Yeni Yılda hepinize kocaman bir G Ü N A Y D I N
Yeni Yılda hepinize kocaman bir G Ü N A Y D I N
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın Adana Mt,herkese hayırlı işler bol bol kazançlar dilerim,
Pazara tarsusa keşfe gidelimmi
yaf oraya bir bakarız ordanda başka bir yere kayarız papazın bahçesi olabilir,tarsus şelalesine gidilir,bir yer bulunu sonuçta
Özelden msj attım baksana bir
günaydın herkeseee
yaw çenkis abii esintinin fotosunu çekmemişiniz kızın feyk olmadığını herkes görseydi
esinti01 adana mt ye kaydını yapmıyorum daha çünkü toplantıda çay ısmarlamadan listeye almıyorum kimseyi haberin ola listeye alındıktan sonra gezilere gelmeye hak kazanıyosun haberin olsun
sen kal aşk ben giderim buralardan
Başka seçeneklerede açığım ama orayı çok merak ettim eskiden çok güzeldi bir taraf orman br taraf nehir ön taraf deniz tam çadırlık bir yer
Kıs ferdena dürdane günaydınnnn yaf resmini gelir gelmez çektim esintinin kendide biliyor gördü çekerken ama makineden yanlışlıkla silinmiş bulamadım, makine elden ele gezdiği için kimde aut oldu bilmiyorum yoksa niye o kadar resim içinden onunkini sileyim
1. muzaffer1968
2 frdndl
3 efendy_iso
4 adanalı
5 Endurocu01
6 demirgursel
7 çelikgürsel
8 Barbudos
9 fazerr
10 Naci63
11 azgurbuz
12 M.Ozbayrak
13 simyacı
14 zion1
15 haluka28
16 jönysf
17 JaNTi
18 fevri
19 YüKsEL46
20 CERREZCI
21 osmx
22.qrar
23 LASTROMANTIC
24 makina
25 ahmetnr
aday
26 01esintisi
herkese günaydın,kolay gelsin öncelikle.Kısmet artık bir daha ki toplantıda hepbirlikte resim çekiliriz ve siteye koyarız.Çay ısmarlamaya gelince canın sağolsun ısamarlayım cnmm
walla listeyi hazırlarken son 10-20 sayfaya yazanları baz alarak yapmıştım sen yokmuşsun demekki o sayfalarda
ben istiyorum die deil annem gelenek böyle benim ilk toplantımda 20 kişi wardı bi o grup mütevazı deildi sahlep falan içmişti herkes
tam ödeyecektim ki kankam kıyamadı bana ödetmemişti sana da bi centilmen çıkarda ödetmezse onu bilemem ama gelenek böölee onu diyeyim
isonun dediği yer sanırım tatarlı kaynargöz alabalık tesisi ben biliyorum orayı bizim köyün içinden geçiyor,ama kışın kapalı olur kimse pek fazla olmaz diye biliyorum
YANLIZ İSONUN DEDİĞİ YER OK SOĞUK OLUR. şöyle deniz kenarı bir yer olsa daha iyi olur kanısındayım. Birde boğsaktaki gibi biz bize olabileceğimiz bir yer olsun ki karışanımız edenimiz olmasın.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)