iyi hoşta neden diş gıcırdattığını anlamadım
abi o çamura yatıyor bence
vayyyy adaşım benim.sana uyan her şey banada uyar aynı beden olmasakta
gökhancım adam gelemedi bile ne resmi .resim işi yine bize ve turgay abiye kaldı
valla kaynatacak bencede
evet halukcum haklısın
@gökhancım bufflarımızdan haber varmı
bizden başka kimse yokmu yaf muzo nerelerde,nerde bu devlet nerde bu Adana MT
Evet yumurtalık gibi gözüküyor,eğner de olabilir kısır falan yeşilliklerin içinde yada uscuk
ben sucuk olayına daha sıcak bakıyorum.kendi yaptığımızın lezzeti başka oluyor
değişik yermi istiyon,burdan çıkalım italya,barselona,fransa hamburk dönüşüde tuna nehrinden yaparız daha kestirme, yokuş aşağı inanmıyorsan haritaya bak motırı boşa al hatta kontağı kapat migrosa kadar getirir
Zaferim kardeşim bizim motor BMW değil az yaksın hayvan içiyor içtiği şeyde beleş değil durumlar da iyi değil
benim için yolun uzunluğu değil paylaşmak,kaynaşmak isterse gölün karşısı olsun keyif aldıktan sonra 300 km 500 km gitmişsin kıymeti yok
bencede yumurtalık arkadaşlar deniz havası güzel olur boğsaktan sonra motoru fazla yormak istemiyorum hem ceyhandan gelenlerde var botaşta vardır
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Ahmetime 10 puan yokmu arttıran diğerlernide düşünmemiz lazım motoru olupda binemeyen arkadaşlarımız var mesela bennnnnnnnn
tamam gürselim senin için molaya da gideriz bahçede piknik yaparız mola veririz
alttan okuyacağınıza yorum yazın hadi yumurtalık diyenler pc yi sallasın
arkadaşlar ben rüyamda antakya harbiyeyi gördüm acaba çokmu uzak diyorum ...olmazsahadi yumurtalık diyim çogumuzun dilekleri öyle hem ceyhandaki doslarımızda buhafta tasarruf yapsınlar benzinde beleşe yazılsınlar hem karşılıgında bize hizmet ederler özellillede ahmetim
Herkeze iyi geceler ve başınızı yastığa koyduğunuzda rahat huzurlu bi uyku diliyorum. bu aralar en çok ihtiyacımız olan bu, tahmin ediyorum ki pek çoğumuz bin türlü dert ve sıkıntıyı düşünerek huzursuzluk yaşıyoruz. Allah hepimizin hakkında hayırlısını versin.
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
GÖKHAND aman fındiklerimi unutma haaaa
bu arada herkese günaydın hayırlı sabahlar hepinize hayırlı işler... ZAFERİM GÜNAYDINNNN BAK SENDEN ERKEN KALKTIMMMM
cengizimmm sanada hayırlı vardiyalar
Gökand iyi dileklerin için teşekkürler amin,
Muzaffer abi sen birdaha yat belki yumurtalığı görürsün,görmesen bile antakya dörtyol ağzından geri dön botaş sapağından yumurtalığa gel
olsun gürselim,afiyet olsun burası senle bana kaldı muzaffer abi sadece okuyor ama yumurtalık diyesi gelmiyor
Uzun yol isteyen iskenderun dörtyol üzerinden gelsin,stres atsın biz garibanlar kısa yoldan köy aralarından 60 km lik yoldan giderük
günaydın Adana MT,hayırlı işler bol kazançlar herkese
bence otobanı kullanmayalım zaten çok sıkıcı. hatta şöyle yapalım. normal karayolu üzerinden gidelim. yolda misis ayranı ve sıkma molası verelim. sonra misis de çok güzel bir mozaik müzesi var oraya uğrayalım (gezilerimize biraz da kültürel bir hava vermek lazım bence) oradan ara yollardan yumurtalığa ulaşırız. bence değişk olur.
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)