biraz sonra damlarım
herşey kısmet, demek böylesi daha hayırlısıymış,kasmanın bir anlamı yok
Bakıyorum kimse aktivite yapmamış, ayıp size yaw hadi benim sebebim belli ya sizinki
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
heee yeni başladı bizde onu seyrediyoz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
herkese iyi akşamlarr iyi seyirler
malesef seyredemiyorum, galiba televizyonum arızalandı
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın Adana MT nin güzel insanları,herkese hayırlı işler bol kazançlar dilerim,
yaşasın ilk ben dedim
GÜNAYDIIINN,GÜNAYDIIINN.
@DEMİRGÜRSEL,televizyonuna üzüldüm kardeş.
@HALUK,vatandaşın birisi,bizim yılbaşı eğlencemizin altına ingilizce birşeyler yazmış,bir bakıver kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
nerde yaw ben bulamadım
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
günaydın herkese hayırlı haftalar bol kazançlar)
Günaydın herkese...
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
yaf boracım bende bulamadım,tebrikler ve taziyelerde vardı es son yazan convert kimse ingilazca falan yazmamış,yaşlılık alametleriiiiiiiiii
sabah pc'yi açtığımda gördüm.buraya yazılanlar bana mail olarak da geliyor.maillerime bakayım.silmediysem yazıyı kopyalayım.
BULDUM,YAZI BUYDU:
She also worships Kaede. Who is she? The volume wow gold (http://www.ugamegold.com/) doesn't tender numerous answers. Instead, it focuses on the gag of having an reverent, catlike nun. Suzu sleeps 18 hours a day, hates the downfall, and snuggles up to an exasperated Kaede in bed. The illustrations are nipping and cuneate, but are confined to minuscule panels.
Şuan da bende baktım,taziye/tebrikler bölümünde ama sanırım mod.lar tarafından farkedilmiş ve silinmiş.
bu yazıyı yazan wosc345 nikli bir vatandaş.o da isminin üstü çizili bir şekilde,şuan mt'de online.sanırım yasaklı biri.BULDUM:mod.Eyong tarafından süresiz yasaklanmış.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
o yazıyı yazan bi kişi yada kuruluş değil,bot yani virüs gibi bişey,o yüzden banlamışlar gurbanlarım......
Sabah sabah maliyden ceza yedim,ama yinede günaydın....
40 kere diyorum ödemiyorum boşuna yazmayın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)