demir gürsel helal olsun sana hiç arayıp sormuyorsun.öldük mü kaldık mı insan bir merak eder yav.balık işi yattı galiba.motonet olmasa haber alamayacaz senden galiba.neyse sana iyi akşamlar.ararsın belki.
ya milet neyapıyonuz bi gelişme varmı
kızı kolda fazerı yolda severim.
Bende seni özledim abi,ama ferdayı bile zor görüyom...anladın sen....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
herkese iyi akşamlar,yiğenimizin doğum günü vardı oraya gittik,ancak gelebildik hemde üç kişi hemde bu yağmurda(tatlısu motorcusu olmadığımı bir kere daha ıspatladım)
yuzenfrogman-Suat seni tanımıyoruz seni daha iyi tanımamız için daha detaylı bilgi vermen lazım ben suat la olmaz niyemi
1-Bizim grupta e A2 si olmayan yok
2-Korumasız kasksız gelenler dışlanır
3-Grubumuz daha çok aile ilişkilerine dayanır ki resimlerden görmüşsündür
4-Bekar olabilirsin,evlide olabilirsin önemli değil bekarımızda var evli olanımızda
5-Küçüklere herzaman sevgi, büyüklere herzaman saygı ilkemizdir.
6-Gezilerimizde normal kurallarımız vardır kime kimsenin hayatını tehlikeye
atacak hareketler yapmaz.
7-Kimse kimseye kötü söz kullanmaz,kimse kimsenin arkasından konuşmaz
8-Birimizin derdi hepimizin derdi,birimizin neşesi hepimizin neşesidir.
İşte Adana Mt bu, bunlara uyarım dersen bizde seni tanımak isteriz
Kardeşim Muzaffer Notunu okudum sen merak etme gereği yapılacaktır(arkadaşlar özelden mesaj atmayı bilmediğimden) hepinize iyi geceler.
daha önce adnan menderes te 3_4 defa toplantılara katılmıştım. mutlaka kurallar olacak söylediğin için sğl Endurocu01, beni görünce hatırlıcaksın sanırım.
:cat:
tamam suat,herkese iyi geceler malum yarın iş var
abi yatagı ser yat sen en iyi si bu saatte mt de ne işin var yaw
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
sanada ii geceler...
:cat:
çok güzel ve yardımcı bir cevaptı teşekkür ederim .
muzaffer gerekeni yaptı:
tv rahmetli ellerin dert görmesin muzocum
abi bu gün transit geçtim, kusura bakma.abimin dükkanda biraz işim vardı
halukcum kusura bakma havalar malüm, artı amerikada başlayıp globalleşen kriz bizide vurdu balıkçılık dahil birçok ekstraya ara verme kararı aldım.yoksa batan balık hikayesi olacak, hani yan gidermiş ya
ne gibi abi konu nedir bizden niye saklıyon.ayıp ediyon vallaa
abi sanada iyi geceler bunu özelden söylemene gerek yok bana direk söyle
@ suatcım ben seni başka bir guruba takılıyor biliyorum
cengiz abimin dediği gibi bizdeki ortam, gel buyur çarşamba günü.ama muzaffer abimin kuralları var geriye doğru okursan öğrenebilirsin, sen bulamadım demeyi deneme o mutlaka hatırlatacaktır
@ Hey_e_canlı arkadaşım sanada iyi geceler
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
teşekkür ederim hepinize iyi geceler bende gelebilirim çarşamba günü kısmetse orda tanışırız umarım hepinizle
Günaydın arkadaşlar
kimse benden erken günaydın diyemez, uğraşmayın
herkese kucak dolusu günaydın hayırlı işler bol kazançlar
bora abi bu sıralar geç kalıyorsun birinciligi kaptırdın gibi
günaydııınnnn
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
GÜNAYDIN arkadaşlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın Adana Mt nin tatlısulu motırcuları,herkese bol kazançlar hayırlı müşteriler dilerim,bugünde geç kaldım tüh,yaf be zafer 05:14 de günaydın demiş, hocayımı bekliyon sabah namazınamı kalktın gecemi çalışıyon anlamadımki yoksa selim abimizmi uyutmuyor,yakışıklımın bir yaramazlığı yoktur inşallah,
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)