Günaydın Adana nın en güzel insanları
Günaydın Adana nın en güzel insanları
GÜNAYDIN ARKADAŞLAR
işbaşı olayna güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
darısı motorumuza olsun
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın şekerler....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
değerli bilgiler için teşekkürler murat.
hoşgeldin mehmet
kardeş hayırlı olsun.
soğukmu oda ne
Arkadaşlar benim AUTOCAD çizimi yapabilecek bir arkadaşa ihtiyacım var. yardımcı olabilecekler bir mesaj atsın lütfen.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Kimseden gezi fikri çıkmıyor ne iş yaw
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hocam o kadar söyledim. Yeri siz kararlaştırın sucuklar benden diye... Ciddiye alan olmadı Teklifim aynen geçerli... Hadi abi hadi, kıpırdanın biraz...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
barbudosum ne seni nede beni tiye alıyorlar almayın anasını satim,gitmeyiz bizde alla alla
estağfurlah, ne demek hocam seni biz pür dikkat dinliyor ve takip ediyoruz sucuk için şimdiden teşekkürler Yer kolay şimdi ayarlarız
yaw cengizim, sen ne zaman gelmeye kalkasan bir aksilikten dolayı gelemiyorsun, ama seni herzaman tiye alıyoruz geliyormusunuz kesinmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
BİR ÖNERİM VAR
Önce gülek de sucuk ekmek yiyelim, eğer hava müsaitse ordan çamardına geçer dönüşte şekerpınarda tatlı yiyebiliriz, ama zaman yetmezse tatlı yemedende dönebilirz, bize kalmış birşey ne dersin
TAMAM diyenler el ve ayak kaldırsın
Biz varız... Dediğim gibi sucuklar benden... Yalnız bir konuda yardım istiyorum. Sucukları nereden alacağım? Ve kaç kilo alacağım?
LUCRETIUS
Muzaffer hoca... Listeyi sen oluştur bi zahmet.
LUCRETIUS
bizde katkıda bulunalım canım hepsini sen niye alıyorsun.
Arkadaşlar tekrar hatırlatayım sorumu auto cad çizimi yapabilen bir arkadaş tanıyormusunuz.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)