bakalım yarın ola hayrola
cengiz abi babadan ne haber
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
GÜNAYDIN arkadaşlar
Cengiz şimdi okudum ve çok üzüldüm nasıl oldu acaba baban Büyük geçmiş olsun allahtan acil şifalar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın havada kötü ama
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
selam arkadaşlar güzel bir gezi yapmanızı dilerim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
arkadaşlar,yine muhteşem keyifli bir geziye imza attık.tek kelimeyle olağanüstüydü.katılan ve emeği geçen herkese özellikle de GÖKHAN ve eşi HÜLYA'ya,teşekkürlerimi sunarım.daha nice keyifli gezilere,hepberaber...
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar gerçekten çok muhteşem güzel bir gezi oldu. katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. iyiki varsınız.
Gökhan hocam ve eşi hülya hanıma,da teşekkürlerimi sunarım.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
fevkaledenin fevkinde bir gezi oldu katılan herkeze ve ayrıca başrol oynayan gökan abime kucak dolusu sevgiler ve de teşekkürler
eeeeee hadi fotoları biri alaah rızası için yüklese artıkın :
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
adana mt yine herzamanki gibi mükemmel bi geziye imza attı
başta gökhan hocam ve eşi hülya hanıma teşekkürlerimi sunarım
ayrıca beni bu mükemmel insanlarla tanışmama vesile olan ismail ve müstakbel eşi ferdaya teşekkürlerimi sunarım
şubata ehliyetimi alıyorum alır almaz bende varım.
iyi eğlenceler diliyorum arkadaşlar.
gözlerimiz,gezide aramızda olmayan sevgili motordaşlarımızı,eş/nişanlılarını aradı.keşke sizlerde olsaydınız da bizim aldığımız keyfe ortak olsaydınız.neyse,bir daha ki sefere inşallah.hepinizi seviyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
arkadaslar mustafa abimizin yenı lakabı
THE GODFATHER(BABA)
kızı kolda fazerı yolda severim.
Rahat olun evlatlarım benden size bir zarar gelmez.
Sevgili arkadaşlar yine misafir vardı yeni kalktılar bugünki gezi için hepinize teşekkürler özellikle Gökhan hocam ve eşine çok çoooook.... teşekkürler sayenizde neşeli güzelliklerle dolu bir gün daha geçirdik darısı yeni gezilere Allah muhabbetimizi bozmasın cümleten iyi geceler
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)