slm arkadaşlar
e hadi bende yatıyorum herkese datlı rüyalar
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Günaydın Adana MT nin pırıl pırıl insanları,herkese hayırlı işler bol kazanaçlar dilerim,
Herkesin geçmiş olsun taziyeleri için teşekkür ediyorum,allah kimsenin başına vermesin ve elden ayaktan düşürmesin gürselimin dediği gibi çektirmesin
günaydın herkese hayırlı işler bol kazançlar
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
bir günaydın da benden güzel güneşli bir gün olur inşalahh...
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Cengiz Abi, geçmiş olsun. Allah acil şifa versin.
Yolculuk etmek bezen varmaktan daha iyidir.
GÜNAYDIN gününüzün her günden daha güzel ve özel geçmesi dileğiylee
Güneydın...
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
selam arkaaşlar cengiz abi büyük geçmiş olsun
ayrıca bir konu belirtmek istiyorum malum çoğumuzun yaptığı iş nedeni ile fazla spor yapamıyoruz haftanın bir günü halı sahada maç ayarlasak iddasız biraz nefes açma kosunda kimseler katılırmı acaba
selamlar görüşmek üzere
birde geçenlerde adanada faaliyet gösteren spor komplekslerini gezdim
hayalpark :pek hoşuma gitmedi açıkcası fiyatı 45tl 12 kupon salı perşembe cumartesi pazar erkeklere pazartesi çarşamba cuma pazar bayanlar yüzme havuzu ile 75tl oluyor
badyline :çok güzel elit biryer 3aylık 375 tl
seyhan oteli kankamın gittiği 6 aylık 900 yıllık 1200 tl
bilginize
AAA
.
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Cengiz Allah hastamıza acil şifalar ,sizlerede sabır versin
yaw ben çok sıkılıyorum
siz napıyonuz
sen kal aşk ben giderim buralardan
Turgay abim,ahmetim,gezginim,fevrim teşekkür ederim iyi niyetlerinizden dolayı,allah kimsenin başına vermesin,elin ayağın bağlanıyor,
Gökhan hocam hayırdır sucuklar falan,kurtlar kaynamayamı başladı bu günden,aslında tekire çıkıcan karın içinde mangal yapcen amma birde amması var ne zaman geziye niyetlensem bir mokluk çıkıyor,siz bişeyler yapın hava güzel boşa gtimesin ben biladeri ayarlayabilirsem gelebilirim ancak,kalın sağlıcakla
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)