G Ü N A Y D I N bunu okuyan herkese
G Ü N A Y D I N bunu okuyan herkese
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın... Toplantı bu akşam mı?
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
gökhan hoşgeldiniz, sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun
umarım sizde güzel bir tatil yapmışsınızdır
bazı arkadaşların işi olması nedeniyle bu haftalık bu akşam toplanılıyor yer yine geçen haftaki gibi muzaffer abinin abisinin orası.
sebebi üste yazdım
demir gürsel hocam rahatın yerindemi?unutulduk galiba. hani balığa gidecektik.
arkaaşlar çocukalarını getiren varmı bizim kızları getirecez galiba
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
İspiyon eder gibi olmasında; ben seni balık tutarken gördüm ama...
Sevgili motor sevdalısı Adanalı abilerim;
Bu gün sabaha karşı saat 4 sularında doyduğum topraklara Adana'ya geri döndüm; sabah ta kalkıp işe gittim tabi gitmeden önce bi motorumun sesini duyayım deyip bastım marşa özlemişim keratayıı bu saat itibari ilede tüm yazılanları okudum; gene süperr geziler çıkarmışsınız, heleki kamp olayına çok imrendim en kısa zamanda gene tekrarlarsınız dimi sanırım şu an çoğunuz Çarşamba/ Pazartesi toplantısındasınız, hepinize selamlar sevgiler...
Safety First..!!!!
Kaza Anında Seni Korur
Yine güzel bir akşamdı,gelen herkese çook teşekkür ediyorum, beni kırmadığınız için belki planınız vardı belki misafiriniz,hepinizi çook ama çoook seviyoruz.Neyse ben yatar yarın savaşacağım dinlenmem gerek hepinize iyi geceler.
Pasta börek çörek baklava getirenlerin elleri dert görmesin,her şey gönüllerince olsun.
Muzaffer abi sana ayrıca teşekürler,sıcak kanlılığın ve misafir perverliğin için
G Ü N A Y D I N Adana MT motorseverler
Gökhan hoşgeldin, gezilerimiz tabiki devam edecek senide herzman aramızda görmek isterük
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın herkese... Adaşım hoşgeldin.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Bende de günaydın herkese,hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)