günaydın herkeşee
gunaydın adana mt gengiz abi dogum gunun kutlu olsun
Günaydınnnn,hayırlı işler bol bol kazançlar diilerim,
Cengiz abi doğum günün mübarek ve hayırlara vesile olsun....
Benim babam ile aranda 3 yaş var,tabi babam senden küçük....
Adana mt eğer toplanıp akşam cengiz abilere giderseniz doğum günü pastası benden....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iso biz kimseden korkmayız oğlum isteyen istediği zaman gelebilir kapımız herzaman açık,yalnız sen okadar kişiye pasta yetiştirebilcenmi bizim sülalede var
Muzafferim teşekkürler,darısı sana olsun nice uzun yıllara diyelim allah hepimize uzun,sağlıklı ve mutlu huzurlu yıllar nasip etsin
İsmail iyisin di mi? Görmeyeli bir şeyler olmuş İsmail'e.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
İsmaile Güneş çarpmış
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
walaaa bişey çarptıgı kesin... zaten bu günlerde yüz yüze konuşurken de garip garip konuşuyor bazan korkutuyor beni yaw olm iso bi hocaya git sen
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
gezi resimleriyle ilgili
kızı kolda fazerı yolda severim.
arkadaşlar sim kartı HALUK kardeşime vermiştim bugün aldım bir çok resimleri yüklememiş haberiniz olsun resimlerin çogu bende birara yüklerim ..gerçekten zahmetli bir iş bende olsam aynı şeyi yapardım.gezi resimlerini yüklemekten kurtulim diye vermiştim ellerine sağlık halukçugum sen dün resim yüklerken ben banyomu yaptım ve uyudum
kızı kolda fazerı yolda severim.
İyi akşamlar arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
iyi akşamlar
İyi akşamlar herkeze;
konuya bendeki fotolarıda ekledim, bi bakınbakalım
yaa efet bazı fotolar eksik, misal benim Ümit abinin CBR'sinin üzerinde olduklarım
Cengiz abiyede yeni yaşında mutluluklar...
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)