çelikgürselim sanada günaydın
Demir gürselim adaşım sanada iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Sevgili dostlarımla birlikte sevgiyi neşeyi paylaştığımız 2008-2009 yılından cameraya yansıyanlar,yorum yok sadece resim var yorumlar size ait fazla lafı uzatmadan işte resimler
tombala ile 2008 e kapattık,ekip saat 03:00 da dağılmaya başladı 03:30 gibi çenkis ve müge geldi sabahın 06:00 na kadar içtik muhabbet ve sohbet herkes artık yeter çenen yine düştü smileysi yapınca de hadi dedim yatalım eeh bu senelikde bukadar sene görüşmek dileğiyle herkese tekrar mutlu yıllar
maşellah maşellahhhh,süpersiniz süpersiniz.canlarım benim
çok pis eğlenmişiz bea.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Öncelikle Cengiz ve Birsen'e olmak üzere tüm Adana MT dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Genel kanıyı biz de paylaşıyoruz. En güzel yılbaşımızdı.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
ben büyük cengiz,resimler hala yükleniyor son 45 e girdik ne zormuş beaaa
ama varya hayatımın en güzel yılbaşısıydı iyiki varsınız,hepinizi seviyorum
inşallah seneye aynısı tekrar ederiz
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Herkesin Yeni Yılını Kutlarım
Çok pis eğlenilmiş anladığım kadarıyla yakışıııır
Herkeze ii akşamlar!.. yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlarımm!.. bi eylenemeyen ben kaldım heralde hastalıktan gerçekten güzel eylenilmiş hele bide Cengiz abim eline udu aldıktan soraa eylenilmezmii?..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
Teşekürler zaferim ve Ünalcan kardeşim sizlerde gelseydiniz sizde çok pis eğlenirdiniz
resimler süper çıkmış gerisi nerde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Adana mt nin yeni yılını kutlar, herşeyin gönlünüzce ılmasını dilerim.
:cat:
çok güzel bir ortam oldu, çok güzel eylendik.hepinize çok teşekkür ediyoruz
gürsel-aysun-mihrican demir
çelikgürselim sanada eyi akşamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Demir gürselim. maşşallah beni iyi takip ediyorsun. sanada iyi geceler ve renkli rüyalar diliyorum. adaşım benim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
yaw arkadaşlar milleti çıldırtmayın böylede eğlenilmezki herkes duymuş..evde sağlammış anlaşılan.o kadar halaya çökmediğine göre ..hepinizin yeni yılını kutlarım nice yeni gezilerde birlikte olmak dileğiyle .....
teşekkürler tekin abi,seninde yeni yılın kutlu olsun
bora ibi senden daha önce kalkan yok heralde ne zaman samah kalksam sen burdasın maaşallah
herkese kucak dolusu günaydın
yeni yılın ilk iş günü herkese hayırlı ugurlu olsun bol kazançlar
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)