Erhan abi Japon a geçiosun desene Tanımassın artık bizi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
selam arkadaşlar, bugun yada yarın herhangi bi toplantınız var mı diye sorcaktım... iki günlük hayırlı bi iş için geldik adanaya...tanışmak isterim dicektim...,
zate biraz önce kasım gülek in ordaki groserinin önünde Makine ve iki arkadaşını gördüm...
bu arada doum günü de kutlu olsun....
neyse görüşmek üzre...
hayırlı olsun erhan allah utandırmasın dostum ...
ALLAH FREN TAKIMLARINIZA ZEVAL VERMESIN
ZEytUN KiSS
selamm arkadaşlar bende yeni geldimmmmm kabul edersiniz umarımm
Yaptığın şeyler için pişmanlığın birgün geçer ama yapmadıkların için asla geçmez.
@ölümüne heyecan Hoş geldin.
Arkadaşlar en son yaptığımız gezimizn raporu yayınlanmıştır.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi-yazilari/27741-11-02-2007-%5Badana-mt%5D-hieropolis-kastabala-ve-karatepe-orenyeri-gezisi.html
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
selam adana selam hasan abi geziniz çok eğlenceli olmuş en kısa zamanda mersine bekliyom
byy
arkadaşlar bu hafta bir hep beraber sinemaya gitmeye ne dersiniz?
üstelik cuma vizyona girecek film tam bizlik. yalnız cmt olmaz ben nöbetçiyim.
Filmin Konusu
Johnny Blaze, tehlikeli motorsiklet sahnelerinde oynayan bir dublördür. Beklenmedik olaylar sonucu babası ve kız arkadaşının hayatı karşılığında ruhunu şeytana satar ancak bu değiş tokuş onu geceleri ortaya çıkıp intikam alan şeytani ve lânetli bir ruha dönüştürür. Artık o motorunu cehennemin ateşiyle alev alev sürmektedir.
sevgili motor dostları
artık yazılarımı alper33 adlı nickden yazacağım bilginiz olmasını istedim
@qrar Erhan ben seninde üzerinde durduğun sinema organizsyonu için duyurular bölümüne yazıyı biraz önce açtım. İlgilenen arkadaşlar lütfen duyurular bölümüne baksın.
@alper33 Tamam
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bende buradayım arkadaşlar unuttunuz
Mersin Mt gözünden 04.02.2007 cennet cehennem gezisinin linki açılmıştır.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...tml#post573053
motor değerini cc'si ve modelinden değil,üzerindekinden alır:bounce:
selam bende burada yeniyim kadirli liyim ismim ömer benimde bir motosikletim var adanalı arkadaşlar osmaniyedekilerden daha aktif beni de buraya kabul ederseniz sevinirim bu arada ben öğrenciyim veteriner fakültesi yanlız yazın olan etkinliklere katılabilirim tabi kabul ederseniz çünkü yazları kadirlideyim )
ömer meraba.bilmiyorum geçen hafta nerdeydin ama. Geçtiğimiz pazar karatepe'deydik.Gelmen iyi olurdu. neyse kendine iyi bak.. görüşmek üzere..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
geçen hafta haberim yoktu olsaydı bende gelmek isterdim ama bundan sonra inşallah size takılmak isterim olmazsa yazın sizleri kadirlinin güzel yaylalarına götürürüm ben van da öğrenciyim
ooo van da uzak be kardeş.. neyse.inşallah yaza güzel gezilerde görüşürüz..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)