Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    ael320 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    klr650 1998
    evet dostlar akadaşlar motor ve motorcu sevenler bahsettiğim konunun bizlerinde başına gelmemesi için biz önce davranalım dedik ve ilk adımı attık bu pazar günü ilimizin ileri gelen yöneticilerine kendimizi sevdirelim kendimizi daha iyi ifade edelim diye bir etkinlik bir şenlik düzenleyelim dedik yer mola petrol yerel tv lerde gelecek tabiki sizlerde haydi motor sevenler toplanalım tek vucut olalım sesimizi duyuralım yoksa sonuçlar hiç istemediğimiz üzücü yaptırımlara yönelmesin!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    pazer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    En son bizi farkedin olayından sonra ötv oranı arttı.Başımıza yine bir şey gelmesin!Adamların aklına bir şey düşürmeyelim?

mkcelikkol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR'07
    Alıntı ael320 adlı üyeden alıntı
    bu gün dostlarla sohbet ederken beni çok üzen bir konuyu öğrendim.Belki çoğunuzun haberi vardır ben haberi olmayanlar için konuyu yazıyorum;Gaziantep ve aydın illerimizde belediye sınırları içinde motorsiklet kullanmak yasakmış sadece transit geçiş yolu kullanabiliniyormuş aksi takdirde motorlar bağlanıyormuş.Beni üzen memleketin bunca derdi sorunu varken bu illerin yöneticilerinin kafayı motorsiklete takmaları aklın ve mantığın kabul etmeyeceği bir olay bu uygulama yarın bizlerin illerindede olabilir o zamanı hayal etmek bile bence tam bir kabus ruhsatlı plakalı malını kullanamamak ondan faydalanamamak bence kişisel haklarımıza bir saldırı hatta bir hak gaspıdır.herkesi bu konuya tepki vermeye hakkımızı aramaya çağırıyorum tepkimiz eylemimiz bu kişilere bir daha oy vermeyelim kendi kuyularında boğulsunlar dostlar inanın çok üzgün ve duygusalım bu illerde motoru olan kardeşlerimizin ızdırabını hayal edebiliyormusunuz?
    herkese selamlar,

benzer bir uygulama Adana'da da mevcut. Gecen yazdan beri Ataturk Cad, ve Gazipasa Bulv na motosiklet girisi yasak.
    eger bizler motor kullanırken diger insanlari (trafikteki diger araclari, yayalari, mahal sakinlerini vb.) rahatsiz edersek;
    motosikletcilerden rahatsiz olacak insan sayisi artip sikayetker cogalacaktir.
    Bu durumda bizlere karsi bazi yaptirimlar uygulanacaktir.

örnek: bir supersport makine, ozelliklede eksozu modifiye edilmis olsun. suleyman demirel bulvarinda 1,2,3ncu viteslerde 10.000 devirde motoru bagittirirken cevre apartmanlarda oturan insanlarin hosuna mi gider yoksa rahatsiz olup sikayet mi ederler. ORNEKTEN DOLAYI KIMSE UZERINE BIRSEY ALINMASIN. KIMSEYI HEDEF TAHTASINA KOYDUGUM YADA ELESTIRDIGIM YOK! ADI UZERINDE ORNEK!!!

tamam motosiklet bir ozgurluk simgesi olabilir / olmalidir da,
    fakat toplumu rahatsiz eden insanlari oyuncagi olmamalidir.
    tedbirli olmak pisman olmaktan daha iyidir

http://www.bikepics.com/members/mkcelikkol/

Motosikleti
    SUZİKİ İNTURUDUR 1400

duyuru

selam arkadaşlar 22/23 nisandaki bogsak gezimiz antalyada olacak yarışlara katılacak arkadaşlarımızın olması sebebiyle daha fazla katılımcı arkadaşlar olması ve daha fazla motor severlerin kaynaşması için 29/30 nisana ertelenmiştir lütfen adananın sesini duyuralım isim altında degilde adana motorseverler olarak yaza merhabaşenligine katılaılm

