Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI

yarın bir aksilik çıkmazsa iş çıkışı geliyorum baklavala (10kg) alarakama yeri bilmiyorum sadece hastaneyi biliyorum oraya gelirsem beni ordan alacak biri olur değil mi????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    keşke bu gün de carşamba olsa
    cengizim az kaldı bugün ogündürr.seni gidi seniiii sen varya çokkk fenasın yarin senin ciğerini sökecem sonra ...anladın sen onuuu

Alıntı 01esintisi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yarın bir aksilik çıkmazsa iş çıkışı geliyorum baklavala (10kg) alarakama yeri bilmiyorum sadece hastaneyi biliyorum oraya gelirsem beni ordan alacak biri olur değil mi????
    nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız
    kızı kolda fazerı yolda severim.

nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız[/QUOTE]

çok tşk ederim beyfendi

arkadaşlar hepinize iyi geceler bol sohbetler yarın görüşmek üzere ben kaçar

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    10 kilo olayı şakadır.siz 2 kilo alın yeter mahalleye hayır dağıtmayacaksanız
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    muzaffer abi özelden msj attım bir bakarsan iyi olar
    Kıs gülden şaka yaptık sakın 10 kilo filan alma düverim valla

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    10 kilo olayı şakadır.siz 2 kilo alın yeter mahalleye hayır dağıtmayacaksanız
    ne oluyor bırak gelsin artanını evlere götürürüz yıllardır tatlı yiyemiyor çogu arkadaşlar tabi senin öyle problemin yokk şaka bir yana bencede abartmayın çünki herkez birşey getiriyor yazık ziyan olmasın tadımlık lütfen bende ENDURO cengizime peynirli börek yaptırıyorum özelll tepside

Motosikleti
    VN800
    muzaffer kardeşim amaç muhabbet olsun,o da tatlıyla olsun,pastayla birlikte gönüllerde bir olsun....
    :cat:

o zaman hepinize iyi geceler olsun

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Endurocu01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muzaffer abi özelden msj attım bir bakarsan iyi olar
    Kıs gülden şaka yaptık sakın 10 kilo filan alma düverim valla
    sagolasın canm kardeşim iyki uyardın hiç farketmedim buarada böreğini hanmımla beraber yapyoruzz hemde şimdiden

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    tamam abi anlaşıldı merkez,abi hiç gerek yok ya niye zahmet ediyorsunuz ben hanıma bişey yaptıramadım çünkü evde yok,bende fırsatı ganimet bildim imzamda yazanı uyguluyorum...

suat kardeşim teşekkürler,maksat hoş bir ortam ve sohbet olsun

Motosikleti
    xxxxx
    tamam abi anlaşıldı merkez,abi hiç gerek yok ya niye zahmet ediyorsunuz ben hanıma bişey yaptıramadım çünkü evde yok,bende fırsatı ganimet bildim imzamda yazanı uyguluyorum...

suat kardeşim teşekkürler,maksat hoş bir ortam ve sohbet olsun
    de hadi anladım yiğidim hallettimmmmm meraklanma ohbe ben bile şaşırdm canm endurocummm iyikivarsınnnyav ha senin hanm yapmış ha benmkisi ne farkeder

Alıntı yuzenfrogman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    muzaffer kardeşim amaç muhabbet olsun,o da tatlıyla olsun,pastayla birlikte gönüllerde bir olsun....
    gerçekten abarma suat bak ziyan olur sonra başkalarıda tatlı getirir yazkk sen adresi anladın dimi

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    cengizim az kaldı bugün ogündürr.seni gidi seniiii sen varya çokkk fenasın yarin senin ciğerini sökecem sonra ...anladın sen onuuu

nedemek hanfendi zaten hastanenin arkasındaki aprmanın arka girişinde çok kolay agçların üzerinde KIRMIZI CİGU CAFE ok işaretleri sizi getirir yoksa geliriz meraklanmayınız

abi isoyla aynı sofrada oturduk ondan banada mı bulaştı nedir anlamadım ama ben yengelerin yemeklerine cok alıştım her toplaşmamız ayrı bir zevkli oluyor o bakımdan ve maksat muhabbet olsun yoksa kesinkille aklına yanlış birşey gelmesin
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    ulen çenkis eğer yarın bir falso görürsem sahte nickliler ile ilgili sen bittin oglum

Motosikleti
    xxxxx
    ulen çenkis eğer yarın bir falso görürsem sahte nickliler ile ilgili sen bittin oglum
    meraklanma sen yanlızz yarin yamuk yaparsa beraber icabına bakarız beni bu zefkten mahrum etmezsin dimi endurocu

Motosikleti
    VN800
    yok kardeş kafanı yorma sen...

Motosikleti
    KAWASAKİ VN 800
    herhalde abim benim tekerinin havası alıcam onun gerisi sana ait

Ben yatıyor :uzgunum:artıkın bu meret şişede durduğu gibi durmuyorkafam iyi alttan alın yarın görüşmek üzere hepinize iyi geceler iyiki varsınız şerefsizim hepinizi seviyorum,

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    meraklanma sen yanlızz yarin yamuk yaparsa beraber icabına bakarız beni bu zefkten mahrum etmezsin dimi endurocu
    abilerim ben harbiden tırsmaya başladım şimdik valla benim neden bahsettiginizle ilgili en ufak bir fikrim yok büyük bir koplonun içinde hissediyorum kendimi:::

yarın abdestimi alıp namazımı kılıp sevdiklerimle vedalaşıym bari gidipde dönmemek dönüpde görmemek varmış
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    VN800
    bendende herkese ii geceler...

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı zion1 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abilerim ben harbiden tırsmaya başladım şimdik valla benim neden bahsettiginizle ilgili en ufak bir fikrim yok büyük bir koplonun içinde hissediyorum kendimi:::

yarın abdestimi alıp namazımı kılıp sevdiklerimle vedalaşıym bari gidipde dönmemek dönüpde görmemek varmış
    adaletin kestiği tırnak acımaz ona göre sen genede bildiğini yap öyle gel neolur neolmaz hepinize iyi uykularrrr.ZAFERİM sanada günaydın HAYIRLI SABAHLAR.hayırlı işler özlettin kendini

GÜNAYDIIIIIIIIIIN

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)

Bu Konudaki Etiketler