selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim
selam ben nazlı herkese iyi akşamlar baştan söyleyim fake degilim 25 yaşındayım ögrenciyim,sizlerle tanışıp gezilere katılmak isterim
aaaa ne münasebet neden yanlış anlayayım ki teklifin için teşekkürler.bana ilk cevap atan birine neden hayır deyeyim çok sevindim.ne zaman toplanılıyor gelmek isterim.
hoş bulduk bence her yere biraz kadın eli degmeli
abi siz sert davranıyosunuz adana mtyi yanlış tanıtıyorsunuz. ben mt mizin sıcak sempatik sevecen yüzünü gösteriyorum arkadaşlara hem kendimi sizin için feda ediyorum daha ne istiyonuz yaw
01 esintisi arkadaşım sanada özelden yazdım yarın mesai başlayınca okursunuz artıkın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Haluk hocam ne diyosun bu durumlara? )))
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Sevgili Gülden,Güzide ve Nazlı hanımlar aramıza hoş geldiniz,önce bende bir arkadaşın şaka yaptığını sandım ama yanıldığımı şimdi daha iyi anladım hepinizi öpüyorum en kısa zamanda görüşmek dileğiyle esen kalın.
Herkese iyi akşamlar .Cengizim ben anca bu saatlerde oda her gün acmıyorum. Bende evde internet yok oğlandan cekiniyoruz .Üstelik odil de tepemde duruyor....Ancak ofise gelince açıyorum Sudenaz pek yakışmamış. Yarın akşam aranızda olamayacağım için çok üzgünüm. Benim hatun tüm aileyi bize topluyor. Tüm Adana MT nin Yeni Yılını Kutlar Sağlık Huzur Mutluluklar Dilerim. Beraberliğimizin daim olmasını tüm kalbimle temenni ederim. Tekerinize kuvvet. En büyük mt grubu tabiki ADANA MT .
Sayın haluk28 bey neden bu kadar önyargılısınız henüz bizi tanımıyorsunuz bile siz tanıyın ondan sonra sahte olup olmadığımıza karar verin en azından ben kendi adıma konuşuyorum ben sahte değilim ne zaman isterseniz ben karşınıza çıkmaya hazırım.çok yanlış çokkkk teeeeesüf ediyorum
bunlar böyle işte nazlı hanım her şeye ön yargılı yaklaşıyorlar ama ben öyledegilim... çok samimi yazdım yanlış anlamayın sakın.. maksat ortam ısınsın tanışalım kaynaşalım
abi öpüyorum felan hiç olmamış yani teeessüf ederim yoksa bilmedigimiz bişey mi biliyorsun
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
çokk memnun oldum Cengiz bey.kibar insan sıcak insan.
Herkese iyi akşamlar MUTLU YILLAR diliyorum. Antalya dan döndüm ama motorum orada kaldı maalesef.Bu soğukta da gidip alamıyorum.Kısmetse mart ayından sonra bende aranızda olacağım inşallah. Havalar ısınızrsa ancak o zaman getirebilirim.Hatta bana yol arkadaşı olan olursa da sevinirim.2 motor döneriz
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)