yarın bir aksilik çıkmazsa iş çıkışı geliyorum baklavala (10kg) alarakama yeri bilmiyorum sadece hastaneyi biliyorum oraya gelirsem beni ordan alacak biri olur değil mi????
yarın bir aksilik çıkmazsa iş çıkışı geliyorum baklavala (10kg) alarakama yeri bilmiyorum sadece hastaneyi biliyorum oraya gelirsem beni ordan alacak biri olur değil mi????
cengizim az kaldı bugün ogündürr.seni gidi seniiii sen varya çokkk fenasın yarin senin ciğerini sökecem sonra ...anladın sen onuuu
nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız
kızı kolda fazerı yolda severim.
nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız[/QUOTE]
çok tşk ederim beyfendi
arkadaşlar hepinize iyi geceler bol sohbetler yarın görüşmek üzere ben kaçar
10 kilo olayı şakadır.siz 2 kilo alın yeter mahalleye hayır dağıtmayacaksanız
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
muzaffer abi özelden msj attım bir bakarsan iyi olar
Kıs gülden şaka yaptık sakın 10 kilo filan alma düverim valla
ne oluyor bırak gelsin artanını evlere götürürüz yıllardır tatlı yiyemiyor çogu arkadaşlar tabi senin öyle problemin yokk şaka bir yana bencede abartmayın çünki herkez birşey getiriyor yazık ziyan olmasın tadımlık lütfen bende ENDURO cengizime peynirli börek yaptırıyorum özelll tepside
muzaffer kardeşim amaç muhabbet olsun,o da tatlıyla olsun,pastayla birlikte gönüllerde bir olsun....
:cat:
tamam abi anlaşıldı merkez,abi hiç gerek yok ya niye zahmet ediyorsunuz ben hanıma bişey yaptıramadım çünkü evde yok,bende fırsatı ganimet bildim imzamda yazanı uyguluyorum...
suat kardeşim teşekkürler,maksat hoş bir ortam ve sohbet olsun
de hadi anladım yiğidim hallettimmmmm meraklanma ohbe ben bile şaşırdm canm endurocummm iyikivarsınnnyav ha senin hanm yapmış ha benmkisi ne farkeder
gerçekten abarma suat bak ziyan olur sonra başkalarıda tatlı getirir yazkk sen adresi anladın dimi
ulen çenkis eğer yarın bir falso görürsem sahte nickliler ile ilgili sen bittin oglum
yok kardeş kafanı yorma sen...
herhalde abim benim tekerinin havası alıcam onun gerisi sana ait
Ben yatıyor :uzgunum:artıkın bu meret şişede durduğu gibi durmuyorkafam iyi alttan alın yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler iyiki varsınız şerefsizim hepinizi seviyorum,
abilerim ben harbiden tırsmaya başladım şimdik valla benim neden bahsettiginizle ilgili en ufak bir fikrim yok büyük bir koplonun içinde hissediyorum kendimi:::
yarın abdestimi alıp namazımı kılıp sevdiklerimle vedalaşıym bari gidipde dönmemek dönüpde görmemek varmış
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bendende herkese ii geceler...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)