Motosikleti
    SUZİKİ İNTURUDUR 1400

duyuru

bogsak resimleri ve programın tam metni hakında ilerdeki günlerde duyurulacaktır

motorlu avukat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki GSR600
    Adanalı bütün motorsever arkadaşlar . Hava güzel olsun yeter , her pazar gezi mutlaka var . Buluşma yerimiz saat 9:00'da Süleyman Demirel Bulvarındaki Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Pazar sabahları gelirseniz dizelenmiş motorları görürsünüz , yeni yüzler görmek hepimizin ortak mutluluğu ve umudu. Sayımız her geçen gün artıyor . Herzaman ifade ettiğimiz gibi motor türünüz , keyfiniz , markanız , motorunuzun üretildiği ülke ne olursa olsun bekleriz . Motorsever olun yeter bizim için .
    Güvenli sürüş tekniklerini ise kulüpteki abilerimiz bize fazlasıyla öğretiyor . Onlar 20-25 yıldır motorun üstündeler , birilerinin gelip birkaç saatte vereceği derstten çok daha fazlasını biliyor ve öğretiyor onlar bize . Çoğu zaman tecrübe , verilecek üç beş saatlik dersten daha önemlidir . Onlar her türlü motorun ve tekniğin üstadları , bize ve aramıza katılan yeni arkadaşlara yardım etmekten mutluluk duyuyorlar .
    Bu toplumda motorseverler olarak sözsahibi olmak ve bilinçli motorcu seviyesine ulaşmak istiyorsak tek çatı altında toplanmaktan başka çaremiz yok . Tarihteki bütün problemler ve savaşlar ayrılıklardan çıktı ve bunun hiçkimseye faydası olmadı . Bu sebeplerle bütün motorsever kardeşler biraraya gelelim . Türsever değil motorsever olalım her şeyden önce . Her pazar sabahı buluşalım .

Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı motorlu avukat adlı üyeden alıntı
    Adanalı bütün motorsever arkadaşlar . Hava güzel olsun yeter , her pazar gezi mutlaka var . Buluşma yerimiz saat 9:00'da Süleyman Demirel Bulvarındaki Çukurova Motor Sporları Kulübünün önü . Pazar sabahları gelirseniz dizelenmiş motorları görürsünüz , yeni yüzler görmek hepimizin ortak mutluluğu ve umudu. Sayımız her geçen gün artıyor . Herzaman ifade ettiğimiz gibi motor türünüz , keyfiniz , markanız , motorunuzun üretildiği ülke ne olursa olsun bekleriz . Motorsever olun yeter bizim için .
    Güvenli sürüş tekniklerini ise kulüpteki abilerimiz bize fazlasıyla öğretiyor . Onlar 20-25 yıldır motorun üstündeler , birilerinin gelip birkaç saatte vereceği derstten çok daha fazlasını biliyor ve öğretiyor onlar bize . Çoğu zaman tecrübe , verilecek üç beş saatlik dersten daha önemlidir . Onlar her türlü motorun ve tekniğin üstadları , bize ve aramıza katılan yeni arkadaşlara yardım etmekten mutluluk duyuyorlar .
    Bu toplumda motorseverler olarak sözsahibi olmak ve bilinçli motorcu seviyesine ulaşmak istiyorsak tek çatı altında toplanmaktan başka çaremiz yok . Tarihteki bütün problemler ve savaşlar ayrılıklardan çıktı ve bunun hiçkimseye faydası olmadı . Bu sebeplerle bütün motorsever kardeşler biraraya gelelim . Türsever değil motorsever olalım her şeyden önce . Her pazar sabahı buluşalım .
    seni sevmeyen ölsün motorlu avukat üslübuna terbiyene beyefendiliğine hayranım sırf bu yüzden racing sevdasından vazgeçip bir kross alırsam bilki sebebi sensin

Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı mkcelikkol adlı üyeden alıntı
    herkese selamlar,

benzer bir uygulama Adana'da da mevcut. Gecen yazdan beri Ataturk Cad, ve Gazipasa Bulv na motosiklet girisi yasak.
    eger bizler motor kullanırken diger insanlari (trafikteki diger araclari, yayalari, mahal sakinlerini vb.) rahatsiz edersek;
    motosikletcilerden rahatsiz olacak insan sayisi artip sikayetker cogalacaktir.
    Bu durumda bizlere karsi bazi yaptirimlar uygulanacaktir.

