tşkler regal size de mutlu yıllar
ben hala iş yerindeyim biliyormusunuz :pr:
tşkler regal size de mutlu yıllar
ben hala iş yerindeyim biliyormusunuz :pr:
sen kal aşk ben giderim buralardan
adanalı abilerimizin ve kardeşlerimizin yeni yılı kutlu olsun adana'ya sevgiler....kayseri MT
2008 yılının son saatlerini geçiriyoruz 2008de çok şükür hepimiz eğlendik gezdik yedik içtik herşey çok güzeldi dostluklar çok güzeldi aramızda hiçbir kötü olay yaşanmadı umit ediyorumki 2009 yılı 2008 yılından daha eğlenceli daha güzel geçecek çünkü bu güzellikler bizlerin içinde mevcut ve bu güzellikleri dışa vurmaktan hiçbirimiz çekinmiyoruz tüm motorcu dostlarımın yeni yılını kutluyorum yeni yılda herşeyin gönlünüzce olması dileklerimle büyüklerime saygı küçüklerime sevgilerimle esen kalın AHMET ALANÇ
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
arkadaşlar bende yeni yılın öncelikle burdan bizleri daha doğrusu ben pek dahil olamasamda sizleri takip eden etmeyen tüm motorcu camiasına , ailelerine , sevdiklerine , ve tüm islam alemine sağlık mutluluk huzur ve barış getirmesini diliyorum . umarım yeni yılda tüm hayalleriniz gerçek olur . 2009 yılında daha güzel günlerde birlikte olmak dileğiyle ...
mt adana yeni yılınızı en içten dileklerimle kutluyorum 2009 yılında yolunuz h
ep acık kazasız belasız gecsin
ARKADAŞLARIM
2009 YILININ TÜM İSLAM ALEMİNE VE ÖZELLİKLE ADANA MT AİLESİNE HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLERİM.BİR ÖNCEKİ YILDA İSTEYİPTE YAPAMADIKLARIMIZ UMARIM BU YILDA OLUR, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ
GÜRSEL-AYSUN-MİHRİCAN DEMİR
VE BUGÜNÜ GÜZELLİKLERLE BİR ARADA GEÇİRMEMİZE VESİLE OLAN CENGİZİM ABİM VE BİRSEN ABLAMA SONSUZ TEŞEKKÜRLER
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Günaydın arkadaşlar tekrar iyi seneler Akşam uğrayamadım zira saat 01.00 den sonra Trafik uygulama yapabilir diye,umarım iyice eğlenmişsinizdir hiç birinizin sesi çıkmadığına göre neyse size iyi uykular görüşmek üzere.
günaydın desem cevap verecek ayakta bir kişi bulamam herhalde
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
günaydın ADANA MT'nin eğlenceye doymaz motorcuları.dün gece olağanüstü bir eğlenceye ve birlikteliğe imza attık yine hep beraber.gecede emeği geçen herkese,özelliklede bizleri evinde ağırlayan B.CENGİZ VE BİRSEN'e teşekkürler ederim.unutulmaz bir geceydi.İYİKİ VARSINIZ DOSTLARIM.ALLAH BU BİRLİKTELİĞİ BOZMASIN.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ancak günaydın..
Öncelikle cengiz abi ve birsene sonrada geceye katılan herkese teşekkür ederim çok eğlenceli bir geceydi.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
ACİLEN RESİMLERİ BEKLİYORUZ.bu pazar program ne?ben derim ki b.cengizin dediği yere bir keşif gezisi yapalım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Tüm adana mt arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlarım.
Akşamki yılbaşı eğlencemiz süperdi. yememiz içmemiz eğlenmemiz muhteşemdi.
tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İYİ YILLAR.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Herkese Günaydın Mı Desem Iyi Günler Mi Desem)
ben daha burdayım abi cok resim oldugu için çenkis abi kim atacak bu kadar resmi deyip duryo yaw birde adama hadi keşif yapalım şu tarsus a diyorum ben yaşlıyım da yok oram agrıyor yok buram agrıyor diyor koca karılar gibi dertleniyorburada bende başka sazan varsa gidip bir bakalım derim şu mekana
birde geceyi erken bitirmişsiniz ben geri geldigimde herkes gitmiş tek tek vedalaşamadan ayrıldıgımız için kusura bakmayın gençlik işte aksiyon macera olmadan dadı çıkmıyor... çook çook eylenceli bir geceydi katılan ve emegi geçen herkese sonsuz teşekkürler....hepinizi seviyorum
kafana göre takıl yawss artık sen de bizdensin
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Selam Adana MT nin güzide elit motırcıları,dün ömrümün en güzel yılbaşısını geçirdim,çok güzel eğlenceli gırgırlı şamatalı bir günün ardından ayıkmaya çalışıyorum,siz gittiniz çenkisle müge geldi zabahın 6 sına kadar içtik içtik ve sızdık yattık,
yemekleriyle pastalarıyla tatlılarıyla geceye renk katan Adana MT nin bayan kollarına ayrıca teşekür ederim.
Mustafa abi çok şey kaçırdın çook,neyse herkes şimdi merakla rsim bekliyor çok bekleersiniz 200 poz resim nasıl atim daha kendime gelemedim,ilerleyen saatlerde gelecek görüşmek üzere
GÜNAYDIN demek için çok geç oldu artık o zaman merhaba diyim bari Akşam bize ev sahibliği yapan ve kahrımızı çeken büyük Cengize ve eşi birsene,aşık ailesi olarak çok teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)