GÜNAYDINLARR HEPİNİZEE
Günaydın Adana Mt,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Muzaffer abi senden başka kimsenin düşündüğü yok sağol teşekkür ederim,
herhangi bişeye gerek yok abi tatlı sohbetin ve varlığın yeter,
Akşam gelme ihtimalimiz çok düşük pederin durumu çok kötü artık gözünün feri bile söndü konuşma zorluğu çekiyor, bırakıpda gelemem herkese iyi eğlenceler bu seferlikde böyle olsun
Merhaba Adana lı Arkadaşlarım. Sizlerle görüşmeyeli epey zaman oldu. İnşallah hepiniz iyisinizdir. Adana MT yi takip ediyorum da cok guzel muhbbet içinde oldugunuz için bozmak istemiyorumm.....
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
arkadaşlar bugünkü toplantıyı unutmayın.malum ona göre hazırlanıyor aç gelecekler varsa börek yaptıracam yoksa pasta alacagım, haber verim dedim
kızı kolda fazerı yolda severim.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Geçmiş olsun Cengiz abi.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
gengiz abi bılgı sayarı yeni acdın gecmıs olsun. acıl sifalar dilılorum bugun iş yoyunlugu oldugu icin aksam gelemiyorum herkese iyi eylenceler
cengiz abi çok geçmiş olsun abi acil şifalar akşama gelemiyoruz
herkese iyi eğlenceler şimdiden..
[COLOR="Red"][B][/B][/COLOR][COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]İstedim Vermediler Sen Motorcusun Dediler :cherry:
cengiz abi çok geçmiş olsun iyi olur inş
Alıntı
Endurocu01´isimli üyeden Alıntı
Günaydın Adana Mt,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Muzaffer abi senden başka kimsenin düşündüğü yok sağol teşekkür ederim,
herhangi bişeye gerek yok abi tatlı sohbetin ve varlığın yeter,
Akşam gelme ihtimalimiz çok düşük pederin durumu çok kötü artık gözünün feri bile söndü konuşma zorluğu çekiyor, bırakıpda gelemem herkese iyi eğlenceler bu seferlikde böyle olsun
Geçmiş olsun Allah iyilik versin, Cengiz arkadaşım.
:cat:
Geçmiş olsun Cengiz abim, Allah yardımcımız olsun
İyi Geceler sevgili arkadaşlar misafirler henüz kalktı,aylardır ilk defa Çarşamba toplantısına katılamadım umarım eğlenceli geçmiştir,Cengiz'im Baban için acil şifalar diliyoruz Allah tez zamanda sağlığına kavuşturur sende aramıza dönersin inşallah.Hepinize iyi uykular,tatlı rüyalar.
gecmıs olsun cengız abı acıl sıfalar dılerım ...
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)