örnek: bir supersport makine, ozelliklede eksozu modifiye edilmis olsun. suleyman demirel bulvarinda 1,2,3ncu viteslerde 10.000 devirde motoru bagittirirken cevre apartmanlarda oturan insanlarin hosuna mi gider yoksa rahatsiz olup sikayet mi ederler. ORNEKTEN DOLAYI KIMSE UZERINE BIRSEY ALINMASIN. KIMSEYI HEDEF TAHTASINA KOYDUGUM YADA ELESTIRDIGIM YOK! ADI UZERINDE ORNEK!!!

tamam motosiklet bir ozgurluk simgesi olabilir / olmalidir da,
    fakat toplumu rahatsiz eden insanlari oyuncagi olmamalidir.
    tespitin çok doğru birader evim süleyman demirelde modifiyeli ekzozum var ama bilki ekzozumu bu hafta kısıtlatıyorum plakamıda taktım diğer dostlarada aynı tavsiyelerde bulunuyorum inanın modifiyeler insanı tahrik ediyor hem çevreye hemde keseye zarar veriyor 2006 model motorumun debriyaj balatası sırf bu yüzden bitti lastiğimde 8000 km de iflas etti yani kısa vadede 1000ytl modifiyenin zararı herşeyim normal olsaydı tahminim en az 25000 km yi görürdüm isteyen dinler isteyen tecrübe eder

mkcelikkol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR'07
    Alıntı ael320 adlı üyeden alıntı
    tespitin çok doğru birader evim süleyman demirelde modifiyeli ekzozum var ama bilki ekzozumu bu hafta kısıtlatıyorum plakamıda taktım diğer dostlarada aynı tavsiyelerde bulunuyorum inanın modifiyeler insanı tahrik ediyor hem çevreye hemde keseye zarar veriyor 2006 model motorumun debriyaj balatası sırf bu yüzden bitti lastiğimde 8000 km de iflas etti yani kısa vadede 1000ytl modifiyenin zararı herşeyim normal olsaydı tahminim en az 25000 km yi görürdüm isteyen dinler isteyen tecrübe eder
    Adem Bey,
    Ornek bir davranis

Ben hem bir motorsever olarak hemde bir vatandas olarak tesekkur / tebrik / takdir ederim.

Dilerim bu davranısınız diger arkadaslara ornek olur.

Ozellikle genc arkadaslar kendilerinden deneyimli insanlari ornek aliyorlar. Dilerim bu davranısınız ornek alinir.

Dilerim toplumda motorcular hakkında olusan birtakim tabulari yikabilir ve en buyuk zevkimiz olan motorlara ozgurlugumuzu kısıtlayacak yaptirimlar uygulanmadan binebiliriz.
    tedbirli olmak pisman olmaktan daha iyidir

http://www.bikepics.com/members/mkcelikkol/

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    tabi ya modifiyeli ekzoz gerçekten çok sinir bozucu.yıllarca adanadaki modifiyeli mobylette lerin ekzoz sesinden neler çektiğimi bir ben bilirim tabi sizinkilerin sesi o kadar kötü değil ama olsun. ha bide yaptığınız gezilere ben de gelmek istiyorum da motorum malum biraz yavaş yani dönüş yolunda sizinle karşılaşmak istemiyorum sorum şu olacak: sadece yüksek cc li motorlarla mı gidiyorsunuz yoksa 100-125- 150 cc ler falan var mı?
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    22-23 nisan tarihlerinde bmwrider academy Adana-Mersin Arasındaki borusan oto Tesislerinde Güvenli Sürüşteknikleri Kursu verecekdir . Kurs ücreti biraz tuzlu ama Adanada başka bir kurumun böyle bir programı olmadığı için Ben bu fırsatı değerlendireceğim Ayrınılı bilgi için borusana başvurabilirsiniz Toplam 10 kişi alacaklar Dolmadıysa sizde ktılabilirsiniz
    http://www.bmwrideracademy.com/content.asp
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

