kardeş. henüz topic açmadım ama 20 mayısta şelale gezisi düzenleyelim mi diye sormak istiyorum adanalı arkdaşlarıma
VE SORUYORUM!
arkadaşlar 20 mayıs pazar günü tarsus şelalesine bir gezi düzenleyelim mi başta makine abi olmak üzere hepinizden cvp bekliyorum. eğer olursa biz karataştan 4 motor geleceğiz adandan gelecek arkdaşlarla buluşup yola çıkacağz...
@adamınbiriyim teşekkürler sanada hayırlı olsun atla motoruna gelde anavarza gezisini tekrarlayalım çünkü sen arabayla gelmiştin. selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bende varım hayret wallla
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
slm dostlar bende burdayım artık.cbr 125 ile.acilen tecrübeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var.ben ölmeden..Adana trafiği beni mahfetti.Eğer sağa sola sürekli bakıp kaçmaya çalışan bir repsol görürseniz o bnm.Bir toplantı olur gezi olur bana yakın oturan biri olur..İboosmanda oturuyorum.Mailim gnusher@hotmail.com. görüşmek üzere
sana yakın yerde çok yakın arkadaşım oturuyor sürekli yanındayım bana özelden numaranı yolla geldiğimde tanışalım .trafik hususunda doğru diyorsun ülkemizde motorculara pek yol hakkı verilmemeye çalışıyor hele hele adanada bu daha fazla sen ehliyetini kaskını al sonuç ta seninde hakların ve bulunduğun şerit senindir sen yolun ucunda gidersen onlar seni atmaya çalışırlar arabayla nasılsan motorlada aynı ol yolda sıkıştırmak isterlerse plakasını trafik memurlarına veya 155e bildir zamanla düzelecektir ama rahat olmalısın yoksa panikler daha kötü durumlara düşersin görüşmek üzere
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)