Adaşım demiiiiiiiiir gürselim benden,de sana merhaba.
Adaşım demiiiiiiiiir gürselim benden,de sana merhaba.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkse iyi akşamlar,biz malesef gelmiyoruz yarın 11 de eve usta gelecek mutfak dolabı için,zaten ne zaman gelebildikkibelki kamplı geziye kısmet olacak,size şimdiden iyi geziler afiyet olsun dikkatli gidin gelin
Barbudosum gökhanım senin makinenin pilleri bende şarz ettim dolu vaziyette bekliyor çarşamba söylemeyi unuttum haftaya çarşamba unutmazsam getiririm
Ulem iso senin nickle girmişim bende hiç kontrol etmedim ben endurocu01
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
[QUOTE=efendy_iso;1391283]herkse iyi akşamlar,biz malesef gelmiyoruz yarın 11 de eve usta gelecek mutfak dolabı için,zaten ne zaman gelebildikkibelki kamplı geziye kısmet olacak,size şimdiden iyi geziler afiyet olsun dikkatli gidin gelin
Hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi akşamlar
hüseyinin dediği gibi;
balıklar 450gr.
ortaya salatalar gelecek, yetemzse takviye edilecek
çaylar müessesedden
eğer doymyan olursa ilk başta 7 ytl+garnitür+içecek olan fix fiyat, ikinci balığın söylenmesi halinde kilosu 9 ytl üzerinden hesaplanıp heaba işlenecek. balık gramajları 300,350,450,700 gr olarak değişiyor.yani ikinci 350 gr balık yaklaık 3,5-4 ytl ye geliyor.
içecekler kola veya şalgaö yani isteğe göre verilecek
içeride veya dışarıda hava durumuna göre veya isteğe bağlı olarak tercih edilebilecek
balık yemeyenler için tavuk veya et olarak aynı fiyat üzerinden servis edilecek
ayrıca içerisi kuzine odun sobasıyla ısıtılıyor
yer sofrası ( 15 kişililik) mevcut. bir nevi şark köşesi
motosiklet parkına uygun alan mevcut
plastik bir top alınıp oynanabilir de. geniş bir arazisi var ( tercihan meşin yuvarlak da olabilür )
sulak bir yer işte
çocuklu gelen ailelerin havuzlara dikkat etmesi önerilir.
bu fiyatı restoranın internette yayınlanacağı iknası ile alabildik aman fotoğraf makinası.
teknede buzhane balığı yemektense, havuzdan yeni çıkartılıp pişirilen balığı tercih etmekle en iyisini yaptınız bence...
NOT : bora abi, üzgünüm, sen balık yemediğin için danayı sudan çıkartmak imkanı olmadığı için kasaptan getirtecekler ama istersen sana "dana balığı" yakalar gürsel abim.... gürsel abi, getir oltanı, yakaladığın balığı kilosu 9 ytl den götür emin ol boş dönmezsin ;)
sabah saat 10:30 da mersin ana gişelerinden 10 adım ileride bakliyor olacağız... 11 adım ilerde olan kaybolur...
sabaha görüşmek üzere....
( isooooooooooooooo sana bir dalyan dolusu balık ayırttım )
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Gezin bakalım gezin, hepinize bol eğlenceler
yok yok.söylenilen saatte.
hasan,bu gezi ve lokmalar kaçmaz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tamam arkadaşlar sabah görüşmek üzere
bu arada : tuttuğum balığa para vermem ona göre
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
yarin görüşmek üzere hepinize iyi uykular
kızı kolda fazerı yolda severim.
Günaydın Adana MT nin güzel insanları.Bora'cığım özelden attğım mesajı okumuşsundur umarım saat 08.00 gibi ararım geziye katılan tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar,katılamayan arkadaşlarada iyi istirahatlar.
günaydııııııı adana
mersin günlük güneşlik sizleri de bekliyor....
hareket saatiniz 9 ise saan 10 da burada olmanız gerekir. biz 10,30 gibi bekliyorduk. ona göre saat kaçta beklemeye başlayalım sizi?
degerli arkadaşlarım bugünkü gezi için gelen arkadaşlarıma teşekkür ederim herzamanki gibi çok keyifli bi geziydi çok şükür kasasz belasız eglendik bize öncülük yapan degerli arkadaşım Yürekçe sencar ve hüseyin arkadaşıma götürdükleri yerler için teşekkür ederim
kızı kolda fazerı yolda severim.
resimler yükleniyor arkadaşlar biraz bekliyeceksiniz.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Çok sevdiğim değerli arkadaşlarım. bugünkü mersin pınarbaşı gezimiz mükemmelin üstünde çok güzeldi. eşim ve ben çok keyif aldım. katılan tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. bu arada emeği geçen bizi güzel yere götüren yürekce sencar ve hüseyin arkadaşımıza.da çok teşekkür ederim. bundan sonraki nice güzel gezilerde buluşmak dileğiyle hoşca kalın. herkeze iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
sizlerle paylaşımlarda bulunmaktan ben de mutluluk duyuyorum. bugün elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalıştık, beğendiğinize çok teşekkür ederim. inşallah günler uzayıp da havalar da ısınıca çok daha güzel organizasyonlar yapabiliriz
Şu an bu konu içerisinde 53 kullanıcı var. (0 üye ve 53 misafir)