cennet-cehennem için katılım listesi belli oldumu acaba
cennet-cehennem için katılım listesi belli oldumu acaba
Merhaba
Son yaptığımız gezi Cennet-Cehennem Çöküntüleri ve Astım Mağarası gezisi raporu eklenmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=26959
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Merhaba hemşeriler,
Bende 1-2 ay içerisinde bir regal raptor yapıp aranıza katılmayı düşünüyorum.Herkese selamlar....
güzel bir hafta sonunu geride bıraktık. adana mtyi görmek güzeldi.
daha güzel organizasyonlarda görüşmek üzere... yolunuz açık olsun.
arkadaşlar sanırım 100cc nin altında motoru olan yok aramızda. varsa onlar yırttı çünkü bu ay vergi ayı. 2007 yılı MTV'nin ilk taksiti bu ay ödeniyor. cezaya kalmak istemiyorsanız aklınızda olsun.
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaşlar bu aralar gezileriniz bol bol şansa bak (ben adana dan uzunmu kısamı bilmiyorum ayrıldım) valla imreniyorum sizler bir harikasınız heyttttttttt adanalım benim sizi kim tutar
Fuut cuğum swni ve ekibi özledim beni bir hatırlatıver hepsini öpüyorum selamlar
bu sayfa sabahları çıkan kadın proğramlarını gecmiş böyle giderse mt grupları bizim gezilerimizden çok tartışmalarımızla ilgilenecek bu işn b... cıkmaya başladı herkezin bildiği gibi her çarşamba toplantımız oluyo cmskda eğer bir proplem varsa orada tartışın bence kılevye delikanllığı yapmanın anlamı yok
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
vay vay vay foruma girmeyeli neler olmuş burada böyle.ben girmeyeli bayağı bi sayfa yazılmış.gerçi sayfalara hızlı bir göz attım da girmediğime de sevindim.ardından adana ekibinden pek kimse kalmadı mı yoksa yazmıyorlar mı merak ettim.
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
ArkadaŞlar Maddİ Zorluklar Sebebİyle Motorumu Satiyorum. İlan Verdİm BÜtÜn Sİtelere Bİ Allahin Kulu Bİle Aramadi ŞaŞtim Kaldim Ne Yapacam Bİlmİyorum. Herhalde Motorumu Kİraya Verecem BİldİĞİnİz Bİrİ Varmi. Yada Almak İsteyen Olursa AnlaŞiriz. Temİz Cbr 125r Üzerİnde Arrow Marka Orjİnal Performans Egzozu Var .
vallaha ankarada hava adanakı gıbı olsa hergun gezıye gıderızde malesef havalar buz yerler buz hertaraf buz.dun ve bugun adanadaydım valla bız ankda 2 kazak 2 kocukla donuyoz burda resmen tişörtle gezdım yaaa ..
sabaha kadar sıcaktan yatamadık.sıcakların kıymetını bılın derım...
bıde sizin burda motorların cogunun plakası yok..suruculerde hiç kask görmedım.adam kasksız plakasız trafık polısının yanından gecıo hiç bısey demıo polıs amcam.gercı polıs amcamında kasksızlardan farkı yok ne demek ıstedımı anladınız dimi
neyse sıze bol bol gezmeler sıcakların kıymetını bılııın
bu pazar için gezi planı yapılmadımı?
bulamadım hiç biyerde
millet cbf 600 ü satiyorum ey adanalilar satilik bolumune ilan verdim resimlere bakabilirsiniz haberiniz olsun diye burayada yazim dedim.
Ne Mutlu Turkum Diyene...
2003-2005 NX4 FALCON
2006 CBF600S ABS
nx4_falcon Tamam dır.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
bu hafta gezi yok mu??
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
bu hafta gezi var, duyurular kısmına bak
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)