ben uscuk istiyom
Muzafferim orası misisin içinden gidiyon en son köyden sola dönüyon senin motor rapmada çekmezse halat bağlarız yolu da acayip virajlı sonra buraya sık sık gelip piknik yapalım dersiniz ama yassak Military Zone No Entry
ben uscuk istiyom
Muzafferim orası misisin içinden gidiyon en son köyden sola dönüyon senin motor rapmada çekmezse halat bağlarız yolu da acayip virajlı sonra buraya sık sık gelip piknik yapalım dersiniz ama yassak Military Zone No Entry
Ee o zaman günaydın....
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
iso ee ozaman gülecekmiyiz,
Muzafferim isonunki kırmızı çıkmaz o rampayı,sadece gri renkli 600 ler çıkabülü
İso suyun ısınıyor oğlum gelirim efendiye efendiliğini bozarım sadece ison kalır
hatta i yide alırım so kalırsın
Alttan okuyan 6 kişi yorum yazan 2 kişi gıcıklık yapan 1 kişi oda İso
kararsısızım aslın da orada balıkta güzel oluyor ama siz yine beni yazın sucukçular listesine sucuktan sonra bakarız duruma
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
bu arada sucukları nerden alıcaz onu kim ayarlıyor recepin sesi soluğu çıkmıyor bu aralar, 3 kilo imamoğlu yada şahin alsak yeter sanırsam
Benim mesai bitti ben eve gider ordan devam ederim artıkın
arkadaşlar sucuk yiyecekler lütfen yazsın.sonra yetmeme problemi yaşamayalım
1-Ben ve eşim tek gelen olursa yedek artçı baldız
2-çelik Gürsel ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Haluk hoca ve eşi
5-Muzaffer abi ve.....
6-Muzaffer 1968 ve eşi
7-Zafer ve ....
8-Musatafa abi ve eşi
9-Gokhand
Cengiz abi ben grubu Ceyhan yumurtalık yolu üzerinde beklerim ordan katılırım diye düşünüyodum senin tarifine göre benimde gelip misiste buluşmam gerkiyor dimi ? Ceyhan katılacak kimler vardı, onlarla buluşup gelsem daha iyi olur sanırım
Gürsel abi sucuk olayına benide ekleyin, gerekeni buluşunca yaparım ben
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Arkadaşlar yarın öğleye kadar karar verelim sucuk işini Atikop'daki toptancısından halledebilirim Demir gürsel bana uğrarsa daha iyi olur zira bizim işyerinde bilgi sayar olmadığından o mesajları okuyup gelirse kaç kilo alacağımıza daha net karar verebiliriz hepinize iyi Akşamlar.
herkesee ii akşamlarr!..
[B][COLOR="Blue"]EN GüZeL GeZi EvE GeLiP MoToRu SöNdüRdüğüN GeZidiR...[/B] [/COLOR] :bestmt:[B][COLOR="Blue"] ÜNALCAN SOYSARAÇ [/COLOR][/B]:bounce:
kimseden neden cevap çıkmıyor ya,valla sinirleniyorum ha ben sucuk yiyecem demek çok mu zor bak ben diyorum biz sucuk yiyeceğiz
Gökhandım sana şimdi ceyhandan misise gel sonra tekrar beraber yumurtalığa gideriz demek olmaz,bunda darılmaca olmaz kararı sen vereceksin,arkadaşlar kabul ederse davudi dağına çıkıp çay içeceğiz.Ordan akpınarlar köyünden devam köy aralarından yumurtalığa gideceğiz.
SUCUK YİYECEKLER LİSTESİ
1-Ben ve eşim
2-Muzaffer ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Küççük çenkis ve Songül(Baldızım olir kendileri)
benim canm deniz kenarında balık ister bu yüzden bana balık alırsanz memnun olurum mümkünse ..kalkan,lüfer.sarıkanat,lagos.istiridye bunlar birinci tercihim.gerçi olmazsa ahmetin dediği gibi suatın abisinin orda engüzeli balık yemek tercihim BALIK..okadar yoksa sizin suçuklardan otlanırım
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
şimdi benim bayramlık ağzımı açtırma istersen cengizim
yavrum bizde senin gibi yola çıkıyoruz, şu var :birilerinin bazı şeylerin organizesiyle uğraşması gerekiyor, aklına birşey gelen yada şunla ilgilenmeye ben müsaitim diyen uğraşıyor
amaaaaaaaaaa menü saymakmış bilmem ne alırdınız efendim rolleriymiş bizi bozar bilmem anlatabildimmi
tamam gökhancım bu işte ya, ben şu olaya varım diyeceksin bitecek
tamam mustafa abi ben bu gün bir iki yerden fiyatta aldım.yarında arkadaşların yanıtlarına bakarım, ona göre yanına uğrarım
o zaman sen orada balık çeşitlerini sorup, keyfine göre yersin .bizim sucuklara sulanmazsın
yalnız ben şunu söyleyim dağ olayına ben yokum.çünkü motorum uygun deyil.ben direk yumurtalığa giderim, sizi beklerken olta atarım kendi yiyeceğim balıkları tutarım
yanlış anlaşılmasın bugüne kadar gelebileceğim hiçbir yola zamanım müsaitse yok demedim.dağ yolunda hanımla o yolu çıkmaz meret.o yüzden içim gitsede sizi aşağıda bekliyor olacağım
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)