Nerede o bülbül gibi şakıyan arkadaşlar,hiç kimsenin çıtı çıkmıyor,biz Akşam evde yokuz geldiğimde yine bakarım her hangi bir program yaparsanız seve seve uyarız,hepinize iyi Akşamlar
Nerede o bülbül gibi şakıyan arkadaşlar,hiç kimsenin çıtı çıkmıyor,biz Akşam evde yokuz geldiğimde yine bakarım her hangi bir program yaparsanız seve seve uyarız,hepinize iyi Akşamlar
yarın tarsusta cengiz abinin dediği yere sadece erkekler olarak bir keşif ve muhabbet gezisi yapabiliriz.bana uyar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
bende var sayılırım
benden paso annem izin vermiyor
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
herkese iyi akşamlarrrr,benimkisi muallakta peder düşüp kalıyor,bu aralar iyice arttı,yarın biladerlerde gelmiyor yani ben evde bekçi,üzgünüm ben bişeyler ortaya atıyorum sonra ben çekiliyorum gibi oluyor,bidaha ağzımı açmayacağım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
niye hemen pas diyorsunuz yaw ayıp valla. hiç olmadı ben muzaffer abi mustafa abi gideriz. kesin başka gelen de olur. cengiz abinin dediği yere gider bakaız oradan dönder forumun karşısında ciğerci apo var ciğerimizi yeriz sonra foruma gideriz biraz takılırız derken akşam olur zati sonra döner geliriz. ne dersiniz.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
yapma yaw öylemi oldu. ama en azından evde oturup pinekelmekten iyidir.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Arkadaşlar bana kalırsada gidelim derim. hemen pas etmeyin. amaç bir arada olup güzel bir vakit geçirmek.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
maşallah maşallah 11 kayıtlı üye - 2 misafir okuyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 42 kullanıcı var. (0 üye ve 42 misafir)