hoca camide hoca camide
01esintisi yazdıklarını okudum. sana yazılanlarıda okudum. ders oldubana. kendimi tanıttım. muzaffer bey teşekkür ederim. çok incesiniz. meslektaşmısınız acaba
kendimi tanıtımım yeterli oldumu bilmem ama yok olmadı derseniz yazarım biraz daha kendi hakkımda
hocam ne güzel genç yaşta öğretmen olmuşsunuz darısı bana inşş adım gülden.bu arada kaçıncı sınıf öğretmenisiniz çünkü bende öss hazırlanıyorum dersane falan
şekerim ben işine yaramam o zaman
beden eğitimi branşım. memnun oldum güldencim
kimseler de yazmıyor.
Tanıtmıştım oysa kendimi. hoş karşılanmadım mı? bir hata mı yaptım?
ya yeter artık sıkıldım bu muhabbetten,bende nikimi değiştiriyorum
Bende sudenaz 25 yaşındayım yeni katıldım bu kadar yetermi yemezler
Endurocu01 Beyefendi bana mı sözünüz. eğer bana ise kırıcı konuşmanızdan dolayı teessüf ederim. yukarıda gülden konusunda yazılanları okuyarak kendimi olabildiğince tanıtmaya çalıştım. böyle karşılanmayı hak etmedim sanırım.
Herkesler hoşgelmişler,ben spedy_iso,namı değer frdn_dl'nin belası....
Güzide hanım ybr'niz siyahmı...
siyahsa tanıyorum sizi....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
bu ne yaa her yerden bi üye çıkıyoo
güzide sende hoşgeldin
feyk olmayanları toplaşmalara bekleriz
yanlız yarın gülden biriciksen ablalara giderse kafayı yerim kıskanırım huzursuzluk çıkarırım haberiniz olsun
tanımadıında kimse yok maşşalah
spedy ne yaa nesin sen Adana mt nin gözde bekarı
sen kal aşk ben giderim buralardan
efendy_iso beyefendi. motorum kırmızı. siyah ybrli öğretmen bir tanıdığınızmı var.
frdndl beyefendi. teşekkür ederim. neyi kıskandığınızı anlamasam da benle ilgili değil sanırım.
sanırım ben buldum eski yazılanlardan. adem'de. tarife göre göl kıyısında. ramazanda 20.00de toplanmışsınız. şimdi de aynı saat mi.
ARKADAŞLAR
Yeni katılan arkadaşlar aynı yılbaşı şakası gibi
Eğer gerçeklerse tekrar aramıza hoşgeldiniz derim, toplantılarımıza dört gözle bekleriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
frdndl ismini öğrenirsem sevinirim. kadın mısın yoksa genç delikanlımı. özür dilerim beyefendi demem bundan böyle. feyk dediğini anlamadım. açıklarmısın lütfen
çok sevindim. memnun oldum ferda. hemcinslerimizi yollarda pek göremiyoruz. kaç yıldır kullanıyorsun motosiklet. bu arada motorun ne yazmamışsın. feyk değilim. yüzyüze görüştüğümüzde anlarsın. şu an için gülden hakkında yapılan konuşmalar nedeniyle haklısın şüpheleniyosun canım. ama sorun değil. görüşeceğiz. yaşın kaçtı ferdacım
herkese slm larrr ortam bayaaa bi kızmış heraldee neyse bu arada hoşgeldiniz Güzide hocam!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
merhaba. teşekkür ederim. ortamın kızışmaında beni kabahatim yok ama. isimlerinizi de yazarmısınız. kime nasıl hitap edebileceğimi bileyim.
Şu an bu konu içerisinde 33 kullanıcı var. (0 üye ve 33 misafir)