Muzaffer abi yorgun bir günün sonrasında senin yazdığın bulmacaları çözmek zor oluyor yaaaavvvvv
Muzaffer abi yorgun bir günün sonrasında senin yazdığın bulmacaları çözmek zor oluyor yaaaavvvvv
İyi akşamlar datlı su motırcıları,dün Turgay abinin hiç resmini çekmedik neden çok ayıp ettik kanımca
Emre'yi fotolarda görür gibi oldum; baktım baktım 1200GS'ide Turgay abiyide göremedim. Niye çekmiyorsunuz abimi?
Cengiz ağamın motoru kendisinden daha çok gezilere katılıyor (bkz Yapraklı Koyu gezisi) ama aslen kendisi tuzlu su motorcusudur
iyi işte zaferim adımız gitmezse şanımız gidiyor,sende tık yok çeşme suyu motırcısı
eeeee o zaman günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
oldu o zaman herkese iyi geceler,uykum geldi zabah görüşmek yada yazışmak dileğiyle renkli üryalar
çok ilginç bakmışsın ümitcim
kasıt olmadığına kendiside emindir sanırım o yüzden bilinçli ayıp etmediğimizi düşünmekteyim foto makinalı arkadaşların sucuklara saldırı operasyonu devam ederken akıllarına gelmemiştir
cengizim abime datlı rüyalar olsun
Günaydın sevgili arkadaşlar sağlıklı,mutlu,bol kazançlı günler hepimizin olsun hayırlı işler.
GÜNAYDIN tüm adana MT ye
Bora nerde yaw uyuya kalmış herhalde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
burdayım,bendende günaydınnnnn.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Adaşım muzaffer, herzaman sizlere anlatırdı ya, evde artçıyla motorsiklet sürme antremanını nasıl yaptığımızı. İşte bakın bizden teknolajiyi almışlar ne hale getirmişler
http://www.motosiklet.net/forum/gunc...imulatoru.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Eeeee o zaman günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)