12 Haziran'da Honda güvenli sürüş eğitimi 2 programına katılacam.Adana Borusan BMW'nin bu tarz bir eğitim verdiğini hiç duymamıştım.Belki Honda'nınkinden sonra bir sonraki eğitimi BMW'den alabilirim.

gcc_ondr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 2006-gara ilan
    selamlar bende mersinliyim ama kısmetse yazın zaman zaman adana grubuna takılmak isterim, nx4_falcon hocam eğitim güzel hoş ama bence fiyatlar çok uçuk, ya da ben halen öğrenci olduğum için öyle geliyor ama faydaları konusunda lafım yok, elbette ki motosiklet konusunda güvenlik ve sürüş teknikleri adına olumlu bakış açıları ve uygulamalar kazandıracaktır kursiyerlere...selamlar tüm adana'ya...

bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+

brock - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    oo beyler bayanlar, 2 ay yoktuk millet cosmus. yeni üyelerimiz yazmaya baslamıs. kopmus gidiyo forum. neyse yazarız yine. bu arada beni tanımayanlar için ''ben burak''. artık yazılara atlarım bende.
    en iyi günler ve motorlar sizlerin olsun
    özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın

nx4_falcon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crossrunner
    Alıntı pazer adlı üyeden alıntı
    12 Haziran'da Honda güvenli sürüş eğitimi 2 programına katılacam.Adana Borusan BMW'nin bu tarz bir eğitim verdiğini hiç duymamıştım.Belki Honda'nınkinden sonra bir sonraki eğitimi BMW'den alabilirim.
    Hondanın adanada eğtimi yok malesef taa istanbulada gitmek uygun olmuyor benim için başkada bir şansım yok o yüzden.
    Ne Mutlu Turkum Diyene...
    2003-2005 NX4 FALCON
    2006 CBF600S ABS

Ben de Adana'da eğitim olduğunu bilmiyordum.Yazın da okul tatil olduğu için rahatlıkla gidebilecem.Bu arada bir önceki mesajımda 12 haziran yazmışım,doğrusu 12 Temmuzdur.

tyler_durden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT225
    millet bu ne ya kimseden ses seda çıkmıyor öldünüz müüüüüü
    Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
    Nükleere H A Y I R!!!!!
    **01 JJ 743**

osmanozkar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R6... CBR 600 F4 2004 ve Cbr 600 f6 ve 2006 zx10
    Allah Kismet Ederse Bende Varim Bizim Ekip Toptan Racing Ciler Yanilmiyorsam Boğsakta Karar Kilinmişti Geçen Hafta, Umarim Havamiz Güneşli Neşemiz Bol Olsun Osmandan Sevgiler Herkese....

Motosikleti
    klr650 1998
    Alıntı osmanozkar adlı üyeden alıntı
    Allah Kismet Ederse Bende Varim Bizim Ekip Toptan Racing Ciler Yanilmiyorsam Boğsakta Karar Kilinmişti Geçen Hafta, Umarim Havamiz Güneşli Neşemiz Bol Olsun Osmandan Sevgiler Herkese....
    ohhhhooooooooo biz gittik geldik bilem babam sen nerelerdesin?

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ael320, hocam bugn bizde boğsaktaydık.. sizinkilerden birkaçı ile tanıştık.. güzel bir geziydi..
    CBR 600F Honda,

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)

Bu Konudaki Etiketler