tamam şimdi oldu.
tamam şimdi oldu.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bora abi çok geçmiş olsun allah daha beterinden saklasın
bora abi geçmiş olsun
genç olayını atla bence yengem duymasın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
iyi akşamlar Adana Mt,ancak girebildim malum pederin yanında kimse yok yemek çay sohbet falan şimdi bıraktım.
01esintisi,fuat,suat,güzide hanım süprizlere herzaman açığız ama bu ekonomik krizde hekesin hali belli yazılanlara sakın uymayın hani 10 kilo baklava filan çok tutar siz 9.750 gr alınarkadaşlar kuyruk doğrultma olayı var ama herkesin içinden geldiği gibi,yanlış anlaşılmalara sebep olmıyalım maksat gır gır olsun diye yazdık hemde sayfayı sürekli güncel tutmak açısından ha gayret 500 e az kaldı
Ulem benden başka kimse kalmamış,alooo nerdesiniz çil yavrusu gibi dağılmışsınız,
Hey-e-canlı senin nerde olduğunu biliyos
Herkese iyi akşamlar.Enişteceğim senin hatun derki ona söyle niye gelip beni almadı beni beğenmiyor mu? küstüm diyor. keşke gelseydin yawww.bittin sen.Bora abi çok geçmiş olsun.
herkeşlereee iyi akşamlarrr
imzamın altını okursan anlarsın niye gelmediğimi baldıs
01esintisi siyede iyi akşamlar
bu akşam herkes çok sessizz
iyi akşamlar.havadan olacak çok soğuk kimse battaniyenin altından çıkmak istemiyor sanırım.geçmiş olsun Bora dostum
ben battaniye altında değilim,imzamı uyguluyorum
bekarlık sultanlık felsefesi ha. afiyet olsun Cengiz kardeş.
afiyett olsunn cengiz abiii
teşekkürler,yapılacak en güzel aksiyon diyorum ve yarasın diyorum
abi sende maaşallah saglam içiyon imzayı attıgından beri içiyosan helal olsun ben olsaydım heralde tuşlara basamazdım
hala devam,suzikiye arka lastrik arıyom nette ebat 140-80-17 ikinci el sağlam olabilir benimkisi yol tutmuyor kayıyor
bacım ne diyorsa dogrudur YENİLERRRR ANLADINIZ DİMİİİadresi bora kardeşim yazmış melisa aprmanı altı.. cigu cafe..aptmanın iki girişi var ön girişte BAYMAK var arka girişte görürsünüz suat cım sen niye zahmet ediyorsun bizleri utandırıyorsun.sırada KUYRUK DOGRULMA VAR .hadi beylerrrrr daha canlı dehaydii
yav bacım nerdesin sen ya gözlerimiz seni merak ediyor gelde bir tanışak milleti meraktan çatlatacan yahu süprizlere bayılırım iyisi olsun ha bacm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)